Похапва ЮНСКОТО дете вкусни зеленчуци и сладки плодове.

• 26 179
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро и мерси за кафенцето, тъкмо правя своето Simple Smile

Честита месечинка на дребосъка на Ирето!

Благодаря на всички за успокоителните думи.... Катето от един час не е спряла да играе, да писука щастливо и да прави балончета Simple Smile Със сигурност няма и спомен от вчерашната случка, пък и с ръчичката няма никакъв проблем, защото дърпа играчки с нея, обръща се и се подпира на нея и въобще е много активна.

# 556
  • Добрич
Добро утро!
Дари, как е днес малкия Янис?  Hug
Шунка, честити подаръци на Макси!  Peace
Майденли, радвам се, че писа! Липсваше ми!  Hug Честита половин годинка на Виктор! Много да е здрав и усмихнат!  Heart Eyes Пък Чарлс Буковски е наистина ужасно вулгарен. Аз не можах да я изчета тази книга.  Grinning
Ичка, как мина вечерта със свеки?  Laughing
Тати, ужасно си се стреснал. Важното е, че всичко има добър край! Катето е геройче малко!   bouquet
Динорче, много е сладка малката! Да ви е честито столчето! Успех на изпитите!  Hug
Ани2, как върви захранването, миличка?  Hug Изкефих се на вица!  Mr. Green
Аниии, хайде и вие в купа на захранилите! Честито!  Hug Столчето за вана е много хубаво. Аз си мечтая за вана, но на лято живот и здраве ще направим ремонт на банята и ще си сложим.  Grinning
Деси, мислих като Зверчето, но ти отхвърли това. Дано са зъбки, както др. предполагат. Хубав неделен ден с гостите!  Hug Мерси за кафето.
Ири, честит уолкър и честита месечинка на Ивко!  Wink Hug
Бюти, честито кино!  Laughing И аз как искам... Обожавам "Здрач". И книжките четох и филмите до тук гледах.
Мамо Ани, радвам се, че сте си изкарали добре!  Peace
Хелън, радвам се, че писа. Добре е Вих. Ще го видим какво ще прави днес с тиквата пак.  Laughing Нямам клип, не съм го снимала.  Blush

# 557
Добро утро!

Ире, честит ви уолкър! Харесва ми.

Ваче, изчисли на НГ да се падне белтъчен и я почвай! Хайде успех от мен!  Peace

Момичета , благодаря за честитките за захранването. Даа, Бюти  Grinning , и аз предадох фронта. Ама то като чета как лапат всички бебета, викам, хайде и мойто да почва. Аз до 6я месец няма да съм много постоянна. Няма да му давам всеки ден. Но след 6я месец почвам вече по сериозно.

Хеленче, близане на круша и ябълка, не се ли води захранване?! Защото аз дадох на Нико да ближе ябълка и го водя захранен. Той си отхапа и малки хапчици де!

Честити месечинки на всички от днес!  Heart Eyes

Аз отивам да бродирам чаршафи  Crazy от ДГ.

# 558
Добро утро добро утро... как сте?
Аз съм щастлива,защото навън има слънце : )))

Хеленче,не бързам особено.Досега освен кашата вчера дадох и пюре от круша,хареса му.Мисля да го карам бавно и плавно,все пак по план чак след три седмици трябваше да яде друго освен мляко.Когато дойде време питай ме!!! Ако съм наясно ще ти кажа.Аз как се омотах,то си пролича де,странни работи тука питах,но вече имам план за действие,който Марти променя в движение  Mr. Green
Дари??Как е малчо?
Деси,Марто също е с червни бузи вечер.Но при него е след игра и баня.Четох,че те са и симптом за зъби,а предвид,че Йо и няма апетит и е неспокойна май май...ще се озъби скоро. : ) А дано!
Бюти,вчера като си легнах измислих план за женска вечер.Не можах да заспя от вълнение  Laughing,днес започвам организацията.Но на мен ми се ходи на вечеря с мацките и вино ми се допи,но може само с биричка да мина. : )
Ири,честито порастнало момче. Hug
И така като заговорихме от вчера за вредните храни и аз точно тва си ям цял ден. Embarassed Топено сирене обожавам.
Татти,мале уникална фанелка! : )) Марти има една,която е за годинка и пише : "Още живея с майка ми"  Mr. Green

Ставам да чистя и готвя,после с кеф ще излезна на разходка и кафенце.На всички хубав ден и много слънце. sun

# 559
  • софия
Добро утро.
Момичета знаете ли дали може да стане нещо на Симона, ако е изпила АМ който е бил направен преди около2 часа.
Благодаря ви че съм притеснена
ПП. Тоя моя мъж ще го гръмна, сутринта му дадох бебето към 6.30, нито съм му казала да я храни нито нищо, той решил да и даде Ам, не намерил кърмата която ще му извади очите в хладилника, Симона не яла разбира се и той в 9 и го дал да го допие, лошо ми стана като разбрах, какво толкова, била съм преувеличавала, вчера я извел с качулка на вън, онзи ден направил каша Вместо АМ, то станало гъсто бебка се измъчила да дърпа през бибата и заспала.Направо съм му бясна, да кажеш да му е първо дете
Хубав ден

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 11:03 от tzvetihc

# 560
  • София
Питах Вачето за 90-дневната, ама не ме отрази  Mr. Green. Нищо де, ще поровя и аз  Wink, това на шега го казах Simple Smile
Хеленче, извинявай... Embarassed
Вчера бяхме при мама и съм чела по диагонал вечерта между задачите на Саша по математика, оправянето на Ралка и допълнителната ми работа.. Confused

Ето ти в темата за 90-дневната първият пост съдържа почто 99 % от това, което трявба да знаеш. За другото питай. Айде поканвам те да се призъединиш на 1 декември към мен и Кити  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624483.0

А ето тук и рецепти за режимни манджи  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0

Много хвалят едни квадрати шоколадови за въгл. ден. Аз не съм ги пробвала като правих режима. Вчера като четох пак видях, че има някои променени нещица. Като например аз не знаех, че във вгл. може малко мялко и яйца в сладкиш. Т.е. можеш да ядеш такова нещо, ама ограничено. Имам чуство, че се попълва диетата с времето и се променя  Wink

Ани, на НГ ми се пада Въглехидратен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще ям хляб с лютеница, хахахаха. А на Бъдни вечер ми е плодов.. само ошав  Sunglasses Е, то голяма работа ако изям една сарма  Crossing Arms
И без това на НГ след 20 ч. не бива да ям, та ми е все едно  Party Красотата иска жертви! За сметка на НГ, на Великден ще се пръсна от ядене  Mr. Green

Цвети, няма нищо да й стане, спокойно  Hug Hug Hug То нищо истинско няма в АМ и сега е студено, така че, дишай спокойно!

# 561
Честити закъснели месечинки на бебоците на Самиимами, Янита, Мейдънли   bouquet

Зверче, може да се измисли нещо за среща  Thinking Вие си се уговаряйте, аз ще видя какво да наредя.
Честито столче! Как мина гостито вчера?
Ваче, аз също си копнах книжката. Мисля, че ще е много полезна. Благодаря!
Дарка, как е Янис днес?
Теди, аз съм от първите захранили и мога да кажа, че Сиана вече сериозно се храни. Както съм споменавала и преди, нощните хранения ни се увеличиха. Но това може и да е от жажда или други фактори, не знам. Обаче преди това тя спеше по 10 часа без будене. Искам да кажа, че не знам колко зависи буденето от захранването  newsm78
Тати, голям уплах е било. Добре, че се е разминало леко!
Динора, много сладка адашката  Heart Eyes
Деска, и на Сиси, а и на Марки така им стават бузите вечер, а и виждам, че на Сиана й е топло. А на Марки понякога устните му стават алени  Thinking
Зверче, да я беше набила.  #2gunfire Аз се развиках мин. седмица на братовчедка ми, която беше дала картоф уеджис от КФС на Сиана и тя смуче ли смуче.  #Crazy
Цвети, и аз мисля, че няма проблем.
Ваче, рано ми е на мен, не мога да се настроя на тема диета. Аз ще се присъединя на 1 януари. Успех!

Много съм недоспала и неадекватна  Rolling Eyes

# 562
Ваче, аз като почнах диетата спазвах да няма ни яйца, ни мляко в палачинките, например. Но във времето наистина се промени някак. Ама и аз във времето вече бях стигнала желаните килограми и си позволявах подобни сладкиши. Сега обаче ги броя за смесено хранене подобни сладости. Нали имам право на 4 смесени хранения на седмица.  Wink

Цвети, една приятелка даваше на бебето си АМ останало от предно хранене, съхранено в хладилника. Бюджета не й позволяваше да хвърля, ако примерно е цокнала малко и е заспала.

# 563
Здравейте, колежки.
Благодаря за кафенцето.
Честита месечинка на господинчото на Ирето.

Наистина ли зачервените бузи могат да са признак на зъби?  На Нико напоследък са му много често зачервени бузите, без да е бил на студено или да има температура.  Thinking

Зверунгелче, как мина гостито вчера, имаше ли хватки с вуйната?

Цвети, не се притеснявай, от веднъж няма да й стане нищо. Още повече, че аз съм пробвала след час -два да видя вкуса- става някак си по-метален, те усещат, ако му е имало нещо, Симонка е нямало да го изпие.

Ваче, и аз се обърках, тя ще влезе и ще каже какво точно е имала предвид. Всеки случай и за двете - мисля, че най-добре купешко готово пюре.

Бюти, браво! Пречупила си се да я оставиш на свеки, слава Богу, че всичко е минало както трябва.  (Въпреки, че моята казва, че всичко е било на ред, а Слав после казва, че Нико много е плакал)  Twisted Evil

Ние имаме ново двайсе, Нико се научи да си отлепя памперса. Аз залепям, докато взема дреха, той го отлепил.. и така.... докато не се измори и аз надделея с бързина.  Rolling Eyes

# 564
А, Ваче, моля ти се, не го казах с упрек  Hug. Просто помня, че беше споменала, че си ги гледала тук и затова те попитах, за по-лесно  Wink. Иначе и аз като мамаАни ще се присъединя след НГ, но на вас с Кити ви пожелавам скоростно сваляне на кг.  Hug
Чин,  hahaha представям си го Нико  Laughing
Ани, той посмука малко и това е, не е отхапвал Wink

# 565
Здравейте,
на бързо да кажа само мерси за отговорите, които ми отговроиха за мнението на ЛЛ за купешко или домашно готвено, Чин, тати, да не пропусна някой...Разбирам значи, че да са органични и чисти е съображението. Ами ще правя каквото баба ми отг;леда или от бабите на пазарчетата...примерно на ситняково винаги седят 1-2 баби и продават морковчета от градинка...
И био маркетите може би имат ОК стока, де да знам...?
Купешките не съм ги разглеждала още какво съдържат, но според мен и там не е 100% перфектна работата (захар, масло, и т.н.)...
Ох плаче моят за ядене..
ще дописвам после.

# 566
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте,мами и тати!
Благодаря,че ни мислите с Янис  Hug Hug Hug
Вчера,след като писах и бях дала една доза тукашен Панадол,постоянно го следях и си бях казала,че вдигне ли пак Т,макар и по-ниска тръгваме към спешното,но Слава Богу той така и не качи,цяла нощ се параноясвах и му я мерих-нищо  Praynig Днес си е добре-пу пу и понеже бях спряла захранването няколко дни си мисля днес да му дам я каша,я морков-то това ни е голямото меню  Mr. Green
Честито на всички за придобивките!
Ани,тази седалка за вана съм я виждала в тукашното Джъмбо,може и там да я има  Wink
Тати,блузката  кърти  hahaha
Хубав ден на всички със спокойни и послушни бебоци   bouquet
П.С. да си похваля и аз чавето:от няколко дни при подкана ми дава ръчичките да ги целувам (залепва ги за устата ми) и (пак при подкана) си протяга ръчичките към моите да става Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 567
Хоупфул, не се води по баби от пазара, нито от БИО зеленчуци. Гледахме при Гала, че в БИО зеленчуците има в пъти повече пестициди, отколкото в обикновените, от пазара. Бабите много често купуват от пазара и продават по-скъпо, уж тяхно производство. За мен е изключително грозно да видя възрастна жена да лъже така, но факт- бях свидетел веднъж.
Ако в купените пюрета има масло, захар и т.н, то те са длъжни да напишат на етикета. Ако пише, че няма- значи няма.

# 568
Чин, много сладък малък Нико Laughing Heart Eyes

Цитат
Хоупфул, не се води по баби от пазара
Peace
Освен че е възможно да излъжат, може и да торят с нитратни, амониеви и подобни торове. Не че милея за естествените Mr. Green
Съгласна съм и за купешките пюрета, бих предпочела тях,мисля че се контролират достатъчно строго.
Казвали са ми един трик за проверка на био плодове, ако наистина не са пръскани и торени няма как да се разминат с червейчетата Mr. Green Приятелка на свеки си купувала само червиви ябълки  Mr. Green Joy Лятото все подбирах прасковите от градината, да нямат мръвки в тях, а тя ми вика 'поне знаеш, че са био' Laughing

Цвети, в родилно ни носеха АМ за в 1 и 4 през нощта заедно. Нали и те са хора, трябва да поспят, за какво са отишли на работа Imp Аз пък от пуст мерак да кърмя даже не се бях поинтересувала що е то АМ и не знаех, че не трябва да стои. На кутията пише да се даде до един час, давала съм АМ на почти час, след като го пробвах, нищо му нямаше Peace

# 569
Здравейте  Simple Smile, не мога да смогна ей!Тати ужас направо какво си преживял, добре че всичко е наред.Честити месечинки днес!Аз се опитвам да поизчистя, че майка ми е тук още няколко дни,имах толкова планове, докато е тук а почти нищо не осъществих, но вдишнах малко въздух де, въпреки че дзвера си е свикнал само с мен и това е.Иначе яде тиква, картофи,меша разни пропорции от домашно ,купешко и аз незнам дали съм на прав път със захранването ама....а и много интересно нищо не помня с големия,все едно е било преди 100 години,ама те хората записват, водят дневници, а аз един ред не записах.Хайде лек ден ден от нас  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт