Philips PerfectCare тест

• 68 008
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 105
  • До хладилника, който обичам

Ютията е важна, а задютийното устройство?  Mr. Green

# 106
  • Варна
Хахаха, хубав ГЛАДИатор! Party

Обичам подаръците, които получавам, да са лични, а не семейни. Ютията е нещо, което служи на всички членове, не само на този, който я използва. В нашето семейство такива вещи купуваме при нужда, не си ги подаряваме за празници. Peace

И отговорностите по гладене са ни разпределени - аз гладя дрехите на децата и моите, а мъжът ми неговите си (което хич не е малко, защото ходи на работа с костюми и ризи). Simple Smile

# 107
Бу, както винаги подхождаш с добро настроение и чар. Как да не му се приглади на човек.  Flutter

Четейки "Полезни факти за храните" се сетих, че има и такова четиво за бирата, технологиите, за туристическо място и т.н.
Защо да няма и "Полезни факти за ютията", където всяка от нас може да каже какво иска и има в момента една ютия, какво би и било от полза, защо не нещо иновативно или пък простичко.

Ясно е, че няма как ютията да сгъва дрехите вместо нас, но пък може да бъде стимул (както Бу показа  Mr. Green ).

# 108
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
Защото получих първата си ютия с марка Philips преди половин година. До тогава едно от най-неприятните ми задължения беше гладенето. Всеки път когато гладя си мислся "колко ни е хубава ютията" и редовно казвам на етърва ми (тя ми я подари) колко ни е готина. До този момент немислех, че е от особено значение вида, но съм грешала много. 
2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Готова съм, защото ютията е една необходима предпоставка за започването на Успешния ден!!!
3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
Предстои ни да станем родители и ме чакат всички, многобройни малки бебешки дрешки, пеленки, чаршафчета и пр. Освен всичко останало сме 7!!! души в нашето домакинство, от които 2 деца (и едно на път) и мога да споделям и техните впечатления.

Успех на всички в  1ironing

# 109
Привет на всички!

Ето и моите доводи за тестване на PerfectCare:
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
Защото ще дам различен ъгъл на теста. Работя на пълен работен ден, а понякога и извън него. У дома имам две разкошни деца и мъж, които са си (както и да го погледнеш) голяма отговорност. Гладенето при мен е свързано с огромен и много различен тип материи. Дрехите ми за в офиса, дрехите на децата, официалните ми рокли, на мъжа ми джинсите и ризите, памучните ританки на сина ми и вълнените пуловери на дъщеря ми и още много, много други... Точно за това смятам, че ще съм добро попълнение в отбора на коментаторките - защото ютията ще се тества от човек, за когото бързината на гладене и качеството са от ключово значение - както за всички активно работещи майки.

2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Готова съм, разбирам, че няма да е лесно, но съм повече от готова да го направя. До момента не съм имала опит с марката Филипс за ютии, но сега е момента да тествам. Казват, че всичките им продукти са хубави, явно обаче за сега са ме подминали. Ще почна с ютията и после може да мина и на други техни продукти. Нека видим как PerfecCare ще се справи. А вярвам ще е отлично - поне четейки отзивите за марката до момента.

3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
Като правя това, което правя по принцип - споделям всичко, което ми направи впечатление, подлагам ютията на тестове и разбира се засичам точно колко време ми пести и дали наистина е толкова нежна към дрехите колкото казват.

# 110
Здравейте,имам желание да споделя опита си с вас ето и моите отговори
1.Смятам че съм перфектния участник защото досега,откакто съм започнала сама да гладя дрехите си използвам само марката Philips...просто харесвам марката и смятам че няма по добра ютия от Philips
2.Готова съм ежедневно да споделям опита си с гладенето...На ден гладя по 4 пъти и определено ще имам какво да споделям...Гладя бебешки дрехи,униформите на съпруга ми и моите дрехи,определено все различни материи...
3.Смятам след всяко гладене да споделям какво е било "преживяването ми " с Philips..
Не се надявам въобще да ме изберете,но искам да пожелая много успехи на Philips!!!!Имам модел от 2009 година и се "родих" с него,за мен вече гладенето е песен...

