Затъпява ли се от чалга?

• 25 345
  • 575
  •   1
Отговори
# 390
Да отговоря по темата - ДА.

Стана ми интересно , връщам се да чета.

# 391
Обръщам се с молба към заинтересованите и знаещите добре немски и английски език да преведем малко от текстовете на пуснатата от мен немска и американска "чалга".

В полунощ и аз мога да се заема с това, сега ме чака работа. Донякъде тези текстове са ми ясни, въпреки че нямам претенциите за сериозно владеене на тези два езика. 

# 392
Акаша, ако искам да слушам радио, пускам Радио 1- там чалга не пускат, ако искам да гледат телевизия не си пускам Планета, дамски предавания и пр. вероятности да видя Иванка, Преслава, в интернет не чета клюкарските сайтове.... Начини да избегнеш чалгата бол, също толкова колкото и да избегнеш метъла, класиката, народната музика.
На плаж ходя, където даже няма капанчета.  Laughing
Клубове без чалга в столицата достатъчно, във Варна не вярвам да е по-различно.
Ако много-много се напъна сигурно ще чуя чалга и при пускането на водата в тоалетната.  Mr. Green

Ако ще цял живот да слушат само най-стилна и класна музика, простаците ще си останат простаци.

Jarrita, пУмия, бЪрдак, БАзик.  Sunglasses

# 393
Ако ще цял живот да слушат само най-стилна и класна музика, простаците ще си останат простаци.
Peace Peace Peace

....пУмия, бЪрдак, БАзик.  Sunglasses

Joy Joy Joy

# 394
  • София
Акаша, ако искам да слушам радио, пускам Радио 1- там чалга не пускат, ако искам да гледат телевизия не си пускам Планета, дамски предавания и пр. вероятности да видя Иванка, Преслава, в интернет не чета клюкарските сайтове.... Начини да избегнеш чалгата бол, също толкова колкото и да избегнеш метъла, класиката, народната музика.
На плаж ходя, където даже няма капанчета.  Laughing
Клубове без чалга в столицата достатъчно, във Варна не вярвам да е по-различно.
Ако много-много се напъна сигурно ще чуя чалга и при пускането на водата в тоалетната.  Mr. Green

Jarrita, пУмия, бЪрдак, БАзик.  Sunglasses

newsm10

# 395
и като хората слушат чалга и им харесва какво- да ги застреляме ли, да забраним чалга баровете да можете да си успокоите бесовете Peace Как пък не видях някой дето слуша чалга да тръгне така да му текат лигите по форумите като вас, айде джа

# 396
  • В Космоса
Акаша, ако искам да слушам радио, пускам Радио 1- там чалга не пускат, ако искам да гледат телевизия не си пускам Планета, дамски предавания и пр. вероятности да видя Иванка, Преслава, в интернет не чета клюкарските сайтове....

Нали и аз това казвам, че се изолирам от чалгата както мога, но тя е повсеместна и затова малко съм аутсайдер с ограничени контакти, с хора от моята порода, а те са малцинство. Масата знаем какво слуша.

# 397
Какво слуша де, Акаша?
Около мен почти никой не слуша чалга /вече/. И не защото съм обградена от много интелигентни, фини и разбиращи от музика хора, а защото този стил, с неговото к*рварство и показност писна на всички.
Много голям процент от познатите ми даже не живеят в град, а на село, но ето, миналото лято цяла сватба мина без нито една чалга и никой не възропта, никой не каза "Аууу, а къде е музиката за маса?!".

# 398
  • В Космоса
От моето обкръжение също никой не слуша чалга. Но колегите от университета, от работа...
Ми как какво слуша, нали това им е един от гордите доводи на чалгарите, че масово се слуша това, че чалготеките били пълни, стадионите се пръскали по шевовете и т.н.

# 399
За всички, които слушат и подкрепят чалгата - поздрав, и още един.
За това говорим - не толкова за музикалните и литературните качества на стила... А за КУЛТУРАТА и ПОВЕДЕНИЕТО, които олицетворяват.

# 400
  • в рока
Цитат
като хората слушат чалга и им харесва какво- да ги застреляме ли, да забраним чалга баровете
Да

# 401
  • В Космоса
За всички, които слушат и подкрепят чалгата - поздрав, и още един.
За това говорим - не толкова за музикалните и литературните качества на стила... А за КУЛТУРАТА и ПОВЕДЕНИЕТО, които олицетворяват.

Ох, ужас! Успявате ли да опазите децата си? Направо не ми се мисли като тръгне на училище какво ще е... Надявам се, че няма да залитне, все пак е дете на майка си и баща си, но знае ли човек.

# 402
Цитат
като хората слушат чалга и им харесва какво- да ги застреляме ли, да забраним чалга баровете
Да
Peace

# 403
Цитат
Да
Peace
ako може и турските филми да забранят Peace

# 404

[/quote]
Ох, ужас! Успявате ли да опазите децата си? Направо не ми се мисли като тръгне на училище какво ще е... Надявам се, че няма да залитне, все пак е дете на майка си и баща си, но знае ли човек.
[/quote]

Дано успея да и повлияя, да не пада до това ниво. Ако трябва да търси добра компания, все пак успоредно с това има и други популярни сред младите стилове. Но дано да успея да я отвратя от това нещо.

Общи условия

Активация на акаунт