Похапва ЮНСКОТО дете вкусни зеленчуци и сладки плодове.

• 26 177
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Като споменахте Буковски.. преди време отивам на работа и си чета книжка в автобуса. Точно Буковски. По едно време се усещам, че възрастна жена се е зачела зад мен в моята книга. Исках да потъна някъде. Ама пък... класика се води  Rolling Eyes
За Йосиф да кажа нещо  Mr. Green Вече стои седнал в столчето за хранене. Също в количката си сяда на дупето /ако не е много навлечен/. Вечер докато вечеряме гледаме ТВ и той като се загледа успявам да му пъхна нещо в устата. Но пък покрай баткото много се дразнех как се правят на маймуни майките, за да им яде детето... та като цяло това го отричам като метод. Та преместих столчето в кухнята и сега там му давам - ако иска! Вечер му давам играчки да се забавлява на масичката.
Днес докато чистих го оставих в столчето пред огледалото. Беше му много смешно.
вчера пак прибирах омалели дрешки. Много бързо ми минава времето и сякаш не ми стига да му се порадвам и ..

# 571
Здравейте.

Да почерпя днес за рождения ден на Стефи!

Признавам си че не съм прочела всичко. Имам цели 10 страници.  Crazy Опитвам се да следя, но просто време не ми остава. Малкия рошльо постоянно иска някой да си играе с него. Спи по 20 мин, а аз гледам нещичко да свърша през това време. А пък събота и неделя е още по зле. Баткото и той си иска неговото. Добре че днес свеки го взе малко да си отдъхна. И ръцете ме болят. Тежи си това дете.  Tired

Отивам да си чета докато е спокоен... Hug

# 572
Да се отчета и аз, че тъкмо изпратихме гостите. Път ги чака и не посмяха да стоят до по-късно. Мина много добре. Йоана, въпреки неразположението, което я мъчи, се държа прекрасно. Забавлява се с всички, най-интересен се оказа палеца на вуйчо ми, който всячески се опита да налапа, но уви. Баба й я разходи с количката, че не искаше да си изпие млякото и на вън я е излъгала. Дори като се прибраха тя беше заспала. Просто съм супер доволна от днешния ден.

Ирето, ние имаме същия уолкър. За сега се забавлява само с музикалния панел, но е много весело.

Честити месечинки и рожденици днес.

Аз определено си мисля, че Йо я мъчат зъби, но то ще си покаже де. Просто на моменти започва много да пищи (как не пресипва не знам), а и заспива отново гушната в мен, като бебче за кърмене. Това не се беше случвало много отдавна, а сега вече за 4-5 път. За сега гела на Бочко помага. Баба и дядо донесоха още гризалки и ги редуваме да седят в хладилника и да ги мляска после.

Мислех си, че Йоана не може да подава ръце ако иска някой да я вземе, защото до сега никога не го беше правела. Ей днес вече видях, че може. Като й писнеше да седи в някого и протягаше към мен ръчички. Много е хубаво. И ме целува. Хваща с две ръце лицето ми и целува.

Ани, не съм разбрала, че и Нико е захранен. Хайде честито и с апетит да хапва.

Къдрокоске, как е Вих? Хапва ли?
А Явор? Други на скоро захранени бебоци имаше ли newsm78 Май Мартин и той хапва вече, ама не помня.

Сигурно има още за писане, ама по-късно.

# 573
Деси, тъкмо щях да влизам да пиша, че Нико пищи... такова нещо не е било до сега...  Shocked Той не плаче, той крещи... ужасно!

Честит рожден ден на Стефи на Сиси.   bouquet

# 574
Здравейте и от мен! Стефан току-що се прибра от работа, Явор заспа след сума пищене и врещене и сядам за малко.
Браво на Йо, Дес!
Сиси, честит рожден ден на Стефи! Жив и здрав да ти е, много щастлив да расте!
За Буковски...не ми е любим, то вярно, че има романи лустросани, дето се правят, че героите им в тоалетна не влизат, ама сега е на мода да се държиш и да пишеш все едно от тоалетната не излизаш...
Ани,  честито захранване! То епидемия стана! Да са ни ящни бебоците!
За пюретата -  едва ли  фирмата на Динора е различна от други подобни. А за бабичките и качествата на тяхната храна - съгласна съм. Може и да са им добри нещата, но не е сигурно. Аз не съм сигурна, че купените пюрета са по-добри, просто ми се иска да избегна откровените отрови - от другото няма как да опазим - на тази планета живеем. Много ме е яд, че точно сега нямам нищо домашно - баща ми, казвала съм ви, беше пристрастен към здравословните неща (затова  и сега ми изважда душата постоянно), и докато гледаше по нещо, събираше си бръмбарите от картофите, за да не пръска, ползваше оборски тор и дървена пепел за тор, и то с мярка,  и т.н.
Къдрокоске, върви захранването без особен ентусиазъм от негова страна - не го кефи особено храната човекът - предпочита да се хвърля на паниците и да пие вода. Най-добре приема май от пръстите ми - нещо като ПЗ - днес пробвахме пащърнак, смуче и плод с удоволствие. седи на столчето си, докато се храним, но се е научил всичко да бута на земята и ни разиграва като маймуни  Confused
Цвети, предполагам, че няма нищо страшно - пиши как е Симона!
Дарка, радвам се, че Янис е добре  Hug
Ани, какво тр да бродираш на чаршафите? Как мина тържеството?
Трябва да поръчаме календари със снимки на децата, но нещо все не остава време  Confused
На Явор също много пламват бузките, като е топло в стаята и при температурна разлика.
Чин, значи вече се състезавате за време с Нико Simple Smile
Пао, спорна организация! Можеш да си пийнеш и малко винце, виж тази табличка да се ориентираш кога и колко  Laughing
Хубава вечер на всички пожелавам!
П.П. Чинче, дано просто се кефи на гласа си  Confused

# 575
Здравейте!
Завръщам се от форумска среща с Шуменските мами!  Wink Добре си разпуснахме.
Чаршафите избродирах преди това. Ани, 14ски "писах". Всяко дете си има номер и ще си спи на индивидуални чаршафи.

Сиси, честит рожден ден на Стефи!

# 576
Здравейте.Честито захранени бебчета и нови придобивки Grinning.Честит рожден на Стефи.
Ние днес излизахме за малко на разходка,че беше много хубаво слънчево времето и Сами беше много щастлива,явно и тя заскучава в къщи.
Захранването ни върви мнооого бавно и мъчително. ooooh!Днес и взех пюре от картофи и спанак,еми изяде 5 лъжички бебешки и ревна.Тревожа се ,защото мисля ,че вече не и стига кърмата,иска да яде на всеки час,а вечер на 3 .Гладна е пък пюре не иска направо не знам какво да я правя. Sad
Мен от сега ме обхванала коледна вълна,харесала съм на дребната ей тази рокличка:
http://www.bebeshkidreshki.com/productv/18055/bebeshka-koledna-r … lichka-mecho.html
Вие мислите ли да обличате мъниците в коледни дрешки?
Засега толкова от мен,че малката иска да изяде стола Laughing

# 577
Ние пък имаме село, обаче и от там не ми се дават неща. Свеки и бабата слагат някакви торове. Затова оставаме на купешкия вариант. Пък и аз не обичам да се застоявам в кухнята.

Цвети, спокойно и аз съм давала АМ, което е стояло около два часа. Нито на единия, нито на другия е ставало нещо. Ако не ставаше за пиене Мончето нямаше да си го цокне.  Hug

Тати и аз така му изпуках ръката днес.  ooooh! Слава богу той даже и не усети. Ама си е страшничко!  Hug

Ани и аз искам на среща. Направо изкуквам по цял ден като не чувам друг глас освен моя и  на Стефи.  Rolling Eyes

Ооооо. Аз пък забравих да се похваля.  ooooh! Имаме си зъбче.  Heart Eyes

Майче и аз като тебе постоянно все нещо прибирам, което му е омаляло! И все едни такива мисли ми се въртят из главата. Като знам че ми е за последно....

Чинче скорост му е майката. Laughing Ама пищенето дано е от кеф! Стеф пищи като не му обръщам внимание.  Embarassed

Ваче и аз дръпнах книжката.bouquet Сега остава да намеря време и да я прочета.

# 578
Сиси, заповядай на нашите срещи! Малко ще ти е далечко , но ще се радвам да се видим!  Wink

Самиимами, аз купих вчера на Никола едни рогца, защото батко му си взе коледна шапка. Та взела съм рогата в ръка и ММ ме вижда и каза: Жена, не си давай парите, ще ти сложа безплатни!  hahaha

# 579
Здравейте,мамчета!
Честити рожденници,месечинки и придобивките! Hug
Аз просто нямам сили да пиша -Дара спа 2,30ч навън и от 14,30 до 18ч. ме направи луда -иска постоянно носене,ръмжи ,пищи ,а аз ще умра от болката в кръста.Сложих космодиска на майка ,но много ме боли Cry
Мноооого трудно заспива вече и никак ,нито на ръце,нито песнички ,напоследък с баща си вечер ,но той сега е до по-късно на работа ,да не говорим колко кофти сън има ....
Изпих едно топло мляко с мед и си хапнах една вафла ,а вие за диети си говорите  Blush
Вече почти нямам време да ям,а да не говорим за готвенето.
Мрън ,мрън ,оплаках се   Sad
И глава ме боли .Исках много неща да напиша ,ноооо по-добре утре сутрин....

# 580
Здравейте Hug
Честити месечинки на всички   bouquet
И аз като Сиси не мога нещо да Ви следя, а и Вие много пишете.
Да разкажа за нас - откакто бях болна ми намаля кърмата и се бях притеснила много. За първи път откакто се е родила Теди, плачеше от глад и нищо не излизаше от гърдите ми. За няколко дни се пооправиха нещата - вече не плаче, но определено имам по-малко кърма. Суче вече и от 2те гърди на всяко хранене и интервалите й са по малки - на 2,30 - 3 часа. Но се надявам да се увеличи още. Ани2, благодаря ти  bouquet. Разговорът с теб ме успокои много, защото се бях шашнала.
ММ миналата седмица замина в друг град от работа и 2 месеца трябва да бъда сама с децата. Викам мама да спи при нас, защото ми е много трудно да водя Стефи сутрин на ДГ. От една страна ми помага, но от друга - в къщи стана още по-голяма лудница. Стефи не слуша много баба си, а и й е мъчно за баща й. Не е свикнала да го няма.
Аз реших в петък следобед да наваксам с четенето на форума и като стигнах до поста на Августа за намалението в Хиполенд, зарязах всичко, накърмих Теди и отидох там. Във Варна не беше много навалицата (поне в този МОЛ) и взех на Теди уокър и куклички за Стефи - Поли покет. Уокърът го бях харесала отдавна и така имах повод да не се чудя повече.
Май това е покрай нас. Събота и неделя изцяло се занимавам с децата и нямам никакво време, но утре ще наваксам с четенето на пропуснатите странички Grinning.
Лека вечер момичета и момче Hug

# 581
Здравейте. Сядам сигурно 10 пъти да пиша и все не мога да сколасам.

Нашето "пищене" е за да му обърна внимание.  Оглася целия блок.

Ичка, как ми се допи мляко с мед.  Rolling Eyes Съжалявам за болките, и мен ме боли, но не е чак толкова сериозно за момента.

Вова, а мъжа ти ще си идва ли поне за почивните дни? Сигурно ти е много трудно, пиши по-често

А н и, той на теб без пари ще ти сложи, ама на Ники...  Laughing

Сиси, честито зъбче...   bouquet

Деси, колко хубаво, че се събирате. Моите близки всички са далече, с изключение на брат ми, който все няма време.

# 582
Ани много ми се иска, обаче ако му кажа на ММ и сигурно ще ме разстреля.  Rolling Eyes Ето по другата седмица ще ходим до София, че трябва да вземем едни изследвания на Мишо от болницата и аз му викам таман ако има някоя срещичка да се цопна и аз. Embarassed Обаче той така ме отряза. Каза само, че вземаме документите и се връщаме обратно.  Tired

Обаче как си личи че детето спи, а Мишо е при баба си.  Mr. Green През два поста пиша. Чин не се сърди, наваксвам!  Hug

Вова  Hug И ние без тати не можем. Даже и аз.  Rolling Eyes

Ичка кофти.  Hug И това с кръста е много гадно. Аз така баткото изтървах. Захапа ме на стълбите и паднах. Така се уплаших за детето. Ходих на невролог и се оказа, че имам възпален седалищен нерв. Жената тогава ми каза, че най- вероятно се е получило от големината на плода. Мишо се роди голям. 10 дена на инжекции и не вдигах тежко, свеки гледаше детето и се оправих. Докато бях бременна пак ме болеше зверски кръста и си мислех, че ще се повтори, обаче сега съм си добре.

Дарка абе ставаме на 5 месеца. Ама и аз съм една... ooooh! трябваше рожден ден да е в кавички.  Embarassed

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 20:08 от sisi_dac

# 583
  • Cyprus, Пловдив
Добра вечер  Simple Smile сега гледах едно предаване по БТВ за татковците,които се грижат за дечицата си,вместо майките и се оглеждах за Бг-тати,но така и не участваше  Mr. Green
Сиси Дак,рожден ден ли празнувате или месечинка,че се обърках  Embarassed   bouquet
Вижте на какво попаднах,много се смях,дано не ви отегча  Laughing
Бг мама всичко знае
и не може да си трае.
Щом развихри се дебатa,
яхват мамите метлата.
"Туй, ваксините, са чума,
хич и да не става дума!"
Щом хомеопат го казва,
няма що да се доказва.
БГ мама в сайт прочела
конспирация дебела:
Фарма-мафия голяма
дебнела над наш'та мама!
Туй веднага потвърдила
на пазара лелка мила.
Тя подробности разбрала,
пък от шоуто на Гала.
Мама хвърлила престилката,
памперсите и точилката,
седнала пред компа бясна
във главата с мисъл ясна:
"Тия лекари със хъс
ще натиря в кучи г*з!
Информирана от врачки,
екстрасенси и баячки
имам право, и избирам:
бебето не ваксинирам!"
Мамите са като ято,
форума превръщат в блато,
а опиташ ли да спориш
няма шанс да се пребориш
Дори науката е няма
пред мощта на бг мама!
Вова,нали знаеш,че спокойствие и почивка му е майката на кърмата,знам,че с 2 дечица е почти невъзможно на този етап,но стискам палци повече проблеми да нямаш   bouquet

# 584
  • софия
Здравейте,
Вова, милата, вече няма да мрънкам за това че Тони го няма за по няколко дни. Дано са послушни децата да ти е по лесно.
Ичка, търпение, ще мине и този период, дано ти намалее болката.
Чин от вчера да ти пиша защо гледат Слав, за да видят кой е късметлията с готината мацка Heart Eyes. Не му пържи мекици нали Naughty
Иве радвам се за доброто изкарване.
Момичета мерси за успокоението Мона е добре нищо и няма от млякото
Спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт