Philips PerfectCare тест

• 68 239
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 705

Според мен поради размера си той така или иначе не предполага постоянно разнасяне. По-вероятно е човек да му отреди място - дали на специална дъска за парогенератор, дали на земята, на шкаф и т.н., и така да глади всеки път.

Или вариант 2, който е ограничен откъм място и няма собствена стая за пране и гладене или поне гладачна станция (Mr. Green което прави сигурно 98% от нас), ще предпочете това, което бих правила аз, ако стане моя ютията: място за прибиране в шкаф, и вадене веднъж-два пъти на седмица за основно гладене; другото - при нужда. Ако е моя, може би дори бих измислила постоянно място в шкафа, а оттам да излиза само кабела, т.е. да не се налага нито местене на парогенератора, нито да стои на неудобно за домашните място. Но това - след седмица ще видим  Laughing Стиснете палци да ви покажа идеята в действие  Grinning

На мен мястото ми е супер кът Crazy, разнасянето също проблем, въпреки че-така ще е...
В таз връзка, и понеже съм на вълна "гладещи системи" Laughing, от едно известно време (т.е. откакто датира темата Joy) разглеждам упорито какво има на пазара, на какви цени е, и какви предимства и недостатъци ще открия.
И тук е мястото да благодаря на организаторите за теста-определено е от огромна полза Peace
Ест. и на тестерките, които гладят какво ли не, и как ли не  bouquet

При Philips PerfectCare компактността и дизайна, наред с вече коментираните ѝ възможности,  определено ме спечелва Peace. Все още не съм я пипнала, но планувам тези дни да обиколя и магазините ииии да  1ironing

Вчера бях на технополис благоевград. Не можах да я пипна и аз, защото я нямаше или не съм я открила Whistling ooooh!

# 706
Пускам следващото видео от мен: Тук идеята е нагледно да се убедите колко гладка и едновременно мека става хавлиената материя при гладене с Philips PerfectCare
Според мен именно силната пара е причината материята да възвръща галещата си мекота след като е била втвърдена от пресушаването. Също така, ще  забележите и колко гладка става, което е и причината след като се сгъне обемът й силно да се намалял.

# 707
Второто ми видео от настоящата серия е за гладене на памучно поло.

И тук, както по-горе се потвърждава убеждението, че плетените и мъхести материи след минаване с парата на Philips PerfectCare  стават найстина мекички – забележете само как се повишава гъвквостта на пуловера при местенето му докато привършвам накрая сгъването!

# 708
И последното видео за днес ще е да илюстрира още веднъж от много по-добра гледна точка и детайли гладенето на сатенена материя.

Специално за случая обектът на гладене предварително е мокрен и сушен в смачкано състояние за да се получат максимално много гънки.
 В този запис много добре следете как е удачно да се справяте с известния вече недостатък (наектризирването)! 

Важното е Philips PerfectCare да се плъзга по-бързичко по материята, без голям натиск и с доста по-малко пара! ... Очевидно този вид материя изисква по-висш пилотаж при работа с нея. Но затова пък, резултатът е наистина МИГНОВЕН и ПОРАЗИТЕЛНО ПЕРФЕКТЕН![/color][/b]

Същото видео предлага и допълнителни  бонуси – освен, че ще чуете мнението на най-безпристрастния (макар и неканен) наблюдател на сеанса, ще научите и една нова дума от българския език!

Приятно гледане!

# 709
Второто ми видео от настоящата серия е за гладене на памучно поло.

И тук, както по-горе се потвърждава убеждението, че плетените и мъхести материи след минаване с парата на Philips PerfectCare  стават найстина мекички – забележете само как се повишава гъвквостта на пуловера при местенето му докато привършвам накрая сгъването!

