Philips PerfectCare тест

• 67 623
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 600
  • най-шареното място
Аз не съм, Бу,  но допълвам Agitak - като започнете да търсите ще имате неочаквани идеi. Ползвайте някой все пак. Така ще имате нови шансове. И нови идеи Simple Smile

И ако наистина я искате - отидете да я пипнете, това ще помогне на канализирането и изпълнението на желанието Simple Smile Ще ви мотивира, а може и да ви залее с убедителност за искане на финасиране или идея за изработване на парите Simple Smile

# 601
  • До хладилника, който обичам
В Ибей има други модели на парогенератори на Филипс (като онзи от клипа с жената, гладеща съседите). Но на всички им липсва OptimalTemp, което за мен е едно от най-големите достойнства на PerfctCare (лентяят в мен проговаря, но си е голямо удобство да не се нагласят температури и да не се изчаква между различни тъкани).

# 602
арт мама, ОК Grinning

agitak, гледала си "Тайната" Grinning нали?
Не, Бу, ОТКРИЛА СЪМ Я със собствения си живот... После се случи и да я гледам на филм!  Grinning

Дописвам:  Имам си една истински и най-любима песен, която с усилие се удържам да не ви пусна тук, щото я глася за изненада за още по-удобен момент!

# 603
Който ходи из вериги като Технополис /Техномаркет да казва има ли и какви демота на подобни с-ми или ест. на Филипс (искам и аз да пипна) Mr. Green
Обаче искам и преди да изръся една камара кинти, да знам защо именно на Филипс smile3534

И на мен са ми интересни подобни презентации, само че в повето случай заради това че си опитал как работи нещо очакват от теб да си го купиш непременно и на мига. Много са досадни ... Преди 1 седмица в магазин технополис видях, че има разпъната дъска и ютия подготвени за демонстрация не се поинтересувах по-подробно поради горепосочените причини  

Демонстрираха ми я на 25.11 - случайно минах покрай демонстартор чакайки пазаруващ. Много мила демонстраторка. Погладих даже. Минутки, но никой не ме е каразл да я купя на момента. Или е очаквал да взема решението на масата. В тези магазини най-високи очаквания за покупка имат момичетата предлагащи пари назаем Simple Smile.
Един път пробвах масажните столове, които имат по предложение на  продавачката, която в следващият момент вече очакваше от мен веднага да извадя 600лв и да го купя.

# 604
В Ибей има други модели на парогенератори на Филипс (като онзи от клипа с жената, гладеща съседите). Но на всички им липсва OptimalTemp, което за мен е едно от най-големите достойнства на PerfctCare (лентяят в мен проговаря, но си е голямо удобство да не се нагласят температури и да не се изчаква между различни тъкани).
Има и Optimal temp за 220 паунда. Другите по-евтините за refurbrished

# 605
Има и Optimal temp за 220 паунда. Другите по-евтините за refurbrished
Да де Simple Smile 220 паунда са си 500+ лв.

# 606
  • най-шареното място

Не е удобство, това е различен уред направо!

Гладя малко и основно еднакви материи, но винаги имам още поне един зависнал процес докато гладя - нещо се вари или пече, някой се облича и търси чорапи, или телефона звъни.... мога да я зарежа просто върху дрехата.и да се погрижа за семейството си веднага

Мога да не се връщам от улицата от страх, че съм подпалила нещо или тъкмо ще пламне.

Мога след като съм опнала тежка ленена покривка и гостите са на вратата да мина след секунда копринен шал и кашмирен пуловер, докато някой друг им отваря.

Това е спокойствие и време, а те нямат цена!

PS Позволявам си да болдна основните предимства. Дано не ви дразни.

Човек не си дава сметка докато се диви на технологията, а точно това я прави така желана.

# 607

Не е удобство, това е различен уред направо!

Гладя малко и основно еднакви материи, но винаги имам още поне един зависнал процес докато гладя - нещо се вари или пече, някой се облича и търси чорапи, или телефона звъни.... мога да я зарежа просто върху дрехата.и да се погрижа за семейството си веднага

Мога да не се връщам от улицата от страх, че съм подпалила нещо или тъкмо ще пламне.

Мога след като съм опнала тежка ленена покривка и гостите са на вратата да мина след секунда копринен шал и кашмирен пуловер, докато някой друг им отваря.

Това е спокойствие и време, а те нямат цена!

PS Позволявам си да болдна основните предимства. Дано не ви дразни.

