Днес Йоана нещо не й беше ден. Голямо мрънкане, голямо чудо. Обедния сън го заспа в 17 часа. От обяд не иска да яде мляко. За обяд яде каша (защото си събори бурканчето с пюрето на теракота, а нямах друго приготвено). Следобяда плодово пюре с бисквита и пак отказа млякото. Накрая в 21 часа се принудих да дам пак каша, която излапа с такава охота. Ей чак след това склони да пийне 60мл мляко. Не знам какво й стана, може да я почват зъбите. Сега мрънка и като я намазах с Бочкото за зъби и веднага заспа.
Дарка, дано не е нещо притеснително с Т на Янис.
Тати, добре, че Катето се е разминала леко. То за теб спомена ще е по-траен, отколкото за нея.
Ани2, преди време работех в Хлебозавода във Варна. Ходех да правя инвентаризации (там правехме всеки месец). Ами бях отказала хляба за доста дълго време. Проядох го чак като се събрахме с Марти - значи около 7-8 години не съм яла грам хляб. Та във вица ти има мноооого истина
На Йоана от няколко дни вечерта бузките й стават много червени. Няма Т, няма обрив някъде или пък каквото и да е друго съмнително. Чудя се на какво ли се дължи. У нас е не повече от 21 градуса, значи не й е топло. Може ли да е от желязото, което пие
Има ли и други бебоци с такива червени бузи? Не съм сменяла козметиката, а и не мия всяка вечер с душ гел. Със сигурност пропускам нещо, защото през деня четох, но вече не помня.
Мислех че това е най чисто, в смисъл не е пълнен колбас. Добре че не прояде.

както и да е, надявам се следващото виждане да не е скоро
, че ще я набия!

А за столчето- на ММ му се стори не особено стабилно 

Няма да ходя във винпрома 

Направо си представих как набиваш вуйна ти