Philips PerfectCare тест

• 66 886
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 260
  • До хладилника, който обичам
За цената съм си дала коментара още отдавна, но че глади - няма спор Peace

# 1 261
  • София
Аз продължавам да бъда много доволна от ютията. Преди почти не гладих. Обаче с тази ютия се преродих - гладя всеки ден, сутрин дрехите на всички преди да излезем. Бързо, лесно, безпроблемно. И то заради най-голямото предимство - няма нужда от настройки (както казах преди бях на Вие с гладенето и въобще не знаех кое на каква температура да гладя и винаги ме беше страх да не изгоря някоя дреха Rolling Eyes), няма опасност да унищожа някоя дреха, няма нужда да чакам ютията да загрее/или да изстине, при смяна на тъканите и настройките. Другото предимство за мен е стойката със заключване - гладя, оставям на стойката и заключвам и не ме е страх, че децата (2г. и 5г.) ще пипнат горещата ютия, ще я обърнат върху себе си или нещо подобно. Преди ми беше голям проблем това. На мен ми улесни живота и да кажем, че гладенето стане не удоволствие, но пък приятно занимание, вече хич не ми тежи да гладя.  Peace

*Ekaterina* - Как да няма нито едно копченце за усилване на парата?  Rolling Eyes Има едно копче под дръжката и едно върху дръжката - едното е за гладене с пара, а другото за по-силна пара. Ти да не би друг модел да си взела? И понеже пишеш, че отделяш пари от две години за тази ютия - тази ютия излезе на пазара преди около година мисля.  Rolling Eyes

Аз имам само един проблем с моята ютия -  остава мокри следи понякога. Ако не се лъжа уж ютията не би трябвало да оставя мокри следи. Моля, тези които я имат да кажат дали и при тях е така или да се възползвам докато е в гаранция и да я занеса в сервиз.

# 1 262
Оставя, оставя - от парата е. И при тестовете се установи това.

# 1 263
  • Пловдив
Аз също съм много доволна от ютията. Омразните за гладене мъжки ризи вече не са ми проблем. Няма нищо общо с обикновените парни ютии. Моята също оставя мокри следи понякога, но не е постоянно.

# 1 264
  • София
Оставя, оставя - от парата е. И при тестовете се установи това.

Значи си е наред.  Peace

# 1 265
  • най-шареното място
Оставя. Те си съхнат. Рядко ми слечува, но понякога да. Въпрос на навик е почти да не се случва.

За мен основния плюс е че гладиш бързо и в произволен ред. Писах и при теста, точно ленена покривка беше възседната в последния момент от детето. Изгладих я набъро и продължих с вълнен пуловер.

Определено ако си педант и искаш пресушен лен перфетен няма да е точно бърза, но ще е доста чевръста пак. И по-бърза от повечето домашни ютиии най-малкото. Няма как да бие по-тежка артилерия, но е домашна все пак.

За мен основния минус е размерът. Нямам гладачно, гладачната ми дъска и ютията стоят прибрани и ако материаята не е капризна и бързам умерено, вадя малката си ютия без парогенерираща функция.

# 1 266
  • ВАРНА
И при мен не оставя.Ето я-http://www.youtube.com/watch?v=m1VpfNGPmFQ
Освен това е с едно копче под дръжката.

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 20:10 от *Ekaterina*

# 1 267
На мен този тип ютии въобще не са ми удобни, една подобна я подарих. Няма как да си сложа цялата станция на дъската за гладене, тежко и неудобно ми е. Отделно марката Филипс се изложи по отношение на мен за последните няколко години три пъти, та не смятам, че вече е добър избор за домакинска техника. В интерес на истината не съм ползвала конкретния продукт, така че може и да има своите качества.

# 1 268
Видях в брошура на техномагазин новия модел 2012 с по-различен дизайн на дръжката и по-ниска цена, 400 лв.

# 1 269
  • Пловдив
Бу  Hug Hug Hug

# 1 270
  • София
Аз разгледах новите модели на сайта на Филипс, доста модификации има, аз не виждам голяма разлика между тях де  Rolling Eyes. Разликите, които виждам между модела от миналата година със заключването (понеже той е с малко по-силен парен удар от модела без заключването) е точно в парния удар - при модела от миналата година е 240г., при новия е 220г. и налягането на парата в стария модел е 5,5 бара, а в новия е 5. Другата разлика е по-големият резервоар за вода на новия модел.

milittana - Има специални дъски за гладене за такива ютии, но са скъпички де. Моята ютия седи постоянно върху един скрин - парогенераторът не го мърдам никъде, просто доближавам дъската за гладене до скрина. Това е другият вариант. Иначе определено е неудобно.

Вчера и днес ми се наложи да гладя две якета от изкуствена материя - с обикновена ютия не бих ги доближила. Но с ПърфектКеъра - перфектно се изгладиха, голям кеф.  Grinning

Аз съм си харесала и дъската за гладене на Филипс, точно за такива ютии, но определено няма да ме огрее на тази цена.  Crazy

# 1 271
  • Пловдив
Ивон, аз имам такава дъска на Taurus. Много е удобна и не е толкова скъпа http://www.kolko.bg/bg/taurus-technocenter-daska-za-gladene-arge … -iii-bg/p/1503717

# 1 272
Здравейте момичета,
моля за вашето мнение за тази ютия.Тя е пак Philips PerfectCare, но не е с отделен резервоар.Чудя се дали ще бъде достатъчно гореща, за да глади добре чаршафи от памук и добре да глади ризи от памук.Обичам да стоят като колосани, но не употребявам кола или спрей за колосване.

http://www.philips.de/c/buegeleisen/perfectcare-xpress-sicherhei … co-gc5060_02/prd/

Това са показателите:
2800 W
65 g/min-пара
200 g -парен удар

Какво ще ме посъветвате? Тази ли да взема или обикновена парна?
Не искам с резервоар, за да ми е удобна за гладене набързо.

# 1 273
Ако изборът е между тази и обикновена парна - то тази. Да не се наглася температурата и да може да се глади всичко както дойде, без да се чака между тъканите, за мен е огромно удобство. Ако изборът е между тази и ютията с парна станция, ако парите не са под въпрос, то парната станция има предимства.
И е супер, че го има този модел и без резервоар, съответно цената е много по-изгодна. Дали и в България го има?

# 1 274
Бу, благодаря за мнението!  Grinning
В момента тук има  този модел за 219,- Евро, почти като вашия.
http://www.philips.de/c/buegeleisen/perfectcare-230-g-dampfstoss-gc9220_02/prd/

парата е 230г, a налягането 5 вместо 5,5 .

На мен ми се струва много габаритна Laughing станцията, от друга страна всяка седмица гладя.Обичам да гладя всичко, дори и памучните чорапи.Още не мога да се реша, добре че ви открих темичката.Надявам се да ми помогнете.Парите не са решаващият фактор, а функционалността.

Бу ,би ли ми описала какви са предимствата на станцията освен голямото налягане на парата.Aз имах преди 15 години станция с 3,5 бара и не бях супер възхитена.Марката беше Polti.Имаше неудобна дръжка и ми беше тежка.

Общи условия

Активация на акаунт