Похапва ЮНСКОТО дете вкусни зеленчуци и сладки плодове.

• 26 185
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Да се отчета преди да е станало утре.

Днес Йоана нещо не й беше ден. Голямо мрънкане, голямо чудо. Обедния сън го заспа в 17 часа. От обяд не иска да яде мляко. За обяд яде каша (защото си събори бурканчето с пюрето на теракота, а нямах друго приготвено). Следобяда плодово пюре с бисквита и пак отказа млякото. Накрая в 21 часа се принудих да дам пак каша, която излапа с такава охота. Ей чак след това склони да пийне 60мл мляко. Не знам какво й стана, може да я почват зъбите. Сега мрънка и като я намазах с Бочкото за зъби и веднага заспа.

Дарка, дано не е нещо притеснително с Т на Янис.

Тати, добре, че Катето се е разминала леко. То за теб спомена ще е по-траен, отколкото за нея.

Ани2, преди време работех в Хлебозавода във Варна. Ходех да правя инвентаризации (там правехме всеки месец). Ами бях отказала хляба за доста дълго време. Проядох го чак като се събрахме с Марти - значи около 7-8 години не съм яла грам хляб. Та във вица ти има мноооого истина  Mr. Green

На Йоана от няколко дни вечерта бузките й стават много червени. Няма Т, няма обрив някъде или пък каквото и да е друго съмнително. Чудя се на какво ли се дължи. У нас е не повече от 21 градуса, значи не й е топло. Може ли да е от желязото, което пие  newsm78 Има ли и други бебоци с такива червени бузи? Не съм сменяла козметиката, а и не мия всяка вечер с душ гел.

Със сигурност пропускам нещо, защото през деня четох, но вече не помня.

# 541
Хора, за такъв тип ли месо говорите: ?

Сериозно ли е много вредно? Леле, аз колко се опитвах да науча детето да яде такова месо!  ooooh! Мислех че това е най чисто, в смисъл не е пълнен колбас. Добре че не прояде.
На бебе не бих го дала, но мислех че за баткото е ОК.

# 542
  • София
ДОбър вечер Hug
Ние гостувахме на баба ми както споменах и много се изнервих от родата пак, егати и хората. Вуйна ми тръгна да дава на Крисчо да си ръфа коричка хляб #2gunfire #2gunfire #2gunfire и другото, което направо ме разби бе въпроса й: "е не ти ли писна да кърмиш, айде спирай вече", направо щях да припадна при тоя въпрос #Cussing out както и да е, надявам се следващото виждане да не е скоро Praynig, че ще я набия!
Виждам говорите си за книги, сега като споменахте Додсън и се сетих, че на мъжо по случай раждането на Крис (той прави купон разбира се) и му бяха подарили книгата на Додсън: " Изкуството на бъдеш баща". Той разбира се няма намерение да я чете (не е от тези които четат книги...за съжаление...), но може аз да взема да я прочета а, седи си тука на рафта още с панделка отгоре Laughing
Тати, недей да се сдухваш, случват се такива неща, хубавото е, че всичко е свършило добре Hug
И на мен ми стана интересно, коя пък е тази фирма за пюрета, от която не трябва да си взимаме newsm78
Деска, ама кога точно и стават червени бузките. На Крисчо понякога му стават като сме били навънка и след известно време вкъщи, явно като се стопли му стават (като прекали с играта след това) Thinking
Ани, това което си показала на картинката може и да е варено, но принципно пушеното месо е много вредно. Бях гледала репортаж преди време по ТВ, че и прегорялото на въглища също е вредно, примерно пиле на жар...
Ние ще гледаме филм, после пак ще надникна да видя какво става тук Hug

# 543
А стига бе! И пиле на жар ли е вредно!?  Shocked То ми е ясно че месата като цяло не са стока заради хормоните и АБ с които хранят животните , за да стават по големи.... обаче за начините на обработка не ми беше много ясно. ММ веднъж яде пиле на жар и каза че било по вкусно от пиле на грил. Аз тогава бях на диета и не ми беше белтъчен ден и не го опитах.  Laughing
А може ли картинка на това пушеното месо?!  Praynig плс  Rolling Eyes

# 544
Звечре, вечер й стават така. Дори и да не сме излизали на вън пак червенеят. Не е след баня, да кажа, че там се е сгряла, ами и преди това са си така. А и няма разлика дали е играла или е била спокойна. Просто надвечер започват да червенеят. През деня сякаш не са такива. Ама преди да почне да пие желязото тя беше цялата един цвят - блед. Сега устните й добиха цвят, дланите, езика и се чудя дали просто не е от това  newsm78

Иначе и аз утре чакам нашите да дойдат. Ще са с вуйчо и вуйна. Е тя вуйна ми е една година по-голяма от Марти (май  Thinking). Майка и вуйчо имат голяма разлика. Та се надявам да не ми се дават "умни" съвети.

# 545
Добре............. не помня много, но почвам:

ДЕСКА, на Дара бузите бяха червени от зъбките, може и при вас да е така.

ДАРКА, как е Яни, дано и при вас за зъби.

МЖД тия зъби са отговорни за доста неща: Т, червени бузи, нервност, плач, неядене, разстройство, гъбички................

АНИ, честито захранване на Нико  bouquet

БЮТИ, права си, много сме малко тия, дето не са захранили....
ТЕДИ, и нашият доктор вика да захранваме по Коледа, а тогава Дара ще е на 6 и 1/2....

ТАТИ, ужас наистина, но добре, че всичко е минало!

АНИ2, ти си мама-умница и героиня, всичко ще е наред Heart Eyes Hug

ВАЧЕ, нищо не каза за ваксината на Ралка Naughty А за столчето- на ММ му се стори не особено стабилно Confused- без коментар съм, какво да кажа ooooh! Tired

ЗВЕРЧЕ, я я набии  Heart Eyes Hug Много прост народ, ужас!

ЧИН, страшна си Heart Eyes На Слав никак не му е скучно с теб... А за столчето- ами бях си харесала на Чико, ама с тая количка много ме разочароваха... а това го видях наживо и много ми хареса, ама нему знаех цената........

Хайде лека от мен, че съм гладна като вълк Sad

# 546
Добър вечер Hug

Мейдънли, честита месечинка на Вики, все така да те радва  ura

Тати, добре че сте се разминали само с уплахата. Катето със сигурност вече е забравила, недей да се тормозиш, случват се такива неща Hug
А и много сладка тениската baby_neutral

Чин, много хубаво си отговорила за мекиците  Mr. Green Peace

Ани, честито захранване и на Нико  bouquet Това на снимката май се води варено-пушено Rolling Eyes Аз знам от часовете по биология, че загорялото месо е канцерогенно, а винаги това ми е било любимото. Както и пушеното месо и топеното сирене Crazy Няма да ходя във винпрома Mr. Green (Ани2, много готин виц Mr. Green) Не ми трябва да знам как се тровя, но за детето и аз искам да знам кои са тези пюрета Rolling Eyes Динора, кажи кои са, за да не даваме и ние на бебочетата Peace По добре вземи домашна пуйка, щом има от къде, все ще се пребориш с една Flutter

Зверче, много "обичам" като почнат да се бъркат където не им е работа #Cussing out

Дарка, бързо да минава на Яни и дано да са само зъбчета Praynig Hug

Ние днес бяхме в Карфур и си взехме уолкър. Ето този, за 34 лв
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=7557&cat=70

# 547
  • София
Ваче и за двете... а най-добре 2 в 1, т.е пушено пуешко  Mr. Green

Ама тя Динора май само пуешко е имала предвид. Мислех, че е пуснала проверка на поста и оттам идва поправката  Wink Wink Wink Иначе пушените меса колкото и много да ги обичам са вредни  Confused А пък ако не са естествено пушени, а има добавена миризма на пушек тогава вече е гадно съвсем. Май повечето луканки са такива  Rolling Eyes

Деска, на зъбаци се дължи  Wink Така пламваха на Саша. Особено съчетано с мрънкането при Йо.

Ани, и пиле на жар е вредно, всичко що е печено по принцип е вредно, а пък е на дървени въглища още повече. При изгарянето на месото се получават канцерогенни вещества. А аз пък така обичам препечени месца. Карайте бе... няма да мрем здрави все пак  Joy Joy Joy

Кити, и аз не знам какво да кажа за столчето  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes За мен е доста стабилно, не знам защо мисли, че Кам ще е по-стабилно при условие, че конструкцията му е същата,. но както и да е...  Rolling Eyes

Ралка е ОК с ваксината. Сега се получиха по-големи бучици, ама аз нищо не ги правя. Не е била дори раздразнителна вчера.

Ти ме чакай на 1 декември в другата тема... Момичета смятам да почна 90-дневната сега,.. не мога да се трая вече  Sick Sick Няма да чакам Нова година... само да не ми се падне на 31 декември плодов ден  Joy Joy Joy

# 548
Добър вечер!
Приспах бебка, таткото сам се е приспал и чак сега сколасах да прочета и да попиша.
Ние днес бяхме цял ден навън.Ходихме до аутлет центъра. Накупих си бельо (за съжаление размер Л  Laughing) и едно много яко яке. Остана само ботуши да си купя и ще мирясам. Ама тези, които харесвам са все като ски отдолу. Аз искам нещо по-стабилно, че сега и за друг човек нося отговорност.
Вечерта се кордисахме с ММ да изгледаме един филм докато Селин спеше "следобедния си сън" в 19 часа. Ама ММ такава тъпотия беше избрал.  Crazy Не ни е било писано явно.
И да се похваля... реших да се лакирам днес и успях да лакирам... цял палец  Laughing

За вредните храни....Хихи, аз като един бивш възпитаник на НПМГ мога да кажа следното. Много мои съученици влязоха да следват медицина. В първи курс, когато се събирахме по разни партита всички постоянно дуднеха- не яж сол, вредно е за това, не яж онова щото незнам какво си...
Във втори курс всички пропиха и пропушиха  Mr. Green

Хайде сега, да ви почвам Twisted Evil
Тати, голям кошмар е твоята случка. Много се радвам, че сега всичко е наред. Горкото Кате!
Ани, честито захранване на Нико.
Ире, много хубав тоз уокър. Утре мислихме да отскочим до този мол да гледаме за ботуши и
може и да се възползваме и ние.
Ана2Laughing
Мейдънли, добре дошла и честита половин годинка на Виктор.
Зверче, ей такива разбирачи как дразнятттттт! И аз откачам в подобни ситуации.
Ваче, и аз изтеглих книжката, мерси много!
Дарка, аз със сигурност бих го завела на друг педиатър.  А няма ли кой да го замества вашият?

В тази връзка се сетих нещо. Нашата педиатърка е посочила МЦ Лора за спешни случаи. А преди време си говорих с един мой близък братовчед, който е лекар и работи УНГ в ИСУЛ. Та той спомена, че му е писнало от пишман лекари, поставящи зверски диагнози на малки бебчета, на които просто им расте зъб. Каза, че кабинета му се пълнел от объркани пациенти от МЦ Лора. newsm78 С други думи, тези които са при тях имайте си едно наум. И мен ме бяха изплашили, че бебка има луксация и 10 дневно бебе го водих в Токуда на спешен преглед, пък се оказа че изобщо нямало такова нещо.
Ох изписах си мастилото. Хайде лека от мен, че и аз едвам гледам вече, а не се знае в колко ще ми започне утре смяната  Crazy

# 549
  • София
Хайде и аз посред нощ да се цопна тук Wink

Ходих, представете си, на женска вечер на кино Crazy  Гледахме "Здрач"... Не беше съвсем зле, даже бих казала, че ми хареса.  Свеки гледа Лора, справили са се супер, Лора е спала през цялото време Laughing

Ирето, браво на вас, много придобивки за малчо!  Радвам се, че сте успяли за столчето Hug

тати, леле, направо да си изкара акъла човек.  Добре, че нищо му няма на детето, а ти недей да се обвиняваш, случват се такива неща и на най-грижовния родител Hug

Ани, и ти ли предаде фронта със захранването Laughing  Честито да ви е тогава Hug  За столчето за вана - за пръв път виждам таквоз ми ти чудо Crazy
теди, а ти защо бързаш щом и педиатъра е казал да изчакаш? newsm78 
Аз мисля да си изчакам следващата консултация и тогава да почвам.  Нямам някакъв особен зор, не ми се струва и Лорчето кой знае колко да се изкушава от храна...Ще си чакаме Whistling

Ние гостувахме на баба ми както споменах и много се изнервих от родата пак, егати и хората. Вуйна ми тръгна да дава на Крисчо да си ръфа коричка хляб #2gunfire #2gunfire #2gunfire и другото, което направо ме разби бе въпроса й: "е не ти ли писна да кърмиш, айде спирай вече", направо щях да припадна при тоя въпрос #Cussing out както и да е, надявам се следващото виждане да не е скоро Praynig, че ще я набия!

hahaha Направо си представих как набиваш вуйна ти Joy
Иначе изказването е ooooh!

