Philips PerfectCare тест

• 67 618
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз ще чакам теста за миене на прозорци Simple Smile Ако не залюбя тази противна дейност, то поне да се амбицирам да измия тези у нас (срещу награда  Mr. Green)

# 1 051
  • Пловдив
Така като сте я подкарали... Аз ще чакам тест за миене на чинии Whistling
Току виж, тогава, най-противната ми дейност вкъщи, стане не толкова противна  Thinking

# 1 052
  • София
Така като сте я подкарали... Аз ще чакам тест за миене на чинии Whistling
Току виж, тогава, най-противната ми дейност вкъщи, стане не толкова противна  Thinking

За съдомиялна  т.е.  Grinning

# 1 053
  • Пловдив
Не върши работа, освен ако не е някоя сгъваема smile3532 ...Или окачваща се на стената newsm78

# 1 054
  • До хладилника, който обичам
Не е много по темата, но поради липса на място аз се спрях на компактна съдомиялна - 4 комплекта. 50х55х45, някакви такива размери. Бях готова и отгоре на плота да я държа, само и само да я има Mr. Green

# 1 055
  • Пловдив
Навивайте ме Вие, навивайте ме... Mr. Green
Ще си чакам ютията, пък за съдомиялна - има време... Все пак и силната половинка трябва да има с какво да се занимава в кухнята Mr. Green

# 1 056
И аз да не пропусна спама за съдомиялната - ако щете ми вярвйте, поне 3 години съм имала в кухната си съдомиална и ни веднъж не я пуснах да мие, ами я ползвах за сушилник/шкаф за чистите съдове. Който си обича да мие чинии, не се лишава от това удоволствие!  Laughing Laughing

# 1 057
Моята силна половинка, още на първия месец купи съдомиялна, ест. след като му заявих че ще се редуваме в миенето на чинии Mr. Green
След първата ѝ употреба, заяви, че това била втората по важност придобивка, след компютъра Joy

Като заговорихте за масите за гладене-и моята е от паянтовите...та една подобна с-ма е абсурд да сложа отгоре ѝ-чисто се е обърнала; ОБАЧЕ ако я спечеля, ще ѝ купя най-подходящата маса -и като вид, и като десен smile3521

Ето тези например изглеждат стабилни..че и синички  Wink:

# 1 058
agitak, въпреки че миенето на чинии е една от малкото домакински дейности, които почти нямам против да ги върша, откак сравнявам разхода за вода на миялната - няма нищо общо Peace Харчи от 9л вода на най-краткия цикъл до 12л на най-дългия. Аз с 9 литра само суратя сутрин си умивам Crazy  какво остава и 4 комплекта чинии в добавка...

MTV, какви са хууубави! Ей като втората ме кефят мен, отдолу човек да си реди изгладените дрехи.

# 1 059
  • София
Определено след пералнята съдомиалнята е втория уред , без който никога повече не искам да живея  Mr. Green Освен вода пестя и ток с нея.Това ми е една от най-добрите придобивки тази година. Изобщо искам късмета от бницата тази Коледа да е като на миналата  Mr. Green

# 1 060
След като спамим, да спамим яко! Laughing
За мен втората най-добра помощница, след пералнята, е сушилнята. Съдомиялната е на трето място.
Днес ходих да гледам дъски за гладене, много ми хареса тази, не я взех защото няма разклонител, в който да се включва ютията.
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=63&pid=56743

# 1 061
Привет!

Хрумна ми нещо във връзка с възможността да подложите на тестове ютията ( в случай че вече не е предложена подобна идея). Знаете, че често се случва деца и възрастни да направят дупка върху любима дреха и тогава съществува опция да се сложи лепенка върху скъсаното. Обикновено въпросните лепенки се намират в кинкалерии, с различни форми, големи, цветове и т.н., като се поставят върху дрехата чрез ютия, с помощта на влажна кърпа.

Интересно ми е да разбера с въпросната ютия възможно ли е да се постави подобна лепенка върху скъсана шушлякова дреха и/или кожена дреха - естествена, изкуствена, еко-кожа - без да се използва влажна кърпа за посредник между ютията и материята, и без да се наруши повърхността на дрехата.

И с това се включвам и в томболата, за да проверя лично достоверността на отговора Grinning Finger crossed!

# 1 062
mirkati, точно по твоя въпрос мога да се включа, но с памук+ликра - голямото дете твърде често си поразява клиновете и имам винаги сноп апликации под ръка. Един такъв клин чака за ремонт, така че ако успея, с удоволствие ще ти кажа как е минал опитът  Grinning

# 1 063
Урааа шъ флудиме Crazy Crazy Crazy
Аз пък си харесах най-много една от трите дъски за гладене,дето беше показала Бу.Чернокос беше Hug Hug Hug А пък представяте ли си в комбинация с Пърфект кеър-а каква лудница ще е,а? ooooh!
Сега сериозно-и аз онзи ден си изрових от гардероба лента,с която се скъсяват поли и панталони-точно на принципа на действие,за който разказва mirkati .Та може и с нея да се демонстрира нещо на стар парцал  Whistling Да видим топли ли достатъчно  Joy Joy Joy
Вий тричките да не си помислихте,че го свършихте,а?Аз съм голяма душевадка  People Angel

# 1 064
agitak, въпреки че миенето на чинии е една от малкото домакински дейности, които почти нямам против да ги върша, откак сравнявам разхода за вода на миялната - няма нищо общо Peace Харчи от 9л вода на най-краткия цикъл до 12л на най-дългия. Аз с 9 литра само суратя сутрин си умивам Crazy  какво остава и 4 комплекта чинии в добавка...

MTV, какви са хууубави! Ей като втората ме кефят мен, отдолу човек да си реди изгладените дрехи.
Това за икономията на вода - знам, знам,,, ама малко не им вярвам на голямото пестене, щото в сметката им влиза само разхода на вода за машината, без да се предвиди и разхода за предварителното ръчно приплакване на едрите остатъци храна... От друга страна и ръчното миене на чинии може да е технологично икономично от към разход на вода - въпрос на желание.... А да не ти казвам каква завист и молби ме заливат от дребните да ги пусна да си играят "на море" в пълната с вода и пяна мивка... Joy

Общи условия

Активация на акаунт