Philips PerfectCare тест

• 68 231
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 720
  • най-шареното място
....
Искрено се възхищавам на трите коментаторки - това да переш и да сушиш дрехи по определен начин, после да гладиш, да снимаш процеса на гладене, след това да качваш клипчета и снимки накрая да даваш обективен и изчерпателен анализ на процеса на гладене - Tiredтова за мен си е изключителен труд и най-вече време, което трите момичета можеха да отделят на семействата и децата си!
.....

Много мило! Ние обаче сами се кандидатирахме, И гладим с удоволствие Simple Smile
Децата едва ли страдат. Поне вкъщи не. Аз спя по-малко Simple Smile

Но си е забавление да откривателстваш какви неща може да върши уред, който си избягвал най-старателно и стратегически Simple Smile

PS В подкрепа на избягването и стратегиите - бебешки дрехи винаги само от едната страна. И то за новородено и ако няма ярко слънце Simple Smile; памучни завеси старателно навивани на руло за да имат неподправен дизайнесрки ефект на множество вълни, гънкии гънчици. Тупане и сгъване на чаршафи; стройна и непроменяема система на простиране осигуряваща прилично пране без гладене... Simple Smile

# 721
Ах, как искам и аз една такава!!! Даже и кърпите ще гладя Simple Smile

# 722
  • До хладилника, който обичам
Ох, с риск да ядосам аудиторията да питам има ли човек, който ще даде 500+ лева за ютия и това ще го направи ли щастлив? Сори, просто не мога да се стърпя, сигурна съм, че ютията е жестока, гледах и рекламата, вярвам на марката филипс, но понеже мразя да гладя, абсолютно не разбирам мотивацията на това да си закупиш подобен уред.
За протокола: у нас мъжа ми глади Simple Smile))) Аз го правех за х 3 м с двете деца и още помня как се потях у най-голямата жега да гладя отвътре и отвън Sad( Това наред с други неща е една от големите спирачки да се пробвам за трето...
Иначе целувки и искрен поклон на всички, които ежедневно извършват това геройство!  Hug

Честно ли?

Ако имах парите, нямаше и да се замисля да я взема тази ютия, даже с моето спорадично гладене  Grinning Просто си струва.

Аз също не обичам да гладя. Гладих първото дете до година, второто само в началото, мъжът ми се глади сам, аз в много редки случаи хващам ютията. Всъщност мисля, че най-вече затова ме избраха организаторите. Мотивацията ми за участие беше, че ако човек като мен, който не обича да глади, може да бъде убеден в качествата на тази ютия, то всеки ще бъде.

Ако гладиш, дори обичаш да гладиш или просто тази дейност ти е просто още една от ежедневните в битието, то с тази хубава ютия гладенето просто се улеснява.

Ако обаче си като мен - да не обичаш да гладиш и всячески да се стараеш да избягваш тая дейност - то мисля, че тогава идва истинското оценяване и признание на добрата ютия. Ютия, която наистина не създава главоболия. Ютия, която максимално улеснява гладенето. Ютия, която прави гладенето търпимо и особено във фазата на експеримента и прочването - забавно  Grinning Невероятно, нали?

Така че, ако се налага човек да глади, то нека е с добра ютия, която да прави гладенето по-приятно, сравнено с други  Grinning

# 723
  • До хладилника, който обичам
До сега четях, четях и най-накрая се престрашавам да пиша.
Искрено се възхищавам на трите коментаторки - това да переш и да сушиш дрехи по определен начин, после да гладиш, да снимаш процеса на гладене, след това да качваш клипчета и снимки накрая да даваш обективен и изчерпателен анализ на процеса на гладене - Tiredтова за мен си е изключителен труд и най-вече време, което трите момичета можеха да отделят на семействата и децата си!
Според мен Филипс трябва да направят коледен подарък и на трите коментаторки - трите ютии да си останат в домовете, където са в момента. А ако този жест е прекалено голям, то трябва задължително да има някакъв по-малък подарък за усилията на момичетата! Wink
 Темата, освен че е страхотна реклама, е и изключително вдъхновяваща. Появи ми се невероятното желание да гладя - даже мъжа ми пуска коментари от сорта:" Какво ти става", "Добре ли си?","Да не се разболяваш?" Laughing

Пробите, изпитанията, предизвикателствата и коментарите - са забавни  Grinning Някой да те предизвика и ти да го направиш и да докажеш нещо, е интересно.

Лично аз върша тези неща, когато децата са на училище и ясла или спят, така че не губят време с мен  Grinning Борбата с камерата и видеоформатите е по-сериозна, но и с нея се справих, мисля.

И наистина, човек се увлича да глади (не мога да повярвам, че го казах аз).  hahaha

# 724
Цитат
Борбата с камерата и видеоформатите е по-сериозна, но и с нея се справих, мисля.
И аз така мисля  Wink В началото на надпреварата имах фаворит ама сега и 3-те сте ми фаворите вече   bouquet, мисля че организаторите ще имат трудна задача

# 725
Цитат
мисля че организаторите ще имат трудна задача

Така е - няма да ни е никак лесно Simple Smile Момичета, agitak, арт мама и Бу, справяте се страхотно!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 726
  • Варна
Напълно подкрепям поста на Electra_! И трите момичета се справят отлично, аз бих се затруднила ужасно, ако трябваше да избирам. Rolling Eyes

Иска ми се да кажа и още нещо - това е най-невероятната рекламна стратегия, която съм виждала досега - няма реклама която да ме е впечатлила толкова, а и не мисля, че може да се направи (потребителите винаги сме с нагласата, че нещо е преувеличено, само за да ни накара да купуваме), колкото тези реални коментари на съфорумките. Много ми се иска вече да я имам тази ютия, честно. Не знаех, че гладенето е заразно. Mr. Green

# 727
И на мен така ми се прииска да я имам сутринта тази ютия трябваше да гладя рокля и риза искам да кажа че 1/3 от времето което гладих беше в натискане на копчето за допълнителна пара, направо ме заболя пръстът и си мислех как това нямаше да се случи и щях да се справя много по-бързо с Philips perfect care.

Във връзка с ново предизвикателство някоя от вас има ли подобна блуза, която може да изглади
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.polyvore.com/cgi/i … p;um=1&itbs=1

Имам такова нещо вкъщи и още не съм събрала сили и слемост да го изгладя  Confused

# 728
От картинката (а и сайтът й не ми се отваря) не успях да разбера от каква материя е дрешката, но във всеки случай ми изглежда като да е ластична за да прилепва по тялото. Гънчиците на прикачените ленти изгледат декоративни... Всичко това ме води до предположението, че тази дрешка е създадена с идеята да не се глади... Всъщност, не виждам какво ще трябва да й се глади.... Най-много да я минеш вертикално с парата на Philips PerfectCare за отстраняване на случайни гънки от застояване в гардероба... Ако наистина имаш такава вкъщи опиши я по-подробно.

И на мен така ми се прииска да я имам сутринта тази ютия трябваше да гладя рокля и риза искам да кажа че 1/3 от времето което гладих беше в натискане на копчето за допълнителна пара, направо ме заболя пръстът и си мислех как това нямаше да се случи и щях да се справя много по-бързо с Philips perfect care.

Във връзка с ново предизвикателство някоя от вас има ли подобна блуза, която може да изглади
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.polyvore.com/cgi/i … p;um=1&itbs=1

Имам такова нещо вкъщи и още не съм събрала сили и слемост да го изгладя  Confused

# 729
Материята е изкуствена, но и фина ще снима довечера блузата която имам аз, за да стане по- ясно

PS Пробвах линка и ми се отвори малко по- бавно, но стана

# 730
  • най-шареното място
Electra, нямам нищо подобно вкъщи. Синтетика почти не се намира под формата на дреха. И аз не бих я гладила - ефекта й не го изисква. А Agitak вече ти е казала, само приглаждане на случйно обърнато воланче. Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 10:37 от арт мама

# 731
За моя радост, снощи като се прибрах вече бяха пуснали тока, та от радост, почти от вратата налетях на Philips PerfectCare. Наснимах ви толкова материал, че със сигурност по поне две теми на ден ще трябва да пускам, за да покажа всичко до края на проекта...
Ето ви едната от днешните теми днес:

Гладене на ГОБЛЕН!

За да позатрудня задачата, с цената на издевателство над над 10-годишния ми труд (почване-зарязване) изпрах и изсуших в усукан вид най-големия си гоблен, който съм правила (не че е огромен, просто е най-големия от моята колекция  Wink

Ето го в изходна поза:

На видеото ще видите, че упоритите гънки изискват доста,... ДОСТА пара - точно като за възможностите на Philips PerfectCare!  E, ако не бях изсушила тоя огромен труд в такава унизителна поза (като парцал), със сигурност гладенето щеше да е много по-лесно! Но все пак исках да се убедите и вие, че и по този начин пречки пред Philips PerfectCare няма!

И крайният резултат:

Peace

# 732
  • най-шареното място
Agitak, е това е Philips PerfrctCare ефекта Simple Smile

PS Преди години и аз завърших един такъв за подарък.
Прах го в хотел и ми го опъваха в магазина за рамки. Спомени Simple Smile
Твоят се е изгладил чудно, но още е посукан. Това обаче е въпрос на техника на изправяне, а не на гладене толкова.

И ме подсещаш, че имам гоблен на гергефа и е за пране Simple Smile

# 733
  • най-шареното място
Гладене на много шевове с резерви /пачуърк/
УСПЕШНО

Шия много пачуърк и при него има много, много, наистина много резерви за приглаждане.
Преди няколко години един екперимент с шивачка, ми остави парче с много пообъркани резерви.
Затова сега реших точно него да пробвам - завъртяни резерви и малки кръпки /на последните снимки е с монета от един лев/.

Цел: Проверка може ли да се глади ефектнивно само през гърба. Този тест е показателен и за поведение и ефект и при апликации, но тях ще кача по-късно в отделен тест.

Ако гладя от лицевата страна, всички резерви ще дадат нежелан релеф. Тов аби съсипла изцяло всичкия труд.
Със стандартан непарогенерираща ютия, това се глади върху дебела кърпа и през тензух - сложна работа.

Процедура - веднъж гладено с пара откъм гърба. Веднъж с дистационна пара откъм лицето.

Резултатът: Великолепен!

Впечатления: Много леко гладене - нкакъв проблем с надиплените и кръстосани резерви. Напълно се елиминира риска от залъскване, отпечатване на релеф, загуба на рисунъка на кръпките. Впечатляващ резултат!

PS Тестът е правен преди да се преборя с видео функциите на апарата, който ми заеха. Апликациите ще са видео Simple Smile

# 734
Гладене на много шевове с резерви /пачуърк/
УСПЕШНО
...

Знаеш ли от колко време ми е на върха на пръстите да те питам "Абе, ти маце, като се занимаваш с пачуърк, мен и Бу ли чакаш да те изпреварим с такова показно представяне? Що се мотка толкова време?

Аз имам едно шито поkривало за легло от пачуърк, но парчетата му са доста големи - 30/30 см и трудно бих го показала нагледно как се глади с Philips PerfectCare -- Ще трябва да го просвам на ламината и да го гладя на колене или легешката... Joy

Общи условия

Активация на акаунт