Philips PerfectCare тест

• 68 288
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 630
Влюбена съм Heart Eyes Знаем, че има датчици, ама на какъв принцип разбират каква е материята, т.е. по какъв начин? Сканират ли я, какво Crazy Thinking Моля, екипа на филипс, да издадат тайната плйййййййззз Praynig

# 631
Може да е според търкането с материята

# 632
  • най-шареното място
Бу, Арт мама, Agitak,  ако не спечелите ютията, смята ли някоя от вас да си я купи?
Да, бих я купила. Иначе не бих я и препоръчвала.

Обаче няма да е скоро, а това си е жалко. След като си поиграеш с нея и наистина осъзнаеш какви предимства ти дава, еиднственият минус е, че може да прекарваш повече време за гладене. Simple Smile Разбира се това означава приятно гладене и повишено качество на живот оттам. Безупречни дрехи, гладени чаршафи /като за взискателната баба на съпруга примерно/ и т.н. Какви звучи само.... човек ще каже, че ютията променя нагласите. И не е лъжа.

ПП Имам много дълъг списък с неща за купуване в момента - все спешни и за смяна включително едра домашна техника - печка и пералня. Не съм в ново жилище и имам ютия - това означава, че няма как да разчитам по повод кооперативно да ми я подарят много хора. А втората ми ютия, която ползвам за работа, също е за смяна.

Всъщност ми трябва една година Коледа, много клиенти и веднага я вземам, Simple Smile  
Или печеля тази, произвеждам домашната в служебна и съм ОК. Simple Smile

# 633

[/quote]
Да, бих я купила. Иначе не бих я и препоръчвала.

[/quote]

Е такава препоръка вече си заслужава! Следя ви много и смятам, че правите страхотни коментари!

# 634
  • София
Аз със сигурност не мога да си позволя тази ютия, но съм99% сигурна, че за Коледа и аз ще получа някаква ютия. Дали не си бия авотогол с ежедневно гледане на клипчета как някой старателно глади... Мъжа ми онази вечер седи до мен и ме гледа с недоумение как гледам едно такова клипче и ми вика: Е, добре де... защо го гледаш това сега... Аз: Ми да видя как ще изглади ютията  Crazy Хахахах кой знае колко дебилно изглеждам хахах

# 635
  • До хладилника, който обичам
Geraldine  hahaha

# 636
Аз размислих! Mr. Green Стратегията е друга!
Следкато гладя дрехите на всички, не смятам че ютията трябва да ми е персонален подарък! Crazy  Crossing Arms
Тя е уръдие на труда-т.е. придобивка за цялото семейство.
Не сте ли съгласни   Mr. Green

# 637
  • София
Следкато гладя дрехите на всички, не смятам че ютията трябва да ми е персонален подарък! Crazy  Crossing Arms
Не сте ли съгласни   Mr. Green

Е, естествено... Аз днес съм решила да сложа един лист на хладилника и една химикалка там и всеки да си запише какво иска. Като се сетиш нещо и хоп- пишеш. Ще е разграфено за тати, мама, детето и къщата. Не искам да стават обърквации и да получа ютия и то каквато и да е като в онази реклама( на някой от мобилните оператори беше) и всички да се правят, че не помнят аз точно коя чанта искам...
Извинете за спама в последно време.

# 638
И аз вчера ходих да я видя на живо, страхотна работа, ама абсурд да си я позволим! Е, има и на значително по-ниски цени, така че някой ден ... Simple Smile))

# 639
Следкато гладя дрехите на всички, не смятам че ютията трябва да ми е персонален подарък! Crazy  Crossing Arms
Не сте ли съгласни   Mr. Green

Че много ясно. Хладилникът да не е персонална придобивка? Това си е техника за дома Grinning
Още повече ако е като вкъщи, където и мъжът ми глади (даже доста по-често от мен по принцип).
А и да не, тази ютия предразполага и мъжете да се пробват заради лекотата на боравене - така че, си е семейна покупка.

# 640
и в събота гладенето ли продължава? вие, момичета, умора нямате ли?

И аз вчера ходих да я видя на живо, страхотна работа, ама абсурд да си я позволим! Е, има и на значително по-ниски цени, така че някой ден ... Simple Smile))
Ох, сигурно е разкошна! Цената е височка, верно е, ама си заслужава така като гледам. Гладенето на обувките беше много нестандартна хрумка. Даже ме развесели!
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 641
О Т Ч Е Т
на предизвикателство - 3, на екипа на Philips PerfectCare
[/b]

Първо да ви кажа още една тайна около мен - аз може професионално да не съм ангажирана ни с шев, ни с гладене, но нали си спомняте, че споменах, че съм наследничка на майстор-шивач от класа... Та, това, което още не знаете, е че съм наследила и целия архив от парчета, парцалчета, парченца от всякакви материи, които са минавали през ръцете на баба ми.. ВЕрвайте ми - това е половин килер!
Та, леееекинко ще се позмъкна от предизвикателството на екипа на Philips PerfectCare, и вместо да рискувам са си похабя някоя любима деликатна дрешка, изравям от архива на баба ми парченца с подходяща за теста материя.... (Смело и нахално, нали!  Joy)

На видеото ще видите:

1. ръкав от дълговлакнест мохер - той е изключение, защото си е мой, аз съм си го плела и носила и понеже наистина ми е любим, като се поспра от пране и носене, реших да го разплетя и да го оплетя на ново... (Някой да се е наемал като мен да разплита мохер с дълги влакна, да подкрепи какв мъка е! ) Та ръкавът който ще видите е последната част от жилетката, която още не съм разплела.

2. 3, 4 - парченца от фини дантелки - винаги съм гладила такива материи с голям страх да не ги разтопя.

Видеото, също документира и срока на теста - чрез таймера на телефона ми.... Моля, за търпение да изгледате целия материал, защото накрая ви давам шанс от много близо да видите резултата!
А той е перфектен! Нито едно косъмче от мохера, нито едно цветенце от дантелките не е променило вида си вследствие 5-минутния "тормоз" от Philips PerfectCare

(В момента качвам клипа в youtube и става много бавно, а трябва да излизам - тежкият ми уикенд е в разгара си..., затова ще ви постна линка на клипа допълнително.)
(Между другото, имам и проблем с кирилицата на компа ми - добре, че бг-мамма си има Кредор!

Добавям видеото (в момента още е в просецинг на ютуб - поизчакайте малко!

[/b]

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 13:17 от agitak

# 642
и в събота гладенето ли продължава? вие, момичета, умора нямате ли?

Ох, сигурно е разкошна! Цената е височка, верно е, ама си заслужава така като гледам. Гладенето на обувките беше много нестандартна хрумка. Даже ме развесели!
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bowuu bowuu
Очаквай и други подобни хрумки - само дето времето ми е много, много кът! Grinning

# 643
А той е перфектен! Нито едно косъмче от мохера, нито едно цветенце от дантелките не е променило вида си вследствие 5-минутния "тормоз" от Philips PerfectCare

Чакам видеото с интерес. Не мога да повярвам на това, което казваш!

# 644
Момиче, не че нещо, но регистрацията, както и някои други неща, са видими не само за модератори Peace
Очевидно няма да се намеся в случая, т.к. съм пристрастна страна и няма да взимам служебно отношение, но е просто нелепо и досадно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт