Philips PerfectCare тест

• 68 282
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 675
  • До хладилника, който обичам
agitak, през цялото време си мислех, ей, сега само да излезе едно дете с бяла ризка и синя пола и да му вържеш връзката Laughing
Ако на нея забравиш ютията?

# 676
 bowuu Благодаря, благодаря!
За мантата, съжалявам, не разполагам с такава. Даже помня, че ученическите ми манти имаха втори живот: след като ги израстнах - влязоха в употреба на баба ми (другата ми баба). Тя беше много дребничка и ползваше мантите като престилка за кърска работа. Така, че от тях съвсем нищо не е остнало още от време оно.
 Grinning

Отново се опитах да оправя проблема с видеото към Отчет -3. Надявам се вече всичко е наред. При мен поне няма проблеми и го отварям през бг-мамма.

Във всеки случай дали ще се намали обема на дадена материя след гладене, според мен повече зависи от самата материя, а не от това с каква ютия е гладена тя. Мохерът, който лежа 5 минути под работещ Philips PerfectCare нито се "стапа", нито се "сплеска"

Peace

Един коментар може да се превърне в една ютия Philips PerfectCare.
 newsm10 newsm10 newsm10

Ура! Ура! Ура! newsm44
Имам шаааанс! Praynig

agitak Браво! От къде я изкопа Laughing Сега ако извадиш и манта-ще те призная! smile3521 Те не бяха по-малко гадни за гладене Crazy

Понеже не се отваря клипа с ръкава от мохер...а по-късно Бу каза, че хавлиите, които е гладила са намалили обема си-с ръкава, и изобщо други такива плетива как е чисто визуално след гладенето?

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 08:53 от agitak

# 677
agitak, през цялото време си мислех, ей, сега само да излезе едно дете с бяла ризка и синя пола и да му вържеш връзката Laughing
Ако на нея забравиш ютията?
Лeле-е-е-е-е, телепатията на Philips PerfectCare е заразна и през интернет!  Shocked Shocked Shocked Shocked
Мнооо-го внимавайте какво си мислите докато работите с Philips PerfectCare!  Naughty       Взе да става страшничко чак!   #Crazy  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Пробата със забравянето на  Philips PerfectCare  върху пионерската връзка ще я направя допълнително!  Peace

# 678
Май не я заслужавам тази ютия Simple Smile

Mama antoinette, абсолютно всеки заслужава PerfectCare, защотос  нея гладенето е наистина лесно. А още по-лесно е да я спечелиш и тук в този форум.

Момичета, не забравяйте да подсетите и всичките си съфорумки да участват с коментар в темата, а това може да им донесе и самата ютия в предколедната ни томбола.

Един коментар може да се превърне в една ютия Philips PerfectCare.
 newsm10 newsm10 newsm10

Бу и арт мама,  браво за вашите помощници!
Не е ли малко нечестно тези които слдят редовно темата и резултатите от предизвикателствата да участват с равен шанс спрямо, някой който е коментирал веднъж  Rolling Eyes

# 679
Днес най-накрая се справих с едно видео. След малко ще се опитам да снимам и последното предизивкателство така. За да не са само снимки.

Гладене на няколко материи в едно изделие - Детска кърпа за тактилно развитие.
/сатен. памучно трико, хавлия, тъкан памук/
УСПЕШНО
...

арт мама, поздравления за страхотната камера! Ако моята я сложа на същата "гледна точка" като твоята няма да успява да наваксва с фокуса. Непременно да я експлоатираш по-интензивно  за проекта тук!  Peace

# 680
agitak много ми харесва "униформата ти за заснемане на клипчета"  Wink

# 681
  • До хладилника, който обичам
Не е ли малко нечестно тези които слдят редовно темата и резултатите от предизвикателствата да участват с равен шанс спрямо, някой който е коментирал веднъж  Rolling Eyes
Предполагам, че се брои участник, не броя коментари Simple Smile все пак не всеки може да коментира всичко, някои хора обичат просто да четат какво пишат другите.
Не се тревожи, вярвам, че ще е максимално честно всичко за всички - и тестващи, и коментиращи, без пристрастия Grinning

# 682
Така, ако си мислите, че контактът ми с клиентското обслужване на Philips по интернет е приключило – лъжете се! На мен като не ми отговорят точно на въпросите, продължавам да си питам най-нахално! Пък и нали Nick Roberts сам ме посъветва да питам всичко, което ме интересува. Така – обясних, че искам граници на температурата на водата, защото не съм намерила такива във тяхното ръководство. И за да не си хабя патрона с поредното чакане на отговор, пускам и втори въпрос. Сетих се, че за да реши човек да инвестива не малко пари  нещо ново, добре е да може да прецени до колко си струва инвестицията. Аз, например, бих се опитала да преценя приблизително колко време ще мога да ползвам новата покупка, за да може тя с работата си за мен поне да си изплати вложенията. Това, мисля, опира до Срока на употреба на дадена вещ, което, до колкото съм запозната, е различно (по-дълго) от Срока на гаранцията. Имам предвид, че всеки уред след изтичане на гаранцията му все още е добър за употреба, въпреки евентуалните не-големи повреди, които биха се случили. Та, именно такъв въпрос се опитах да задам на Ник. Ама, човека ясно си казва, че това е трудно за определяне заради многото влияещи фактори... Всъщност, редовна практика в чужбина е – излезе ли ти нещо извън гаранцията и е в повреда, хвърляш и купуваш ново. Хич не са като нас, да експлоатират „до дупка”. Затова и не си правят труда за подобни допълнителни изследвания.

Ето пак писмата и техния превод по същество:

Hello, Nick!
Thank you for your answer! I read the Manual before deciding to send my questions to you. My main question is about the temperature limits of the water, at least approximately... Can you telll me that?
And, I have one more question:
What is the "life expectancy" of the Philips PerfectCare, if I use it proprely according the Manual advices, (including some needs ot minor repairs). (It's, probably, longer than the waranty, isn't it?)

Thank you!

Здравей Ник,
Благодаря ти за отговора! И прочетох Ръководството преди да изпратя въпросите си до теб. Моят главен въпрос е относно температурните граници на водата, поне приблизително... Можеш ли да ми ги дадеш?
И, имам още един въпрос:
Каква в „продължителността на живота” на Philips PerfectCare, ако я използвам точно според Ръководството (включвайки някои нужди от дребни поправки). (Предполагам, че срокът на реалната употреба ще е по-дълъг от Срока на гаранцията, нали?)
Благодаря!

Отговорът:

I have here for you a link to the manual so that you can read more about the iron.

http://download.p4c.philips.com/files/g/gc9220_02/gc9220_02_dfu_eng.pdf

The life expectancy of the iron will vary depending upon many different factors.
These include usage, atmosphere, calcium content of your water and more.
As such there is no exact life cycle for the iron.

However it is designed to last at least two years and this is why there is a two year warranty period.
We also grant a measure of leniency beyong the warranty depending upon the nature of your fault.

All in all this iron is top of the range and therefore you should get much use out of it for a long time.

As for the temperature there is no exact recommended temperature. However anything from running tap water to room temperature is good. Freezing or hot to boiling water will cause damage to the iron.

In hope all this information is useful to you.

Enjoy the use of your iron.

Kind regards,

Nick Roberts
Chat/Email Support

Изпращам ти линк към Ръководството, за да може повече да прочетеш за тази ютия.
Продължителността на живота на ютията варира според много различни фактори. Това включва употреба, атмосфера, твърдост на водата, която се изпползва и др. Затова и няма точен жизнен цикъл за ютията.
Все пак, тя е проектирана за издържи поне 2 години и затова за такъв е определен срока на гаранцията. Ние, също така даваме и някои отстъпки при ремонт на  повреди, в зависимост от причината за повредата.
Най-важното  е, че тази ютия е на върха на класацията и затова би трябвало да я ползваш безпроблемно дълго време.
Колкото до температурата – нямаме точни препоръки. Във всеки случай всяка вода с температура между тази на студена чешмяна вода и вода при стайна температура е добра за ползване. Замръзваща вода или гореща до завиране вода би причинила повреди в ютията.
Надявам се,  че тази информация е полезна за теб.
Забавлявай се с употребата на своята ютия!
С уважения
Ник Робъртс
Чат/е-майл обслужване

Peace

# 683
След всичко, което чета, ми става още по-тъжно, че не ми дадоха да тествам ютията - явно рекламата й не лъже. Така че с нетърпение очаквам следващите експерименти на дамите тук!

# 684
  • най-шареното място
арт мама, поздравления за страхотната камера! Ако моята я сложа на същата "гледна точка" като твоята няма да успява да наваксва с фокуса. Непременно да я експлоатираш по-интензивно  за проекта тук!  Peace

Не е камера. Взех фотоапарат на заем за документиране на гладенето.

После беше голяма борба с формати. И се качват клиповете с часове /този дето ще го сложа сега  ме държа до среднощите/, но поне се вижда какво става когато гладя. Всеки има различен стил на гладене. Даже децата - вкъщи и при Бу техниката на мъниците е съвсем различна.

ПС Покрай пионерските ти вълнения разбрах, че е имало и копринени връзки с форма на бумеранг и оранжевещо червено, като твоята. Образоваха ме Simple Smile

Моята беше червено и найлон. Никога не съм я горила, но и никога не съм и се умилявала. По-близка ми беше плисираната пола за първи клас Simple Smile.

# 685
  • най-шареното място
[Не е ли малко нечестно тези които слдят редовно темата и резултатите от предизвикателствата да участват с равен шанс спрямо, някой който е коментирал веднъж  Rolling Eyes

От една страна така може да изглежда, от друга това не насърчава спам в темата.
Но най-важната причина е, че така беше обявено от организаторите в началото на темата. Правилата са такива.
Обаче той Господ си знае работата. Не може да не си го чувала това Simple Smile Жребият е точно негова работа Simple Smile

# 686
Привет на всички коментатори и участници в темата!
Целият наш екип ви желае вълшебна седмица!

Нашият тест навлиза в своята пред последна седмица. Как се чуствате? Има ли празнично настроение?
Решихте ли вече с какъв тоалет ще бъдете на семейното събиране на Коледа, в новогодишната нощ,  или на коледното фирмено парти?

Ето го и новото ни предизвикателство към Бу, agitak и арт мама. Тествайте парогенераторът на Philips PerfectCare, като изгладите дрехата с възможно най-деликатната материя в гардероба си. Как се справи PerfectCare? Имаше ли прокапване върху тъканите?

Хайде да създадем малко празнично настроение и в нашата тема Simple Smile

Очаквайте следващото предизвикателство в четвъртък, а до тогава очакваме разкази как се справи Philips PerfectCare с предизвикателството.

Разбира се всички са добре дошли да коментират в темата. Не забравяйте, че един коментар може да ви донесе Philips PerfectCare под коледната елха.  Gift Gift Gift

# 687
  • София

Не е ли малко нечестно тези които слдят редовно темата и резултатите от предизвикателствата да участват с равен шанс спрямо, някой който е коментирал веднъж  Rolling Eyes
Защо да е нечестно? Как от екипа могат да проверят кой е следил темата редовно и кой не? Аз например следя всичко, много ми е интересно, но какво - да започна да спамя след всеки коментар ли - ох, ах, прекрасна е? Темата  ще стане скучна, обемна и не особено интересна за четене.  Rolling Eyes

# 688
Electra, стремим се да сме максимално обективни, а често късметът е гаранцията за това. Късметлията ще бъде изтеглен в присъствието на нотариус, както обявихме в самото начало на теста:) Вярваме, че с томболата ще бъдем възможно най-обективни!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 689

Във всеки случай дали ще се намали обема на дадена материя след гладене, според мен повече зависи от самата материя, а не от това с каква ютия е гладена тя. Мохерът, който лежа 5 минути под работещ Philips PerfectCare нито се "стапа", нито се "сплеска"

Супер! newsm10 благодаря за отговора  bouquet

А относно "срока на употреба"..все си мисля, че няма да е създадена преди 2г-т.е. и тествана до сега Thinking, но това пък няма и кой знае какво значение; и на мен ми се иска след изтичане на гаранцията да си сменя уреда с нов и по-усъвършенстван, ама не сме я докарали до там.. Tired

Ето го и новото ни предизвикателство към Бу, agitak и арт мама. Тествайте парогенераторът на Philips PerfectCare, като изгладите дрехата с възможно най-деликатната материя в гардероба си. Как се справи PerfectCare? Имаше ли прокапване върху тъканите?

Хайде да създадем малко празнично настроение и в нашата тема Simple Smile

...като облекат изгладените тоалети и ни се покажат с тях newsm03

Общи условия

Активация на акаунт