Philips PerfectCare тест

• 68 014
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 120
Привет на всички участници в темата!

Благодарим ви за желанието да се включите в тестването на Philips PerfectCare и за чудесните отговори.

Стартираме обработката на кандидатурите и в късния следобед днес ще обявим тримата "коментатори".

Ще обявим псевдонимите им в тема, както и ще се свържем с тях с лично съобщение, за да уточним начина за получаване на ютията.

Успешен ден на всички!

# 121
# 122
  • Sliven, Bulgaria
Чакаме с нетърпение  Simple Smile

# 123
Simple Smile ще чакам...с нетърпение за одобрение Simple Smile

# 124
Хайде,че ми се събра пране пак и чака...гладенееее 1ironing

# 125
И така скъпи дами – време е да обявим трите „коментаторки“, които 3 седмици ще ни споделят личния си опит в гладенето с Philips PerfectCare! Борбата беше безмилостна, вашите коментари – кой от кой по-интересен, а нашият избор – изключително труден! Искрено благодарим за интереса на абсолютно всички, изявили желание за участие в теста. Не забравяйте, че тези от вас, които няма да участват в теста, участват в томбола за една ютия на края на надпреварата. Така, че не забравяйте да пишете тук своите коментари и въпроси към „коменаторките“.

В надпреварата се откроиха кандидатурите на Бу, арт мама и agitak! Ето защо се спряхме на техните отговори:

Защо избрахме Бу:
Отговорите на Бу ни вдъхновиха не само защото тя не обича да глади и хвърли сериозно предизвикателство пред нашия продукт. Наясно сме, че една ютия (каквато и да е тя) не може да те накара да заобичаш гладенето, ако не харесваш тази дейност. Смятаме, обаче че ще бъде интересно да се види как един участник, който откровено не харесва гладенето, но от друга страна трябва да се занимава с това, ще се справи с PerfectCare. Целта на ютията е не да те накара да се влюбиш в гладенето, а да те улесни максимално в тази дейност. Смятаме, че Бу ще даде важен ъгъл на дискусията. Впечатлихме се от Бу, защото тя успя да създаде дискусия в самата тема. Стилът и на писане е много заразяващ и леко провокативен. Бу е много активна във форума и вярваме, че ще бъде такава и в теста (Бу, не ни разочаровай, моля те Wink). Ще се радваме да чуем за реакциите на изненаданите членове на нейното семейство, като започне ежедневно да глади. А и искаме да спестим на всички вас възможността да гладите при Бу (както тя бе отправила покана към всички в един от постовете си Simple Smile).

Защо избрахме арт мама:
арт мама има опит в гладенето, както вярваме всички кандидати, и е изпълнена с готовност да посрещне предизвикателствата във Philips PerfectCare тест. Впечатли ни с факта, че се занимава професионално с платове и шиене – занимания, които вървят ръка за ръка с много гладене. PerfectCare е ютия за дома, но когато арт мама тества ютията върху толкова многобройни типове материи (с каквито арт мама споделя, че работи) смятаме, че ще има какво ново да сподели.  Надникнахме в личния й блог и разбрахме, че не се шегува като казва, че си има работа с „взискателни” материи. Покрай всекидневната си работа ще има възможност да изпробва как PerfectCare се справя с груби материи, деликатни тъкани и апликации. И се надяваме наистина тази трудоемка работа да я изпълни с изследователски дух през следващите 3 седмици, както тя сама си пожела! А на нас остава само да се насладим на споделения и опит. Grinning

Защо избрахме agitak:
Повечето дами тук се справят ежедневно с няколко задължения едновременно – работа, семейство, домакинска работа… agitak е една от тези „съвременни жени”. Решихме тя да тества PerfectCare, защото ни впечатли с ясната си визия относно цялата акция. Тя не само даде отговори на нашите три въпроса, но и съвсем самостоятелно разви третия от тях и показа много ясна стратегия за тестване на PerfectCare. По описанието на agitak ютията ще бъде подложена на истинско изпитание (agitak, на всяка цена да ни споделиш, ако ще гладиш и дрешки на домашните си любимци Simple Smile). Самата agitak казва в отговора си, че ще се стреми да провокира интерес към коментарите си и сама ще поставя въпроси – това много ни хареса. Сигурни сме, че ще подходи към задачата оригинално, адекватно, изчерпателно, със стил и обещание за гениалност! (силно вярваме в теб, agitak!)

Специално искаме да благодарим и на chockolina, Femme и Angarta, които отпаднаха от крайното класиране в последния момент!
А на всички вас, скъпи дами, искаме да припомним, че играта все още е далеч от края! Бъдете част от дискусията и отправяйте своите въпроси към тестърките Simple Smile Все още имате шанс да спечелите Philips PerfectCare в специалната томбола на 22 декември  Mr. Green
Сигурни сме, че ще запазите доброто настроение в темата така, както го създадохте през изминалата седмица!

Успех!

# 126
# 127
Желая успех на всички коментаторки.
Ще следя темата с интерес и ще участвам активно.
Късмет,мили дами! newsm51

# 128
А такааааа.  smile3508 Подкрепям избора на 100% и ще следя с интерес!

# 129
Радвам се че една от моите фаворитки е в списъка с избраните   bouquet, като искам да споделя и своето разочарование, че не е даден шанс на никой с под грубо 500-600 коментара

# 130
Бу, казах ли ти аз, че няма да ти се размине гладенето  Mr. Green
Очаквам да докажеш, че с каквото и да глади човек, гладенето е излишен процес  Laughing Twisted Evil

# 131
  • До хладилника, който обичам
Я! Уррра! Grinning Хич не вярвах, че с моята не-любов към гладенето ще бъда сред финалистите Shocked
Как ли ще си глътне граматиката мъжът ми, като разбере, че ще гладя - доброволно! Mr. Green

Тук ли ще продължим с коментарите? Grinning

А и искаме да спестим на всички вас възможността да гладите при Бу (както тя бе отправила покана към всички в един от постовете си Simple Smile).
За момент ми спря сърцето, помислих, че трябва да гладя всички безютийни участници  hahaha

# 132
  • най-шареното място
Нямам тръпения да я взема и да вдигна разхода на ток и липсата на домакиня в семейството Simple Smile

На мен беше ми дадена първата задача - купища ризи Simple Smile
Мислех си, че правилно съм спряла реденето на платове да има какво да гладя. Сега не съм убедена ще правя ли нещо друго освен да гладя и да коментирам... но се утешавам, че едни деликатни завеси също ги запазих за след обявяването на гладачите. Така няма да им треперя а директно ще ги изгладя. Всъщнст иначе хич нямаше да ги гладя - къде време за внимаване... 

Но май пак ще ми трябва щатен готвач, шофьор и т.н. знаете, докато аз си играя с ютията.

# 133
Честито на Бу, арт мама и agitak! Hug
Ако случайно имате дни, в които нямате какво да гладите-свиркайте на нас-ще ви пратим Mr. Green

Весело гладене и чакаме отзиви! 1ironing

# 134
Лично аз нямам търпение да започнат трите дами да споделят лични впечатления от използването на ютията. Харесва ми, че ще имаме възможност да задаваме въпроси, да придобием впечатление и ние за продукта от "първа ръка".
Не на последно място съм сигурна, че Бу, арт мама и agitak не само ще споделят впечатления, но и ще направят темата заинтригуваща, поучителна и леко забавна, така че и хората, за които гладенето е N-то поред занимание в списъка, а не приоритет и ежедневие, когато надникнат в темата, да решат да останат под сладките им приказки.
Успех дами!

Общи условия

Активация на акаунт