Честити месечинки на дечковците днес  bouquet

кити, защо си мисля, че продукти на Кам има в Малечко Rolling Eyes  Може да звъннеш по телефона и да питаш дали имат модела и каква е цената Peace

динора, и аз в отбора на искащите да знаят името на фирмата Wink

Хайде да не ставам досадна, иначе имаше и още нещо май...

# 550
  • София
Сипмли, ти да не се окажеш на моя колежка на щерката съученичка  Wink Wink Wink
Ще драсна на лични  Sunglasses
Честит ти палец.. айде сега още десетина дни и ще си готова с лак на всички нокти  Mr. Green

Айде лягайте си вече.. пиша последния пост за предишния ден  Twisted Evil

# 551
Добро утро. Днес май аз съм най-ранобудна. Я да сервирам ароматно кафе, че да ви разбудя.

Аз чакам нашите да дойдат след около час два, така че през деня не ме бройте.

Момичета, щом казвате, че може да е от зъби ще чакам значи. Тя не ми дава да погледна в устата. Т.е. отваря я, но плези език. Ако пробвам с метална лъжичка я засмуква. То ще си покаже де. Снощи пак бяха големи драми докато заспи. Направо вика с глас та чак се дере. Пак се приспивахме като малки бебета - т.е. гушната в мен. Беше се отказала от този начин, явно сега пак ще е така.

Хайде аз ви оставям, ако имам време ще надникна как сте. Приятен почивен ден и повече разходки.

# 552
Добрутро и от мен   bouquet

Деска, благодаря да кафето, аз допивам моето, че почти не съм спала.  Crazy
Ние снощи излизахме на РД.
Изкъпахме и приспахме девойката и оставихме свеки на пост  Mr. Green Това й беше за сефте  Laughing Само един път се е будила и се е задоволила с малко чайче.
А ние си изкарахме супер! Много добре ми дойде, само дето Сиана още по тъмно е зацвъркала.  ooooh!

Отивам да ви дочитам. Хубав ден   bouquet

# 553
Добро утро  Hug

аз да си кажа, че съм тук, но нещо не ми се пише, въпреки, че всичко прочетох. Ичка, влизам, чета, но повечето си говорите за захранването, а ние понеже още не сме почнали, няма какво да споделя  Rolling Eyes. Питах Вачето за 90-дневната, ама не ме отрази  Mr. Green. Нищо де, ще поровя и аз  Wink, това на шега го казах Simple Smile
ПаО, как върви захранването? Марти хапва ли? После ще помагаш като по-старша в това отношение  Wink
Къдрокоске, как е Вихчо? Няма ли да видим някой клип как маца у вас?  Twisted Evil Hug
Бюти, и аз съм в отбора на незахранилите, но мисля, че тия дни ще почвам, че малкия много настървено ближе круша и ябълка Simple Smile. Аз съм фен на Здрач, трябва да ида да го гледам Simple Smile
Ирето, честити покупки Simple Smile
Тати, много кофти  ooooh!. Важното е, че е по-малката беля и че Катето е добре. И аз много се се бях стреснала когато заклещих на малчо главата в една блузка като беше на 1 месец  Tired. Как е днес малката?
Деси, щях да ти казвам, че и на Алекс вечер понякога са му много зачервени бузите, като ги пипна обаче не са топли  Thinking, а не съм забелязвала да е бил супер активен  Rolling Eyes
Зверче, не те знам как си издържала, аз ако бях щях да отговоря директно каквото мисля  Sunglasses
Момичета, за готовите пюрета - поред мен няма значение коя марка е. Едва ли при другите е кой знае колко различно. Наистина е като вица на Ани2 - това, което най-ми харесва е най-вредно. А и така като гледам няма много полезни неща около мен, щото живея в града. Мое мнение де Wink

# 554
Добро утро Hug

Дес, мерси за кафенцето  bouquet Точно ще си го пийна пред компа Peace

А от мен тортичка, моят дребосък стана на 5 месеца Heart Eyes

Цитат
Честит ти палец.. айде сега още десетина дни и ще си готова с лак на всички нокти  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Бюти, добре че ми каза, че го има  Hug  bouquet   bouquet   bouquet

Аз "Здрач" го гледах от замундата Mr. Green Не съм очарована, а обожавам книгите Tired Сигурно защото съм ги чела, не успяват да ме грабнат филмите Thinking

Общи условия

Активация на акаунт