Philips PerfectCare тест

• 67 990
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 90
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?

защото съм голяма късметлийка...а дори и да не ме изберете пак имам шанс да спечеля...но честно казано такова предизвикателство е точно за мен...и аз не обичам да гладя...или поне сега...когато дъщеря ми беше новородена обожавах да гладя всичките и дрешки, пелени, чаршафи...тя спеше, аз си гладех...та някъде в мен има една част, която ще се радва да опита нещо толкова безопасно за фурия като мен...но съм сигурна, че и с такава ютия мога да направя беля...

2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?

готова съм, стига да бъда избрана...ще споделям разбира се, то не е много трудно да споделяш, по-трудно е да гладиш...

3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?

чрез снимки и коментари...все за една фотосесия ще се навия да погладя...това със споделянето ми се струва най-лесната и приятна част...като пристрастена към скайп, бгмама, фейсбук и разни социални мрежи си мисля, че тази последната част ще ми бъде най-лесна...

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 02:39 от lorini

# 91
  • най-шареното място
Етикетът предполагам е видим онлайн. Аз няма да го коментирам  преди да я тествам и да видя дали си заслужава парите. Цената само по себе си е не е показател, ако не я сравниш с полученото срещу нея. По трите минути мисля, че има огоромен шанс да излеже евтина инвестиция даже. За съжаление нямах време за повече.

# 92
Здравейте,
Бих искал да свалим картите още в началото, всъщност аз съм бг-татко, но често преглеждам вашия форум, тъй като тук често мога да намеря наистина полезни мнения.
Ето и моите отговори:
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
Защото да гладя за мен си е предизвикателство. Още повече, че обичам дрехите си и обичам да ми стоят добре. Защото се занимавам професионално с облекла и ще мога да тествам продукта обективно и по (няма да я издавам сега) система от критерии.

2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Да, защото ми е интересно да тествам и оценявам новаторски технологии и ще е радост за мен да го споделя.

3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
В моите коментари ще намерите моите и на всички членове на семейството ми (мисля да изключа малолетните все пак) оценки на представянето на Philips PerfectCare при различни материи и различни настройки. И, вярвам, заедно ще успеем да докажем, че гладенето може и да бъде удоволствие.

# 93
  • София
 1. Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?

Смятам, че съм перфектният участник в този тест, защото видях тази ютия в магазин Технополис и веднага ме заинтригува. Съпруга ми, който също видя уреда в магазин Метро я нарече интелигентната ютия (Smart Iron).
Революционната технология Optimal Temp, с която могат да се гладят всички дрехи, без да се чака ютията да загрее или да се изстине е нещо страхотно. В това забързано ежедневие всяко улеснение и спестяване на време в домакинската работа на жената (а защо не и на мъжа) е изключително важно. С тази ютия според мен гладенето ще стане удоволствие.
В нашето семейство се глади постоянно и понякога се случва да се изгори дадена материя или да стане на петна дрехата от парата. Смятам, че с Philips PerfectCare всичко това никога няма да се случи.

2. Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?

Разбира се, че съм готова, иска ли питане?! За мен ще бъде удоволствие да гладя с тази „умна” ютия и да споделям впечатленията си от нея (не само във форума, а и на приятели и близки), защото още сега, без да съм я пробвала смятам, че това е страхотна технология. А моят съпруг също глади и той ще споделя наравно с мен.

3. Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки” в надпреварата за Philips PerfectCare?

Ще споделям ежедневно впечатленията си от гладенето на различни материи с Philips PerfectCare, ще отговарям изчерпателно на въпроси, ще приложа и снимков материал и не на последно място ще направя презентация пред приятели и близки на този страхотен продукт. Могат да ми хрумнат и други идеи, но нека да ги запазим засега в тайна...

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 18:59 от Савина1

# 94
1................
Аз съм човек на техниката и бъдещето.

2................
Да,ще споделям опита си ежедневно,защото познавам марката  от години.

3................
Ежедневно и с компетентно обяснение.

1ironing 1ironing 1ironing

# 95
Добре дошли в надпреварата за "Philips PerfectCare тест" на lorini Савина1 eliza49 , както и на първия бг татко в състезанието - vladj  welcome Приемаме вашите кандидатури още 1 ден, а в понеделник ще разберем кои 3 от вас ще споделят 3 седмици личния си опит в гладенето с PerfectCare Wink

# 96
Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
Защото никога не съм участвала в подобен род инициативи и защото съм много любопитна.

Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Ежедневно не, но на всеки 2-3 дни да! Искам да го направя, за да изпробвам нещо ново.

Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
Като коментирам и споделям мнения.

# 97
Нямам търпение да обявите кои ще се тестващите и да започне голямото споделяне  Grinning

# 98

1.Защо  смяташ,че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?

За да покажеш истинската същност на една дреха, тя трябва да е изгладена... Гладя всичко, не защото трябва, а защото ми харесва. Ютията ми е Philips, просто  перфектна и след падане поне 10 пъти е все още здрава и работеща Laughing. Имам син на 3 години, гладя всичките му дрехи и бельо + нашите, така че си имам много дрехи за теста на ютията Blush. Харесва ми да гладя, мисля че съм перфектния участник.

2. Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?

Готова съм да споделям опита си, защото той е наистина ежедневен.

3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?

За да си най-активен "коментатор" трябва да си и най-"гладещ". Мисля, че ще успея!

# 99
Хайде не остана,още малко и ще разберем кои са щастливките.Аз сега отивам да гладя надявам се за последен път със старата си ютия  Praynig

# 100
Я си кажете сега, колко от вас ще се зарадват ако мъжете им подарят такава ютия за Коледа?  Laughing Обичащи гладенето или не, доста от жените се засягат от подаръци, свързани с домакинството. Аз не съм получавала такива и нямам нищо против да получа.  Laughing

# 101
Я си кажете сега, колко от вас ще се зарадват ако мъжете им подарят такава ютия за Коледа?  Laughing Обичащи гладенето или не, доста от жените се засягат от подаръци, свързани с домакинството. Аз не съм получавала такива и нямам нищо против да получа.  Laughing

Аз не искам такъв подарък от половинката си,защото според мен българските мъже рядко правят подаръци без повод на жените си и в един момент,в който го правят не би ми се харесало нито на мен,а и на повечето жени предполагам,да бъде нещо свързано с домакинството.
Но ако нямам ютия(в случая,по темата),бих се радвала да ми я подари,именно защото нямам,а не защото е празник Simple Smile

# 102
  • До хладилника, който обичам
Аз ще го приема като намек Mr. Green Все едно аз на него да му подаря, да речем, прахосмукачка.
(Което всъщност се случи под подобна форма - преди едиколкоси години му подарих машина за хляб, защото много исках да имам Mr. Green Той все още не ми е върнал жеста, като ми подари примерно бормашината, която иска)

# 103
  • София
Аз съм стигала до крайности в това отношение. На един рожден ден на мъжа ми, кумата ми се обади да ме попита какъв подарък би му харесал и аз я пратих за една луксозна завеса за баня  Mr. Green

# 104
Аз бих се зарадвала защото дали ще е ютия,прахосмукачка или нещо подобно,си е необходимост и ще ми върши работа.Аз обичам полезните подаръци,глезотийките предпочитам сама да си ги избирам и купувам Peace

Общи условия

Активация на акаунт