Philips PerfectCare тест

• 66 883
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 230
  • До хладилника, който обичам
Бързо, смело и сръчно махнах лепенките от парогенератора на ютията сега, когато си е моя  Heart Eyes и я поставих на правилното й място:

# 1 231
До екипа:
Нали темата ще си остане отворена и за напред, защото очакваме и обявяването на наградата от моя конкурс, след като победителкиата си я получи?

Кога се очаква да разберем каква е твоята награда?
Пратката е опакована и след час ще мина през пощата да я изпратя на победителката. Тя ще има честта да ви каже какво е получила. ... Да се надяваме до няколко дни (че нали и пощите ще почиват по Коледа  Wink )
 Peace

# 1 232
Честито на неуморните гладачки smile3501! Момичета, наистина си заслужихте ютиите newsm10!

След работата на пълен работен ден като гладачки-коментаторки (ама то си беше сериозна хамалогия - гладене, заснемане, обработка на файлове, качване, коментиране.... ), сега мисля, че си заслужавате и сериозна почивка от гладене! Надявам се през празниците да не чета ваши коментари кое и как сте изгладили Naughty, евентуално може да разказвате как половинките, майките или свекървите се справят със задачата  Wink!

# 1 233
Браво!
Поздравления на Philips, за това че реши да остави и на трите тестерки ютиите.Много се радвам ,те наистина си ги заслужиха .Ползвайте си ги както се казва: "със здраве".Честито на момичетата.!!   bouquet Heart Eyes  bouquet Wink

# 1 234
  • Пловдив
Браво, много се радвам, че ютиите си остават по настоящото си местожителство Simple Smile Момичетата наистина си ги заслужиха!   bouquet
Поздравления!!!

Завиждам много на pedrita13 и аз тайничко се надявам, да не се появи и да има нов жребии smile3508

# 1 235
  • София
Честито на всички спечелили!  Grinning
Правилно предположих, че може да оставят ютиите на трите мами, които толкова много се постараха! Със здраве да си ги ползвате! и весели празници!  Hug

# 1 236
До екипа:
Нали темата ще си остане отворена и за напред, защото очакваме и обявяването на наградата от моя конкурс, след като победителкиата си я получи?

Кога се очаква да разберем каква е твоята награда?
Пратката е опакована и след час ще мина през пощата да я изпратя на победителката. Тя ще има честта да ви каже какво е получила. ... Да се надяваме до няколко дни (че нали и пощите ще почиват по Коледа  Wink )
 Peace
Значи продължаваме да очакваме новини за още получени подаръци до нова година. Simple Smile

# 1 237
  • София
Предложенията на MTV и chockolina многооооо ми харесват! Mr. Green

# 1 238
 newsm10
Предложенията на MTV и chockolina многооооо ми харесват!

Mr. Green

# 1 239
Предложенията на MTV и chockolina многооооо ми харесват! Mr. Green

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 1 240
  • БУРГАС
Не вярвам на очите си !!!  Shocked   Малко късно  разбрах какво се случва... то от гладене -остава ли ми време ...  Laughing Невероятна изненада  !!! Искренни благодарности от цялото ми семейство на  Philips PerfectCare ! Това е най-страхотния ми подарък за Коледа !!!  Нямам търпение да си го получа !    Здрава и успешна 2012 г. на целия Ви екип ! Още веднъж -хиляди благодарности и много,много здраве Ви желая от сърце  !!!!!!!!!!      Grinning Grinning Grinning      Party

# 1 241
Не вярвам на очите си !!!  Shocked   Малко късно  разбрах какво се случва... то от гладене -остава ли ми време ...  Laughing Невероятна изненада  !!! Искренни благодарности от цялото ми семейство на  Philips PerfectCare ! Това е най-страхотния ми подарък за Коледа !!!  Нямам търпение да си го получа !    Здрава и успешна 2012 г. на целия Ви екип ! Още веднъж -хиляди благодарности и много,много здраве Ви желая от сърце  !!!!!!!!!!      Grinning Grinning Grinning      Party

Честитоооооо!!!!!!! Много се радвам за вас и със здраве да си я ползвате, както и трите коментаторки!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Heart Eyes

# 1 242
  • До хладилника, който обичам
Ей това се казва изненада Grinning

# 1 243
  • БУРГАС
Продължавам да се усмихвам  на новината ! Изключително съм щастлива !!!   Grinning  Изпратих Ви съобщение със координатите си,надявам се да сте го получили !   Невероятна изненада от ваша страна !!!   Честито и на неуморните гладачки,заслужиха си наградите ! Grinning    Hug

# 1 244
Пуууу, умрЕ ми всичката надежда  smile3518
chockolina, прецакани сме мацко newsm45

Общи условия

Активация на акаунт