Човек не си дава сметка докато се диви на технологията, а точно това я прави така желана.
Peace Абсолютно!  Peace

# 608
МТV утре-другиден ще ходя и до двата магазина и ще пиша. Peace Аз иначе съм си много доволна от технополис. Един път изпробвах някакви масажиращи столове и 30 минути си стоях на него и си бъбрех с демонстратора, който беше на съседния. Няколко човека искаха да седнат ама не се и помръднахме Sunglasses Много приятен беше човека Wink А и най ми харесва обслужването. И да не се вземе за реклама, ей Crazy А за мечти да не говорим....... Вчера си представях как ми я доставя дистрибутора, замъквам кашона до дивана и там го разопаковам и разглеждам новата си ютия. Добре че, синковеца не беше вкъщи. Ееее... само с мечти ще си остана, де Sad Сънувам я вече тая ютия и даже съм си подготвила реакцията, когато ми я донася куриерът Crazy Whistling Но големи надежди не тая. Никога нищо не съм печелила, така че, съм си свикнала, но никога нищо не се знае Heart Eyes

П.С.Аз малко ще се забавя с намачканите дънки, защото не мога да събера 1 пералня. Но правя всичко възможно да успея колкото се може по-бързо Hug

# 609
Бу, Арт мама, Agitak,  ако не спечелите ютията, смята ли някоя от вас да си я купи?

# 610

Това в момента е единствената ютия с такава технология в целия свят, нали? Или има и други, т.е. на други марки? Thinking

# 611
mama antoinette и electra,
ако наистина много силно желаете Philips PerfectCare, ще я имате! ... Защото и съзнателно и подсъзнателно ще търсите начин да я имате! А, както се казва е в една мъдра поговорка - "Който търси - намира

.. В тоя ред на мисли от мен съветът е, Рамърдайте си мозъците, и сами ще се убедите, че постепенно ще почнете да отривате всевъзможни варианти - важното е да стигнете до най-удачния, който ще ви докара до Успеха![/b]
Grinning Grinning Grinning

newsm78 newsm78 newsm78 Да се почеша и аз по главата над тоя въпрос - във ваша полза:
* Подарък от Дядо Коледа ( що да не е от няколко места наведнъж!);
* Наближава ви Рождения ден - пак повод за подарък ( пак може от няколко места наведнъж)
* друг повод за подарък ( някаква годишнина, нов дом, някакъв личен успех (примерно успешно дипломиране) - важното е повод да се намери!;
* Ако поводите се окажат повече в кратък и близък период от време - комбинирайте ги с общ подарък!
* Предложенте на шефа си да направи томбола с такава награда за Коледното парти за един късметлия от фирмата ви - Може пък точно вие да сте тозикъсметлия!;
* Купете Philips PerfectCare на изплащане;
* Купете я задено с най-близките си съседи и я ползвайте на обемнни начала, докат съберете пари и за втора бройка;

... идеите ми извират ли, извират, но не ви знам конкретните ситуации, за да бъда по-специфична и съответно по-ефективна  с тях.

Аз съм с нов дом, но не съм правила освещение, не мога да събера пари Cry А и да направя, ще изхарча повече, отколкото ще спечеля Crazy

П.С. Охх... Тръгват да ми се изчерпват идеите вече Whistling Давайте предложения, ако има нещо за гладене, за да сравним резултатите с различните ютии. Само това ми хрумва засега ooooh!

А за идеята за томболата от фирмата: Шефът ми е 100 годишен стиснат дядка, колегите са стиснати, така че, няма начин Laughing

# 612
Бу, Арт мама, Agitak,  ако не спечелите ютията, смята ли някоя от вас да си я купи?
Аз бих искала, но нямам възможност. Признавам, че съм впечатлена, въпреки нелюбовта ми към гладенето - с тази ютия е лесно и дори за човек като мен е поносимо занимание. Ще се надявам да я спечеля освен Grinning

# 613
Аз бих искала, но нямам възможност. Признавам, че съм впечатлена, въпреки нелюбовта ми към гладенето - с тази ютия е лесно и дори за човек като мен е поносимо занимание. Ще се надявам да я спечеля освен Grinning

Е, тогава късмет ти желая Hug  bouquet Peace

# 614

Това в момента е единствената ютия с такава технология в целия свят, нали? Или има и други, т.е. на други марки? Thinking
Тази е единствената, за която съм чувала да не иска нагласяне на температурата и да е постоянно готова да глади каквато и да е материя (стига да позволява гладене) без изчакване и темпериране.
Сигурно в бъдеще ще се появи копирана тази технология, но за момента е уникална, което я прави още по-желана.

Е, тогава късмет ти желая Hug  bouquet Peace
И аз на теб  Hug знам какво е наистина да искаш и да мечтаеш за нещо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт