Philips PerfectCare тест

• 67 662
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 750
  • най-шареното място
MTV, да е живо и здраво детето! Да е весело, щастливо и винаги да има достъчно време з аигри Simple Smile

Бу,
чудна рокля!
Браво на детето, че бързо е наборило неразположението. Много си права, че така се случва - в най-инфарктните дни. Да са живи и здрави!

Аз стъкмо качввам първа част на гладенето. свърши картата и ще са няколко части.

# 751
MTV, честит празник на цялото ви семейство!    bouquet

Пепеляшка да си на днешно време,ама с Philips PerfectCare под ръка Whistling

Много ще ми е интересно да видя реализирано предизвикателството на pachikrak , въпреки че с тази пара направо ме хваща страх да мисля какво може да се случи на горкото листче хартия Crazy

Детето има едно детско одеяло от такава материя /с Мечо Пух/:

Та въпросното одеяло като го изпера и се мачка доста,това е единственото нещо,което сериозно затруднява моята philips- нямам представа на каква температура трябва да се глади  Embarassed и аз на по-слаба действам от страх да не го съсипя /после ще бъда в немилост сумати дни:crazy:/ .И това ми отнема доста време,доста натиск,дори и допълнително пръскане с ютията.
Та ако някоя от вас  има нещо подобно,даже не е нужно да се пере,толкова лесно се мачка...

# 752
  • най-шареното място
....
Детето има едно детско одеяло от такава материя /с Мечо Пух/:
....
Това полар ли е, Angarta? Май имам нещичко полар.
...
И за да не е само спам темата: Дами, предизвиквам ви да изгладите смачкан лист хартия.
Като книжен плъх, ми се е случвало децата да смачкат някой документ, който съм борила после да гладя с ютията (и резултатът е по-скоро незадоволителен).

Pachikrak, гладих предната седмица. Но забравих да се отчета - голямо гладене пада. Толков ане съм глаидла в жиовта си за година май...колкото сега от началото на месеца Simple Smile. Доволна съм от резултата.
Ще снимам довечера за да видиш как се получава.

# 753
Май полар се води,аз съм уникално много на Вие с платовете и материите Embarassed
Пък етикета,кой знае защо, не съм му обърнала внимание какво е,що е и как се глади, отдавна се е изтрило Embarassed

# 754
и аз се включвам в темата, защото съм пристрастна към ютиите на филипс, а тази ми се струва мерцедеса на ютиите:). до преди 3 години вкъщи се мъчих с някаква си ютия, докато на една Коледа накарах мъжа ми да му купи нова. Марката беше на Филипс, на промоция в технополис. оттогава гладенето в истинския смисъл е по-лесно. а най-много оценявам покритието отдолу - не знам как се казва, но с предната ютия се залепях по някой щампа и след това се борих дълго за отстраняването й. С филипс няма грижи, особено от лятото, откогато гладим ежедневно заради двете ни бебета:) В интерес на истината едва ли ще имам време за предварителни тестове покрай грижите за бебоците, но и нямам нужда от допълнително убеждаване, защото вече знам какво е качеството на ютиите на филипс:)

# 755
  • До хладилника, който обичам
pachikrak, не се тревожи за мен Mr. Green Автентичният мързел може да пребори и най-силната технология Mr. Green

И тази рокля (двулицева, много яко, спестявам от един тоалет!) и другата на ангелче (или фея, според нуждите) са от Ибей.

Ще изгладя лист в твоя чест, както и полар за Angarta - имаме подобно одеало, малко по-дебело, само че никой не приритва за него Crazy за сметка на това, една плюшена играчка се търси като наследство. А иначе полар градих миналата седмица - едни детски блузи на дребното. Разбира се, гладят се без проблем или засечка.

