Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа # 36

• 15 762
  • 755
  •   1
Отговори
# 75

Истинска дама, вдъхва голям респект Peace

# 76
Тази преди съвещанието ли е или след ?

# 77
Ето тези снимки ме заинтригуваха ! Дали Джемиле не си прави собствено разследване и затова е отишла при заместничката си ? А на втората е с много твърд поглед !  newsm78 newsm78 newsm78

Много е готина тук Демилето...Какво ли си говори с жената...Тези машини ,които ще купуват за прежди ли бяха или конци...newsm78 текстилен холдинг беше ,нали...значи произвеждат платове или ...вече хептен се обърках ooooh! #Crazy Joy

# 78
Труден въпрос Арфи, не мога да преценя, или пък е след - като се разделя с любимия Али Joy Joy Joy

# 79
Арфии...не мисля ,че Джемиле някога ще се откаже от акциите си...нали тя притежава по големия дял... newsm78

Ако фалират не струват много и понеже Джемиле няма други средства за препитание, се съгласява да продаде - предполагам това е планчето на Кенан !

# 80

Истинска дама, вдъхва голям респект Peace
Страхотна бизнес дама:peace: Peace Peace Дано само не е като СуперМен Галип... #Crazy Joy Joy Joy

# 81
Ето тези снимки ме заинтригуваха ! Дали Джемиле не си прави собствено разследване и затова е отишла при заместничката си ? А на втората е с много твърд поглед !  newsm78 newsm78 newsm78

Много е готина тук Демилето...Какво ли си говори с жената...Тези машини ,които ще купуват за прежди ли бяха или конци...newsm78 текстилен холдинг беше ,нали...значи произвеждат платове или ...вече хептен се обърках ooooh! #Crazy Joy

Мисля, че  машините са тъкачни станове ! Слънчо ни го преведе !

# 82
Арфии...не мисля ,че Джемиле някога ще се откаже от акциите си...нали тя притежава по големия дял... newsm78

Ако фалират не струват много и понеже Джемиле няма други средства за препитание, се съгласява да продаде - предполагам това е планчето на Кенан !

еееееее, много ясно Кенан иска контролния"ПАКЕТ" hahaha hahaha hahaha hahaha Embarassed

# 83
Белче Hug...май имаш промяна в подписа си newsm78...Третата снимчица вдясно е нова  Thinking...или греша...ех тоя Савашко ooooh! Heart Eyes Joy Joy Joy

# 84
Труден въпрос Арфи, не мога да преценя, или пък е след - като се разделя с любимия Али Joy Joy Joy

На мен пък ми се ще този поглед да е отправен към Али, след като е свършило съвещанието и двамата са гласували против ! Joy Joy Joy Joy Joy

# 85

еееееее, много ясно Кенан иска контролния"ПАКЕТ" hahaha hahaha hahaha hahaha Embarassed
Иска ...ама няма  Naughty...най много да получи един шут по задните части Peace Joy ...ами язък за Селма... ooooh! Cry

# 86
Белче Hug...май имаш промяна в подписа си newsm78...Третата снимчица вдясно е нова  Thinking...или греша...ех тоя Савашко ooooh! Heart Eyes Joy Joy Joy

Не мила, сега смятах да го променям, но не си откривам старото гифче Joy Joy Joy

# 87

На мен пък ми се ще този поглед да е отправен към Али, след като е свършило съвещанието и двамата са гласували против ! Joy Joy Joy Joy Joy

Ще ти уредим среща с Джошкун - споко, на него ще си кажеш желанията hahaha hahaha hahaha

# 88

И на мен ми се иска да е така ,но си мисля ,че е още твърде рано Джемиле да повярва на Али ,че е добронамерен...да му се довери...твърде рано е ...може би като се опарят от тази несполучлива сделка и стигнат до ръба...и естественно се съвземат...с помоща и на Али...тогава вече може би Джемиле ще му повярва и полека лека ще започне да се вслушва в думите му...

# 89
Хайде, черешката на тортата ! Преди или след писмото е тази сцена ?

Общи условия

Активация на акаунт