# 111
       Здравейте на всички ,
       Реших че и аз мога да напиша нещо по темата, защото бях твърде пресъблазнена от възможността да имам удоволствието да използвам Philips PerfectCare. И така , по принцип аз не съм от най словоохотливите, но ще направя всичко възможно за да Ви представя това което считам за важно, относно факта, че мога да бъда перфектен участник във настоящият Philips PerfectCare тест. За разлика от повечето млади майки, жени и съпруги, аз съм вече жена със доста по големи деца , съпруг и с възрастни хора около мен. За мен би било изключително предизвикателство, да покажа че мога да бъда адекватен участник във вашето съревнование и наравно с другите участници, бих могла да изкажа не по малко перфектно мнение, сварзано с теста ви за Philips PerfectCare. Затова смчитам че и аз както всички останали, участнички мога да се смятам за достойно -  перфектният участник в това съревнование.
       На вторият ви въпрос бих отговорила по следния начин: Да, определено съм готова да споделям ежедневно възможносттите на този пирфектен уред, може би също и да покажа и някой техники и трикове които биха били полезни на всяка майка и домакиня, която ежедневно се сблъсква с необходимостта от перфектно иглеждащи дрехи за своето семейство,...... а защо бих желала да направя всичко това? ... Защото човек се учи докато е жив и винаги има какво нов да научи,... така както аз ще се уча, по същия начин бих могла да науча и по -младите от мене майки, домакини, и съпруги, защото на колкото и години да е всяка от нас, тя винаги  може да бъде полезна и да даде пример от своя опит на всички които желаят да бъдат перфектни във ежедневието си , а определено  със Philips PerfectCare  това би могло много по лесно да се постигне всичко това.
         А що се отнася, до третият Ви последен въпрос, мисля, че активността по отношение на коментарите ми би привлякля повече интерес , не толкова колко чести ще са те на ден, а до толкова колко систематизирани , конкретни и обосновани ще бъдат направени за да бъдат полезни за читателките във форума, както и също се отбележат предимствата и недостатъците / евенуални / на уреда и например, как той се отнася към различните видове тъкани, при какви градуси ги щади, и т.н.
         И така ,  в заключение на моето предисловие бих желала да ви потвърдя желанието си да се докосна до такъв изключителен уред , който би направил работата на всяка една домакиня - удоволствие !!!

# 112
Неделя вечер е  и тъкмо поприключих със домакинските задължение и дойде време да се реша най накрая  да участвам във вашата интересна тест игра  по повод  излизането на пазара на  новия продукт Philips PerfectCare, който би бил изключителен , незаменим и перфектен помощник на всяка майка, на всяка жена. Предизвикателството за мен идва от това, че гладенето не е от любимите ми спортове, и не бих могла да си представя , дали ще има такъв уред който би го превърнал в приятно занимание. Отговор на първия ви въпрос ще дам само с две думи: Перфектният участник съм , точно защото гладенето за мен е едно от най отегчителните домакински неща, включаше и гладене на служебните ризи и панталини на съпругът ми, спално и детско бельо и причие и прочие... Така че в този ред на мисли, дилемата е следната, дали може да направи този иновативен уред  -* гладенето в приятен спорт ????
 По отношение на втория въпрос, ще кажа следното  - Аз съм жена която не обича да глади. А от друга страна , гладенето с такъв уред  би бил пресечната точка на това, до колко бих могла да убедя жени като мен / приемащи тази дейност като задължение /, че работата с този уред, не би могла да се счита за "работа " и че за в бъдеще това си занимание да не го приемат като задължение, а като удоволствие, чиито резултат ще бъде значително по дъбър от всичко което сме използвали до сега. Отново го приемам като предизвикателство!!!!
Трети въпрос:  Не мога да отговоря, дали ще бъда най-активната ви участничка, но със сигурност, ще бъда най атрактивната, защото дилемата  е да убедя сама себе си в това че продукта Philips PerfectCare е най доброто вероятно на пазара в настоящия момент,  и това ще изисква изключително усърдие от моя страна. Така че да си пожелая успех. Надявам се да съм била достатъчно убедителна за да бъдете категорични във решенията си. Добра вечер от мен.

Успех на всички участници, защото всеки сам по себе си е перфектният участник във Philips PerfectCare тест!!!

# 113

Ясно е, че няма как ютията да сгъва дрехите вместо нас, но пък може да бъде стимул (както Бу показа  Mr. Green ).

Ето как да сгъвате бързо дрехи Wink:

http://vbox7.com/play:2d56ac09

# 114
  • Sliven, Bulgaria
Хайде момичета, още по-малко от час за последни включвания    Heart Eyes

# 115
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?

Вчера бях на демонстрации на ютията в един от моловете - изненадах се колко лека и удобна е! лесно се работи с нея и мисля че е идеална за моето семейство Wink всичко вкъщи работят, винаги бързаме, и не ми остава мн време за гладене..... с една такава ютия мисля че ще си спестя доста време и усилия  Praynig

2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?

Да, готова съм!!!! интересно би било да пробвам всички неща, които видях в рекламите на ютията!!! а какво по хубаво от това, да споделяш опита си с всички, които се интересуват!!

3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?

Бих дала вазможност на всички вкъщи да я пробват Grinning дъщеря ми често ми помага в домакинската работа, бихме могли да направим 1-2 снимки, а защо не и филмче с кратка демонстрация Wink

# 116
  • Пловдив
Пффф, закъсняла съм с няма и половин час ooooh!
Е, остава да се надявам на късмета си (който доста често ми изнеревява)

# 117
Добро утро на всички:

Ще гладим ли, или ще почиваме:)

# 118
  • София
Чакаме резуатите с нетърпениееееееее

smile3508 smile3533

# 119
  • Варна
 smile3521

И за всички участници в темата, които не са избрани за тестване, трябва да има по една дъска за гладене, като утешителна награда - с термо ефект, кърпата става невидима при загряване  Mr. Green

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 10:08 от chockolina

Общи условия

Активация на акаунт