# 756
  • София
Записвам се и аз да следя темата. В нашата къща също много се глади (май само бельото не гладя), но аз и обичам да гладя, не ми тежи. Последните ми две ютии бяха Филипс, но за последната съм малко със смесени чувства. Беше най-скъпия модел без парогенератор, но имаше йонизатор, незалепващо покритие и т.н Обаче незалепващото покритие не издържа теста с тениските на мъжа ми и сега си имам голямо кафяво петно на ютията, което не мога да изчистя. Освен това дори с йонизатора не може да се справи с наистина намачкани материи. Може ли момичетата, които тестват тези ютии в момента да кажат как се справя тази ютия точно с тези два проблема - могат ли спокойно да се гладят тениски с картинки и лесно ли се гладят наистина намачкани дрехи (като от препълнена сушилня примерно)

# 757
С картинки - имаш предвид щампа или текстилен печат?
С щампи се справя абсолютно ОК ютията, ако са гладени от опаката страна. С текстилен печат и от лицевата страна се справя много добре, с покритието на плочата няма никакъв проблем.

Ето тук можеш да видиш моя опит с Допълнително предизвикателство: гладене на пресушена дреха.

За мен ютията с мощната си пара се справя чудесно с пресушени дрехи, а благодарение на сензорите в плочата - глади без проблем всяка материя, която се поддава на гладене  Peace

п.с. ...и още едно предизвикателство, с което ютията се справи чудесно, можеш да видиш: много намачкани дънки, блуза, риза. Мисля, че видът на дънките преди и след гладене може да пречупи и най-невярващия човек  Crazy

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 14:01 от Бу

# 758
Искрено ви благодаря за честитките и пожеланията  Hug  Heart Eyes(и се извинявам за спама-..но този месец ни се събират много и все приятни емоции  Blush)

Бу, тръгнала си по лошия път на чистофайниците, които мислят само за пране, готвене, чистене, гладене, деца и как да са в услуга на миУото. Абе вървиш към ССФ и започваш да ме притесняваш  Mr. Green

Joy Joy Joy

Бу, роклите са прекрасни...аз нали си нямам мацка, искрено се впечатлявам от подобни тоалети Flutter
А за гладене на хартия само на препатил би хрумнало Laughing..дали от парата няма да се размаже мастилото (ако е писано с химикал де) Thinking Обаче ако теста мине успешно, подозирам че  Пачи ще има сериозен мотив за придобиването ѝ Mr. Green

А като стана въпрос за гладене на обувки -имам чизми от естествен велур; то и за сака/якета би следвало да е същото..дали ще се гладят  Rolling Eyes

# 759
  • София
Рекламата на Philips PerfectCare по ТВ наистина буди интерес, а сега попадам и на темата. Гледайки клипове и четейки споделени впечатления от "тест-мамите", ми се иска и аз да съм един ден щастлива домакиня, за която гладенето не е просто задължение, а удоволствие! Уредите на Филипс са наистина перфектната комбинация от дизайн, качество и иновация, и дано повече хора да могат да си ги позволят! Пожелавам късмет на всички! Peace

# 760
О Т Ч Е Т
Към изпълнението на предизвикателсто 4 на екипа на Philips PerfectCare

Избор на подходящ тоалет. Тук изо-о-о-бщо спор няма – ще бъде
Тоалетът на Принцесата на Розите, който донася титлата  „Първа подгласничка на „Малка Мис България 2010”!
Материалът е коприна, тюл с копринени ленти по подгъва и апликации от рози.

Това предизвикателство на екипа на Philips PerfectCare идва точно навреме – за коледното представление в училище  малката мис е избрана за ролята на Пепеляшка в последното действие за да се появи в най-великолепния тоалет, който феята й дава! Така че гладенето идва точно на време и още повече точно с най-надеждния уред за гладене на такова великолепие и финес!
Досега гладенето на този шедьовър винаги ми е коствало поне 2 часа страхове и пот, ползване на защитно тънко парче плат, мокрене с вода и прочие ! Но този път Принцът – Philips PerfectCare  и Принцесата - рокля  се срещнаха и гладенето беше като танц за тях! Съжалявам за домашните ми неудобства, заради  които нямаше начин изцяло да заснема гладенето там където го направих (на широката кухненска маса) – там няма удобно място за камерата, а от главата ми щеше да е прекалено близо за да видите размаха и свободата на работа, и бързия перфектен резултат! Затова, специално за форума тук заснех гладенето  на отделни характерни детайли – на самата коприна, на тюлените дипли и подгъва, и разбира се, на розите. Според мен силната пара на Philips PrefectCare дава точния и идеален начин за тяхното гладене – просто ги обсипвате обилно с пара и бързо докато са още топли намествате малките листенца да си върнат уникалната форма на полуотворена пъпка!... Така успешно и бързо можете да гладите и всякави други подобни релефни апликации!
Резултатът за мен  е  повече от идеален! А спестеното време и нерви, определено нямат цена!

Не знам какво друго да напиша – просто гледайте...

# 761

А за гладене на хартия само на препатил би хрумнало Laughing..дали от парата няма да се размаже мастилото (ако е писано с химикал де) Thinking Обаче ако теста мине успешно, подозирам че  Пачи ще има сериозен мотив за придобиването ѝ Mr. Green

Хм, предпочитам работата да стои далеч от децата (едното (по избор) трябва да е в офиса)  Mr. Green А и излиза по-евтино от ютия  Whistling

А иначе теста е за написан с химикал смачкан лист по възможност с печат  Peace

# 762
И роклята и манекенката са много красиви   bouquet Такмо преди мелко се мачих да направя снимки на блузата за която говорих вчера обаче като видях какво си изгладила вече agitak а и Бу мисля че спро няма че няма прегради пред тази ютия

# 763
MTV, велурът глади ли се по принцип Thinking Само това, което се глади, се глади, нали знаеш Laughing

agitak, каква хубава принцеса  Grinning

За pachikrak:

предизвикателство: гладене на намачкана хартия.

Ето я и нея:

един лист офсетна хартия и един лист рециклирана (нали съм с еко-меко залитания на моменти, ползвам такава, другата ми е само за официални документи  Laughing)

Не си играя на дребни "понамачквания":

Разгърната:

Пригладена с ръка:

И после гладих...
                      ...и гладих...
                                  ...и гладих...

...докато стана това:

Ползвах много пара, както и много без пара. Истината е, че тези два листа никога няма да са същите Laughing но - ако те влече и често ти се случват инциденти с Много Важните Документи, то - същите се изглаждат до почти приличен вид с Philips PerfectCare. Ако планираш да си гладиш често хартията, резултатът според мен е нелош  Mr. Green

п.с. пфу, сега пък с химикал и печат, не те е срам!  Crossing Arms

Ето го, третиран като първите два:

Няма размазване на мастилото на химикала, нито на печатите. Отново, този лист никога няма да е както преди  Cry но - е в почти приличен вид, предвид изпитанията, на които бе подложен  Laughing

Така че, предизвикателство: гладене на намачкана хартия: PASS.

# 764
Бу, тръгнала си по лошия път на чистофайниците, които мислят само за пране, готвене, чистене, гладене, деца и как да са в услуга на миУото. Абе вървиш към ССФ и започваш да ме притесняваш  Mr. Green

Офф: от къде купи костюма, че детето иска костюм на кралица от дядо му Коледа?

И за да не е само спам темата: Дами, предизвиквам ви да изгладите смачкан лист хартия.
Като книжен плъх, ми се е случвало децата да смачкат някой документ, който съм борила после да гладя с ютията (и резултатът е по-скоро незадоволителен).

Според мен, качествата на хартията не позволяват възстановяване на гладкостта след намачкване по какъвто и да е начин. А ако към традиционния метод на гладене (с висока температура по принцип) добавиш и вода (пара), това допълнително ще увреди листа.
Между другото - експериментите с хартия ми се появиха по-рано в мислите, но в по-различна посока - например с Philips PerfectCare  да си правиш декупажна хартия (или както там се нарича)... намачкват се малки късчета хартия и се мокрят с воден разтвор на лепило за хартия, след което се изсушават под натиск.... Но, за да се предпази повърхността на ютията от зацапване с лепило ще трябва да се ползва предпазно парче плат, предполагам... Във всеки случай, не бих се наела да правя точно такива опити - PhilipsPerfectCare е създаден за гладене на текстил, все пак, не на хартия.... Виж, ако се сдобия с Philips PerfectCare, за подобен опит бих жервала така и така съсипаната плоча на настоящата ми ютия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт