Philips PerfectCare тест

• 66 879
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 245
  • най-шареното място
И аз да благодаря! Simple Smile Честито на Бу, Agitak и Pedrita!
Нашата елха ще се появи довечера и ютията отива да спи там Simple Smile

Много се радвам, че ютията остава при мен! И още толкова, че не е за сметка на другите две момичета, които положиха толкова труд, ентусиазъм и остроумие!
Да я загубиш след като си я оценил, и да спечелиш докато други двама души изпитват тази загуба са си все лоши варианти. Много се радвам, че не се случи нокой от тях. Simple Smile
Великолепно решение е взел екипа на PerfectCare. Благодаря ви!

ПС И аз забелязах няколко много усърдни коментаторки-изпитателки в темата, които почти напуснаха реалния свят за да четат и/или коментират денонощно. Дядо Коледа да прочете темата и да измисли начин да се сдобият с ютията! Много те моля Дядо Коледа - семейство, приятели, отстъпки, заговори... заслужават подкрепа!

Чудна, топла, сърцата и вълшеа Коледа на всички!

# 1 246
Бу, арт мама, agitak Честито!Със здраве да си ползвате новите придобивки!
pedrita13 честито и на теб!Голяма късметлийка си!
  bouquet

# 1 247
  • София
Ехооо, привет и Честита Коледа, момичета! Честити прекрасни подаръци на коментаторките, да ги ползвате със здраве и не прекалявайте с гладенето, че то навика си е навик  Wink Искрено се радвам , че организаторите са решили да наградят трите ви , моите адмирации за тази им постъпка! Момичетата си заслужиха наградата!
Томболата обаче не ми хареса как ви се е получила...  Mr. Green
Неее.. сега сериозно... pedrita13 , честита нова суперютия и на теб! Все така с късмет и през новата година ти пожелавам!

Весели празници!

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 22:32 от Geraldine

# 1 248
Честита Коледа на всички!

...Оф, от бач и празници не успях до момента да вляза тук и да ви информирам, че наградата на deni den  я пуснах по пощата с препоръчана пратка в петък в 17 часа.

# 1 249
  • София
Малко ще повдигна темата, за да се похваля, че дядо Коледа може и да не ме изненада с ютията, но дядо Мраз макар и с малко закъснение го направи и вече съм горд собственик на ютията - модела със заключването.  Mr. Green

Чудя се нещо. Имам ново яке, но от вътрешната страна подплата някак се е подгънала и постоянно я закачам с ципа. И се чудех дали да я изгладя. Материалът е 100% полиестер, но по етикет пише, че не се глади.  Rolling Eyes Изгладих по-рано днес един баскетболен екип също 100% полиестер без проблем и съм 99% сигурна, че няма да му стане нищо на якето, но се притеснявам и реших да питам по-опитните с ютията - дали да рискувам?

И още нещо, май никой не го беше отбелязал. Дъската ми за гладене е от онзи "мрежест" тип. И след като гладих и прибрах дъската се оказа, че целия под е в капки. Наблюдава ли се този ефект при вас?

# 1 250
  • До хладилника, който обичам
Ивон, честито! Simple Smile
Някои материи наистина не се гладят...  можеш да опиташ мъничко с ръбчето да огладиш, или още по-сигурно и почти толкова лесно - просто да изгладиш през кърпа и да си спокойна.

Аз открих цаката за гладачни маратони с много пара - постилам хавлиена кърпа върху дъската и гладя отгоре й. В края на гладенето тя е мокра, както и дъската под нея, но дрехите не са Peace Но моята дъска не е мрежеста, та за пода нямам притеснения.

# 1 251
  • БУРГАС
Извинявам се за забавянето !  Embarassed  Получих си подаръка изключително бързо !   newsm10    Искам да благодаря още веднъж на " Philips PerfectCare " за прекрасната ютия и за коректността !  Очарована сам от нея и вече ми е пръв приятел у дома -спестява ми доста време и нерви!      newsm51 newsm51 newsm51    Нямате си представа колко сам доволна !!! newsm47           БЛАГОДАРЯ ВИ ,  Philips PerfectCare  !!!!!!!!         newsm26 1ironing coolcool                               bouquet  bouquet  bouquet 

# 1 252
  • София
Да я позлваш със здраве Педрита! Завиждам ти не особено благородно  Mr. Green
На мен така и никой не ми подари дори и най-смотана ютийка дори. Всички обаче бяха единодушни, че много ми личало, че искам ютия  ooooh!

# 1 253
  • БУРГАС
Да я позлваш със здраве Педрита! Завиждам ти не особено благородно  Mr. Green
На мен така и никой не ми подари дори и най-смотана ютийка дори. Всички обаче бяха единодушни, че много ми личало, че искам ютия  ooooh!
          Искренно ти пожелавам подобен подарък ! Grinning  Още не мога да повярвам на късмета си ! newsm78    Важното е  ОПТИМИЗМА ! Повярвай ми!!!    Когато най-малко очакваш-се случват невероятни неща !!!   newsm10

# 1 254
Успешна нова година на всички!
Да се включа и аз.Получих си наградата от конкурса на agitak, която е грамота.На снимката са скрити имената ни, поради разбираеми причини.

P.S. Специални благодарности на agitak за кутията "Merci"

# 1 255
  • ВАРНА
Няма такъв боклук!!!!500 лв дадени на вятъра.Не струва и 50 лв.Съжалявам,че се подведох по рекламите .Утре ще я върна.

# 1 256
  • Пловдив
Би ли споделила защо?
Тъкмо тези дни ще ходим, за да си взема и аз...

# 1 257
  • ВАРНА
Това си е най-обикновенна ютия без никакви качества освен дизайн.Изпробвах я за прословутите пресушени материи.Не глади перфектно както би трябвало.Парата и е слаба .На моменти имам нужда да усиля ,но няма и едно копченце.Съжалявам,че от две години отделях пари за нея.Реалната и цена за мен е 50 лв.Днес ще отида да я върна.Няма къде да се пробва и общо взето се доверяваш на платени реклами ,които с нищо не се покриват.Видях и тук ,че има доволни,но за мен това не е ютия за 500 лв .

# 1 258
Абе ако питате мен нито една ютия за домашна употреба не струва 500 лева, ама свят голям, хора всякакви  Mr. Green

# 1 259
Абе ако питате мен нито една ютия за домашна употреба не струва 500 лева, ама свят голям, хора всякакви  Mr. Green
Аз и 50 не бих дала, за нещо което ползвам 2 пъти в годината  Laughing
Ама 500 е пълна лудост  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт