Philips PerfectCare тест

• 67 674
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 735
Agitak, е това е Philips PerfrctCare ефекта Simple Smile

PS Преди години и аз завърших един такъв за подарък.
Прах го в хотел и ми го опъваха в магазина за рамки. Спомени Simple Smile
Твоят се е изгладил чудно, но още е посукан. Това обаче е въпрос на техника на изправяне, а не на гладене толкова.

И ме подсещаш, че имам гоблен на гергефа и е за пране Simple Smile

Реално не е толкова посукан (виж жълтите квадратчета на основата - те изглеждата почти  правилни)... Мисля, че така изглежда заради ъгъла от който съм го снимала (за да избегна снимането на сянката на камерата)... Все пак, мисля, си, че ако го бях изгладила мокър или поне не така унизително изсушен, още по-добре щеша да се получи  Peace

# 736
  • До хладилника, който обичам
...Ще трябва да го просвам на ламината и да го гладя на колене или легешката... Joy

Много ще те уважавам, ако измислиш как да гладим легнали  hahaha

# 737

Ето нещо, върху което усилено ще работим следващите години Simple Smile Simple Smile Simple Smile ютия за гладене в легнала поза  Laughing Laughing Laughing

Всичко е в кръга на шегата разбира се! smile3521 smile3521 smile3521

# 738

Ето нещо, върху което усилено ще работим следващите години Simple Smile Simple Smile Simple Smile ютия за гладене в легнала поза  Laughing Laughing Laughing

Всичко е в кръга на шегата разбира се! smile3521 smile3521 smile3521
Тогава се записвам за следващите тестове още от сега  Whistling

# 739
Решихме, че е време и тук да стане малко коледно.

За това украсяваме виртуално с тази елха. И не забравяйте, че тази година под нея можете да имате и едно Philips PerfectCare бижу.

С коментарите си в темата можете да участвате в томбола за спечелване на ютията. Един коментар тук ви дава право за участие в томболата за една допълнителна ютия освен тази, която ще остане у една от трите ни коментаторки.

# 740
Philips PerfectCare , страхотна елха!  Party

Черпя виртуално всички списващи в темата, по повод рожденния ден на голямото ни момче! Става на цели 6г  Wink  Hug

# 741
как ми се иска и на мен една такава вълшебна ютия за коледен подарък. и понеже вече е късно да пиша на дядо коледа, пиша тук. а ако може да глади и сама....................Laughing

# 742

Черпя виртуално всички списващи в темата, по повод рожденния ден на голямото ни момче! Става на цели 6г  Wink  Hug
Да е жив и здрав синът ти и най-сърдечни пожелания за празника!

# 743
  • София
Да ти е живо и здраво детето, МTV!  Hug
Ммм и коледното настроение е на ниво тук, супер!
Радвам се, че една такава тема е изпълнена с толкова положителни емоции. От известно време тук ми е най-приятно да чета Simple Smile
+ това, ако приемем, че гладенето ми действа успокояващо, установих, че да гледам как друг глади ми действа също толкова успокояващо, а си бездействам на воля  Mr. Green
Успешен ден!

# 744
МТV, да ти е жив и здрав!

Вчера не успях да пиша какво гладих, че малкото дете реши да ни разнообрази вечерта с малко температура  Laughing но днес пиша вчерашното, а по-късно ще пиша и днешното гладене.

Предизвикателството на Philips PerfectCare е - гладене на деликатна дреха.

У дома нямам много деликатни дрехи в оня смисъл  Laughing А иначе деликатните пак са малко поради простата причина, че се опитвам максимално много от дрехите да са 1) от естествени материи и 2) да имат минимална нужда от гладене (познайте защо  Mr. Green). Но все пак имаме някои неща и те ще участват в предизвикателството.

В тон с коледния дух на темата... (по-долу ще видите защо)

Една от най-деликатните дрехи вкъщи принадлежи на голямото дете. Затаете дъх: това е двойния й костюм на Принцеса/Пепеляшка  Laughing
Много прилича на пачуърк, защото в него се съчетават различни материи - и разбира се, за досада на майките, са с много къдрички, воланчета, буфанчета и всичко, което се полага на не-много-приятна-за-гладене дреха   Mr. Green

Кадифе, полиестер, дантела, воал, щампа, апликации - всичко е тук  Laughing

Видеото го редактирах, като рязах части от него, защото е ужасно дълго - само едната страна на роклята с всичките й пластове отнема време, което при това е умножено по две - няма да ви измъчвам с 15-минутно видео  Laughing Вместо това, кратка версия, в която се вижда как на всеки от пластовете Philips PerfectCare се справя отлично, както и вече всички очакваме от нея. В добавка са снимките на роклята в цял ръст, както и по-близки планове на част от пластовете й  Crazy

Всичко гладих от лицевата страна, също и кадифето и апликациите, с изключение на слоя на полата с щампата (нормално), който минах от опаката страна. Буфан ръкавите не са снимани, но гладенето им беше досада даже с тази самоходна ютия  Crazy (но пък с обикновена са просто ужас и най-често остават негладени  Mr. Green така че сега видяха и те бонус от ПърфектКеър). Лилавият воал пригладих от разстояние - на закачалка, само с пара.

Роклята е вече в чудесен вид, готова за следващата си употреба - около Коледа децата много обичат да се преобличат (голямото дава тон на малкото, разбира се), така че аз съм с едни гърди напред и костюмът на Принцеса/Пепеляшка е готов за употреба  Grinning Ако е послушна, ще й изгладя и костюма на Ангелче (разбира се, също с няколко пласта воали и поли  Crazy)

...и младите дами в действие (по Хелоуин) - вълшебната тиква-каляска е на друга снимка  Mr. Green

Предизвикателство на Philips PerfectCare - гладене на деликатна дреха: PASS!

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 10:04 от Бу

# 745

Нашият тест навлиза в своята пред последна седмица. Как се чуствате? Има ли празнично настроение?
Решихте ли вече с какъв тоалет ще бъдете на семейното събиране на Коледа, в новогодишната нощ,  или на коледното фирмено парти?

Ето го и новото ни предизвикателство към Бу, agitak и арт мама. Тествайте парогенераторът на Philips PerfectCare, като изгладите дрехата с възможно най-деликатната материя в гардероба си. Как се справи PerfectCare? Имаше ли прокапване върху тъканите?

Очаквайте следващото предизвикателство в четвъртък, а до тогава очакваме разкази как се справи Philips PerfectCare с предизвикателството.

agitak и арт мама, с интерес очакваме и вашите празнични тоалети и информация за това как Philips PerfectCare се справи върху тях.  Laughing Laughing Laughing

Бу, надяваме се детенцето ти да е по-добре днес.

# 746
  • Варна
Засилих се преди седмица да чета темата, но стигнах само до 10 стр.
Много се впечатлих от обяснението на Бу, как си сгъва дрехите и ги оставя да поотлежат преди простирането.
До преди 3 години и аз правех така, но по други причини - просто обичах прането ми да е подредено в реда в който ще го простирам, а не да бъркам и разни неща да падат, после докато се намотам да изляза на терасата минаваха 10-15 мин. и така. После вече нямах тераса, беше ми все тая дали нещо ще падне на земята и престанах. Никога обаче не ми беше хрумвало, че от това дрехите се "изглаждат".
И реших да опитам пак. Сгънах само две горнища от пижами на малката, а останалото пране прострях направо. След като изсъхнаха разликата беше видима и реших при следващото пране да го приложа изцяло. Само че бях изпрала и едно яке и сложих легена под него, а дрехите сгънах върхо сушилника (там си ги нареждам и когато ги сгъвам преди да ги прибера по гардеробите и понякога си стоят 1-2 дни) после се отплеснах по задачки из къщи. На следващия ден се прибирам вечерта, а мъжа ми ми се цупи:
- Писна ми да ходя след вас, сутрин заминавате и оставяте кочина! А тая сутрин тръгнах да си прибирам дрехите - ми те всичките сгънати, а съвсем мокри!!!   #Cussing out
Joy Та ако някоя реши да опитва с тоя метод е добре да има мъж на когото може да разчита да ходи след нея и да я проверява дали си е изпълнила задачките докрай  Laughing
Сега отивам да си дочитам темата по диагонала Simple Smile

# 747
Бу, надяваме се детенцето ти да е по-добре днес.
Благодаря   bouquet по-добре е, те обичайно се разболяват точно колкото да объркат плановете на човек (имам уговорена среща днес по времето, когато трябваше да е на ясла  Crazy)

- Писна ми да ходя след вас, сутрин заминавате и оставяте кочина! А тая сутрин тръгнах да си прибирам дрехите - ми те всичките сгънати, а съвсем мокри!!!
Пунчик  hahaha и на мен ми се е случвало това - само че сама си намирам сгънатите мокри дрехи  Crazy

p.s. този път нямаше прокапване върху тъканите.
Гладих с по-малко пара поради естеството на материите в роклята, а също и гладих по-кратко - къде са 15 минути, къде е едночасов маратон  Laughing

p.p.s. и да преведа за който не говори езика на двегодишното ми - дойде да ме провери какво правя и като видя роклята на сестра си - ме подкани да я оставя да си я глади сама  hahaha явно добре запомни с какво вълнение голямата си изглади дрехите сама.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 10:07 от Бу

# 748
Бу, тръгнала си по лошия път на чистофайниците, които мислят само за пране, готвене, чистене, гладене, деца и как да са в услуга на миУото. Абе вървиш към ССФ и започваш да ме притесняваш  Mr. Green

Офф: от къде купи костюма, че детето иска костюм на кралица от дядо му Коледа?

И за да не е само спам темата: Дами, предизвиквам ви да изгладите смачкан лист хартия.
Като книжен плъх, ми се е случвало децата да смачкат някой документ, който съм борила после да гладя с ютията (и резултатът е по-скоро незадоволителен).

# 749
  • Sofia
Здравейте, онзи ден бяхме в Метро и попаднах на ютията, много съм впечатлена и от коментарите ви тук, сега остава да убедя и мъжа ми Laughing
Весели празници

Общи условия

Активация на акаунт