Самиимами, много е сладка рокличката и изобщо хубави неща има в този сайт. Ти поръчвала ли си досега? Как са като качество? Знаеш ли?
Знаеш ли, може би Сами не харесва не самото пюре, ами температурата или консистенцията, примерно. Аз съм забелязала, че на Сиана трябва да й е почти горещо, за да го яде. Не много гъсто. А пък откакто започнах да слагам по малко АМ, започна по-добре да яде.
Вчера яде зайче със зеленчуци с АМ, днес ходихме на гости на майка ми и забравих да сложа АМ в същото пюре - изяде го без проблем. Мисълта ми е, може би в началото, докато свикнат с вкуса...

Сиси, честито зъбче!

Уф, и аз постоянно прибирам омалели дрешки.
Ани,

Ичката, дано да е период и да мине по-бързо. Дано тази вечер си починете

Вова,
дано се успокоят нещата при вас. Честити придобивки!Дарка,

Аз днес взех био спанак, моркови и картофи от Била. Бях забравила онова предаване на Гала. Ама все пак накрая не стана ли ясно, че по-добре био, щото е естествено...?
не помня точноДнес дадох за първи път елда с малко круша - омете го и питаше за още
И Сиана много крещи
А бе, забелязахте ли как изведнъж ни порастнаха дечицата...? 
Забравих да кажа: Появиха й се крусти
Нещо, което не е имала преди изобщо. Това нормално ли е толкова късно? Дадоха ми нещо на Мустела да ги мажа. 
ама до някъде е много вярно.
Боли ме кръст, гръб, глава, отпаднало ми е...... а се чудих защо Дара се буди по 2 пъти през нощта да яде (знаете, че това не го е правила и като новородена) и само мрънка........горкото дете, пък аз му се карах.............
Все нещо не му харесва, все нещо го изнервя, все бърза. Уф!!!!!! Незнам какво да го правя. На всичкото отгоре като се връщахме караше като луд, между колите и накрая се развиках да спира, че ние ще си хванем такси, а той ако иска да си троши главата.
След това се укроти. Какво му става незнам. Принципно си го знам, че се изнервя от тълпи. Ама какво да направя. Той е свободен когато и другите са. Трябва да свиква.
Като се прибрахме отидох директно при нашите с бебето(живеят под нас), а той си се качи в нас.
Предполагам се е повъртял около хладилника известно време и след като не е намерил нищо готово е решил да не се прецаква в неделя със сандвич. Дойде гузен и започва да подпитва какво ще си направим за вечеря и кое колко бързо ставало.

, да споделя със вас, гледайте го - Дубльорът на дявола, въпреки че е доста тежък, разказва се за синът на Садам Удай, тоз какъв е бил, простооо 
Другият дядо, на който е кръстен Йосиф не ги познава. Той и мен да види на улицата няма да ме познае сигурно.
Сега хубав ден на всички 

. Беше болна от рак, в последните си дни само лежеше.... А аз дори не можах да отида да я видя за последно...
. Толкова ми е болно и криво, беше много мила с мен и сестра ми, много ни обичаше...