Впечатлена съм, защото гладиш пуловера на лице и видимо няма промява в цветовете (обикновено се забелязва леко потъмняване) Hug

# 710
Тази  hahaha "пропривка" (ако правилно съм чула) ужасно се наелектризирва Crazy...със старата ти ютия същото ли е?

# 711
Тази  hahaha "пропривка" (ако правилно съм чула) ужасно се наелектризирва Crazy...със старата ти ютия същото ли е?
Със старата ми ютия я гладя през тензухена кърпа! Просто не смея да я допра директно до ютията, чията плоча от зацапване и чистене доста е загубила от гладкостта си, което е допълнителен проблем, освен несигурността в температурата й! Просто не мога да направя сравнението. Покривката е от онези по 2-3 лева от магазинчетата "за 1 лев". Ако някои има подобна, нека я изглади с по-нормална от моята ютия и да кажа как е. Така все ще добием впечатление дали Philips PerfectCare е по-добра или не.
А думичката правилно си я чула!  Joy

# 712
Ох, с риск да ядосам аудиторията да питам има ли човек, който ще даде 500+ лева за ютия и това ще го направи ли щастлив? Сори, просто не мога да се стърпя, сигурна съм, че ютията е жестока, гледах и рекламата, вярвам на марката филипс, но понеже мразя да гладя, абсолютно не разбирам мотивацията на това да си закупиш подобен уред.
За протокола: у нас мъжа ми глади Simple Smile))) Аз го правех за х 3 м с двете деца и още помня как се потях у най-голямата жега да гладя отвътре и отвън Sad( Това наред с други неща е една от големите спирачки да се пробвам за трето...
Иначе целувки и искрен поклон на всички, които ежедневно извършват това геройство!  Hug

# 713
До сега четях, четях и най-накрая се престрашавам да пиша.
Искрено се възхищавам на трите коментаторки - това да переш и да сушиш дрехи по определен начин, после да гладиш, да снимаш процеса на гладене, след това да качваш клипчета и снимки накрая да даваш обективен и изчерпателен анализ на процеса на гладене - Tiredтова за мен си е изключителен труд и най-вече време, което трите момичета можеха да отделят на семействата и децата си!
Според мен Филипс трябва да направят коледен подарък и на трите коментаторки - трите ютии да си останат в домовете, където са в момента. А ако този жест е прекалено голям, то трябва задължително да има някакъв по-малък подарък за усилията на момичетата! Wink
 Темата, освен че е страхотна реклама, е и изключително вдъхновяваща. Появи ми се невероятното желание да гладя - даже мъжа ми пуска коментари от сорта:" Какво ти става", "Добре ли си?","Да не се разболяваш?" Laughing

# 714
До сега четях, четях и най-накрая се престрашавам да пиша.
Искрено се възхищавам на трите коментаторки - това да переш и да сушиш дрехи по определен начин, после да гладиш, да снимаш процеса на гладене, след това да качваш клипчета и снимки накрая да даваш обективен и изчерпателен анализ на процеса на гладене - Tiredтова за мен си е изключителен труд и най-вече време, което трите момичета можеха да отделят на семействата и децата си!
Според мен Филипс трябва да направят коледен подарък и на трите коментаторки - трите ютии да си останат в домовете, където са в момента. А ако този жест е прекалено голям, то трябва задължително да има някакъв по-малък подарък за усилията на момичетата! Wink
 Темата, освен че е страхотна реклама, е и изключително вдъхновяваща. Появи ми се невероятното желание да гладя - даже мъжа ми пуска коментари от сорта:" Какво ти става", "Добре ли си?","Да не се разболяваш?" Laughing
Много благодаря за подкрепата! Все пак, искам да ти кажа, личното си мнение, че за мен самото участие в този проект е огромно удоволствие ! ( А самият уред е друго удоволстие). Да, много им липсвам на децата, когато отделям от времето за тях, за да гладя, снимам, качвам, коментирам и т.н тук, но и като гледат ентусиазма ми и те се заразяват с него !  Grinning  Grinning Grinning

# 715
Ох, с риск да ядосам аудиторията да питам има ли човек, който ще даде 500+ лева за ютия и това ще го направи ли щастлив? Сори, просто не мога да се стърпя, сигурна съм, че ютията е жестока, гледах и рекламата, вярвам на марката филипс, но понеже мразя да гладя, абсолютно не разбирам мотивацията на това да си закупиш подобен уред.
За протокола: у нас мъжа ми глади Simple Smile))) Аз го правех за х 3 м с двете деца и още помня как се потях у най-голямата жега да гладя отвътре и отвън Sad( Това наред с други неща е една от големите спирачки да се пробвам за трето...
Иначе целувки и искрен поклон на всички, които ежедневно извършват това геройство!  Hug

До преди да хвана Philips PerfecCare, гладех с нагласата, че въпреки някои неудобства от процеса, мисълта, че резултатът ще зарадва някой (или дори самата мен) беше основната двигателна сила.
Сега, когато тествам Philips PrefectCare и неудобствата не само ги няма, но и резултатът е страхотен, просто замислям се какво друго съм пропуснала да изгладя за да удължа това удоволствие за себе си. Наистина!
 Колкото до децата - и аз първото си дете гладех и от лице и от опако, но второто ми дете се размина с всякакво гладене - просто хич, ама хич нямах време (защото дневният ми режим беше съвсем различен)... Та така, ако ти се ще трето - не го отлагай заради товара от гладенето! Първо, не чак до там задължително да гладиш, и второ, може с една наистина добра ютия (да не прекалявам с рекламата) да усетиш гладенето като наистина приятно занимание.!
 Hug

# 716
Въйййй, нямали сме ток вкъщи! А аз тъкмо си гласех програмата за тая вечер да гладя по текущото предизвикателство на организаторите.... Дано докато си стигна да са оправили повредата... Sad

# 717
  • най-шареното място
Да споделя и аз моето мнение за разнасянето на ютия с паронератор.

Ютията е с парагонератор и наистина това я прави по-обемна от ютия без отделно устройство за пара, по-голямо от нея самата. Удобството на тази база /така започнахме да й казваме и така продължавам/ е именно в това, че може ютията да стои върху нея:
:: Ъгълът е ергономичен - удобно е да оставяш и вземаш от тази позиция.
:: Ютията не е права, следователно не е и в полупокой.
:: Ютията е върху силиконови подложки - няма възможност за надраскване

Може да се мисли и за други, но тези са основните 3 предимства за мен.

Затова не бих я позлвала без базата под ръка. Нито без дъска.

На клипчетата показвам гладене с базата на земята. Не е неудобно. Само с базата горе е по-удобно.

Нямам гладачно. Затова и масата и ютията се появяват в основна стая когато се глади и си седят тихо и прибрани в останалото време.

Факт е, че с базата и кабелите тази ютия е по-обемна от другите, които съм използвала. Все пак обаче се събира в мястото на другата ми ютия.

Единствената промяна, която ютията ще внесе ако остане да си живее вкъщи, ще е да й купим гладачна маса където да мога да оставям базата докато гладя. Нито ще я оставя насред стая, нито в някой ъгъл, нито ще стои масата разгъната.  Разнасянето не е проблем. Липсата на място е. И налага да се разнася. Заключването го прави даже подробност мен ако питате. За поне трети път го пиша и смятам да не продължавам, но: купете си ютията със заклюване ако нямате гладачно. Simple Smile

# 718
Въйййй, нямали сме ток вкъщи! А аз тъкмо си гласех програмата за тая вечер да гладя по текущото предизвикателство на организаторите.... Дано докато си стигна да са оправили повредата... Sad

Каня те у нас Mr. Green Снощи изгладих...обааачеее имам изсъхнали, готови за гладене дрехи-цяяяял сушилник newsm53

и официални дрешки ми се намират Wink

# 719
  • най-шареното място

Напълно разбрам какво имаш предвид - хем немалко пари, хем ютия - уредът за най-изтощителната домашна работа. Плащаш си за да се тормозиш Simple Smile

Точно там се крие и разрешението на дилемата обаче
. Защото ютията от една страна намалява времето прекарано в гладене, от друга подобрява качеството на гладене. И като бонус, така леко върви работата, че не усещаш кога е свършила. 

Така погледнато Philips PerfectCare не е точно ютия
, защото гладенето с нея е по-кратко и по-качествено, а и по-лесно. Заслужава си да платиш за това. Най-вече когато недолюбваш гладенето!

Има и още една по-суха и скучна причина - парите. По-малко време прекарано в глaдене, е повече време прекарано в работа или разпускане. тези две занимания преливат едно в друго като по-добро качество на живот. А по-малко изгорени и повредени дрехи, са си пряка икономия. Всъщност с Philips PerefectCare няма повредени дрехи!

ПС Ако тук чете дама, която вече е съсипала поне една любима или скъпа дреха между многото си задачи и гладенето, може да я добави в списъка за дядо Коледа и дори да е спокойна че така пести пари.

Общи условия

Активация на акаунт