Philips PerfectCare тест

• 67 630
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 615
Бу, Арт мама, Agitak,  ако не спечелите ютията, смята ли някоя от вас да си я купи?
Аз съм "За" принципа " Ако ще купуваш нещо ново (техника) - да е най-новаторското!", защото инвестициата почти винаги си заслужава! ... Забележете само, че не винаги най-скъпото е най-новаторското! Интересувайте се и сравнявайте качества и цени..., случват се и много изгодни промоции!
... Виж, въпросът с наличните пари, ако ще разчиташ само на тях, е съвсем отделен въпрос,... а и кр- #2gunfire-иза вилнее! .. В много личен план - сама изплащам жилищен кредит, и другото дето ми остава от дохода отива за текущи нужди.
Но, много бих се радвала на варианта подарък.... и аз съм в нов дом, и аз така - все още не съм заделила пари за освещаването...

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 15:03 от agitak

# 616
Значи двйстваме по тайната  Peace

# 617
Бу, Арт мама, Agitak,  ако не спечелите ютията, смята ли някоя от вас да си я купи?
Аз съм "За" принципа " Ако ще купуваш нещо ново (техника) - да е най-новаторското!", защото инвестициата почти винаги си заслужава!
... Виж, въпросът с наличните пари, ако ще разчиташ само на тях, е съвсем отделен въпрос,... а и кр- #2gunfire-иза вилнее! .. В много личен план - сама изплащам жилищен кредит, и другото дето ми остава от дохода отива за текущи нужди.
Но, много бих се радвала на варианта подарък.... и аз съм в нов дом, и аз така - все още не съм заделила пари за освещаването...

Ах тези жилищни кредитии. Абсолютно същото е и при мен ooooh! #2gunfire Едната ми заплата, цялата отива за него Whistling Но в днешно време е доста трудно да си купиш жилище без кредит

СОРИ за офф топика Embarassed Hug

# 618
Аз съм "За" принципа " Ако ще купуваш нещо ново (техника) - да е най-новаторското!", защото инвестициата почти винаги си заслужава!

Ах тези жилищни кредитии. Абсолютно същото е и при мен ooooh! #2gunfire Едната ми заплата, цялата отива за него Whistling Но в днешно време е доста трудно да си купиш жилище без кредит

СОРИ за офф топика Embarassed Hug

Коопрерация му е майката! 2 заплати в семейството - едната за кредите, другата за текущи разходи... Затова и предложих коопериране на няколко източника при събиране на средства за поkупка на Philips PerfectCare.

# 619
Аз съм "За" принципа " Ако ще купуваш нещо ново (техника) - да е най-новаторското!", защото инвестициата почти винаги си заслужава! ... Забележете само, че не винаги най-скъпото е най-новаторското! Интересувайте се и сравнявайте качества и цени..., случват се и много изгодни промоции!
И аз съм за новаторството в техниката, но до там че да си купя такава електроника чиито екстри наистина ще ползвам. Давам пример : примерно микровълновата има ектра да нагласиш теглото а тя изчилява за колко време ще бъде приготвено еми никога гювечето ми примерно не е готово за това време Simple Smile или телефонът ти да има wi-fi еми на мен за какво ми е безжичен нет като по цял ден работя пред компютъра. С това си обяснение исках да кажа че всеки сам преценява от какви екстри има нужда. За ютията съм напълно убедена че ще ползвам парата на макс. защото на сегашната ми ютия копчето за пара което е от нещо като силикон се е изтъркало горкото от натискане Simple Smile

# 620
  • До хладилника, който обичам
Мда, и моята микровълнова с грил избирах с кой знае какви мисли в главата, грила сме пускали 5-6 пъти за 10 години... втори път не бих взела. Купих печка с керамичен плот и два месеца по-късно я смених с проста на ток и газ - не можах да преживея липсата на газ, който ползвам най-вече Grinning И така.

Но тази ютия бих ползвала пълноценно, то затова е хубаво да се тества Peace бих ползвала и двете й основни качества - че няма нужда от нагласяне и глади без паузи всякакви материи, и че има чудесна мощна пара.

# 621
И аз съм за новаторството в техниката, но до там че да си купя такава електроника чиито екстри наистина ще ползвам. Давам пример : примерно микровълновата има ектра да нагласиш теглото а тя изчилява за колко време ще бъде приготвено еми никога гювечето ми примерно не е готово за това време Simple Smile или телефонът ти да има wi-fi еми на мен за какво ми е безжичен нет като по цял ден работя пред компютъра. С това си обяснение исках да кажа че всеки сам преценява от какви екстри има нужда. За ютията съм напълно убедена че ще ползвам парата на макс. защото на сегашната ми ютия копчето за пара което е от нещо като силикон се е изтъркало горкото от натискане Simple Smile

Миналата ми ютия беше сигурно над 10 годишна, купувана от корекома, ма не беше лоша, на мен много си ми харесваше Crazy Сега не се сещам каква марка беше, трябва да проверя, пазя си я Crazy Flutter

# 622
И още нещо. Знам една ютия, която и тя няма настройка на температурата/или пък имаше newsm78/ Да ви издам ли коя или сами ще се сетите? Crazy

# 623
И още нещо. Знам една ютия, която и тя няма настройка на температурата/или пък имаше newsm78/ Да ви издам ли коя или сами ще се сетите? Crazy
Онази няколко станици по-назад на картинката с IRON MAN

# 624
Онази няколко станици по-назад на картинката с IRON MAN

И тази става Mr. Green Нашата пъъъърва ютия, т.е. на майка ми. Тежеше сигурно 10 килограма. Дори имахме 2 и още се ползват понякога. Но като се замисля дори и тя имаше терморегулатор. Но винаги, когато ми се налага да я ползвам, доста ме е страх да не изгърми ooooh! ще ви я снимам Crazy Даже ще й измисля някакво изпитание, да не бездейства в шкафа Flutter

# 625
Брей! Да не извадиш някоя такава:

и тя няма терморегулатор, поне не външно  Mr. Green

# 626
Брей! Да не извадиш някоя такава:

и тя няма терморегулатор, поне не външно  Mr. Green

hahaha Ама виж какво пиленце си има отпред? Филипса няма такова, нали? Joy

# 627
hahaha Ама виж какво пиленце си има отпред? Филипса няма такова, нали? Joy

Няма  Cry никакви пиленца няма, още по-малко от ръчно ковано желязо.

# 628
В Ибей има други модели на парогенератори на Филипс (като онзи от клипа с жената, гладеща съседите). Но на всички им липсва OptimalTemp, което за мен е едно от най-големите достойнства на PerfctCare (лентяят в мен проговаря, но си е голямо удобство да не се нагласят температури и да не се изчаква между различни тъкани).

Не е удобство, това е различен уред направо!

Гладя малко и основно еднакви материи, но винаги имам още поне един зависнал процес докато гладя - нещо се вари или пече, някой се облича и търси чорапи, или телефона звъни.... мога да я зарежа просто върху дрехата.и да се погрижа за семейството си веднага

Мога да не се връщам от улицата от страх, че съм подпалила нещо или тъкмо ще пламне.

Мога след като съм опнала тежка ленена покривка и гостите са на вратата да мина след секунда копринен шал и кашмирен пуловер, докато някой друг им отваря.

Това е спокойствие и време, а те нямат цена!

PS Позволявам си да болдна основните предимства. Дано не ви дразни.

Човек не си дава сметка докато се диви на технологията, а точно това я прави така желана.
Peace Абсолютно!  Peace

Ето това е хубавото на Philips PerfectCare тест - сами се уверявате колко време и усилия може да си спестите Simple Smile Защото само парогенераторът на PerfectCare се регулира от усъвършенстван процес на управление, усеща дори когато спрете да гладите и автоматично променя температурата вместо вас. Интелигентно нали!?  Thinking

Разгледахте ли сайта на Philips!? С един клик на "Новата PerfectCare" ще ви разкрием малко тайни как работи - само щракнете и завъртете изображението Simple Smile
http://www.philips.bg/c/irons/24955/cat/

А ако ви е интересно какво е мнението на специалистите - погледнете по-надолу на същата страница  Peace

# 629
Ето това е хубавото на Philips PerfectCare тест - сами се уверявате колко време и усилия може да си спестите Simple Smile
Точно.

550 км/час! Парата наистина пътува бързичко Simple Smile
И съм права, че има някакви датчици на повърхността, които "усещат" материята, нали? Grinning Това е свръхпрезицният умен процесор?

Общи условия

Активация на акаунт