Philips PerfectCare тест

• 68 454
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 165
Бу се разглади от сега, а ние чакаме вече 40 минути да "каже повече".  Laughing

# 166
  • До хладилника, който обичам
Бу се разглади от сега, а ние чакаме вече 40 минути да "каже повече".  Laughing
Не  Grinning, детето се разбуди и трябваше да го приспя наново, да поема дъх и да напиша:

Като разбра, че съм сред финалистите, мъжът ми се ентусиазира неочаквано много (в смисъл, че аз не очаквах, а не, че е нещо лошо). Заразпитва ме какви са правилата, ама кой печели, ами ако не спечелим, как се коментира... Сега, казва, само ще я хвалиш ютията! Казах му, че и в кандидатурата си съм писала, че ще напиша честно мнение, без значение какво е то. Не, каза, ще пишеш каквото ти кажа!  Laughing Това в кръга на майтапа, разбира се, мнението ми ще е 100% честно и неповлияно дори от шанса да не спечеля  Grinning

Ютията дойде! Разписах се на документите и мустакатия куриер си тръгна, докато аз вмъкнах обемистата кутия навътре. От картинките видях, че има поставка, но все пак кутията се оказа неочаквано голяма:

Драп, драп, драп, разкарвам найлоните около нея. Ютията си има доволно дебела книжка с инструкции...

...но аз мисля, че всяко устройство, предназначено за ежедневна употреба, трябва да е глупакоустойчиво, така че с мен в главната роля на глупака, пренебрегвам книжката, освен в случай на нужда, и решавам да ползвам кратките инструкции:

Ето я и самата ютия, опакована в кори за яйца  (Mr. Green)

Малко се помотках, докато открия къде са й скрити кабелите. Изтеглих единия, който за мое леко удивление не завърши със щепсел, а остана да съединява ютията с базата (знам, че има т.нар. гладачни станции, но никога не съм виждала такава на живо, камо ли да ползвам). С втория опит извадих и щепсела, който тръгва от базата, вместо от ютията.

И отблизо:

Сама по себе си ютията е много компактна и с елегантна линия, но сложена върху базата, става доста обемиста - не може да стои върху моята лека дъска за гладене. За щастие кабелът е повече от достатъчно дълъг, за да стои базата на земята, а аз да гладя горе.

Включвам в контакта, обаче нищо не става. Сещам се за кратките инструкции и натискам копчето за "on", при което ютията светва в синьо.
Малко по-късно от базата се чува звукът, който издаваше хладилника "Мраз" на баба ми, аха да се стресна, и спира. Сигурно загрява така (няма пък да прочета книжката с инструкции, освен ако не се наложи! Искам да я разуча сама!  Crossing Arms)

Минават двете минути и я вдигам да гладя. Копчето за парата се оказва точно под дръжката, натискам го с вдигането, ютията изфъщява, аз подскачам и едва не я мяткам настрана.
Първи ще имат честа да бъдат изгладени дънките на мъжа ми - веднъж, за да го шашна  Mr. Green и второ, защото ще имам нужда от подкрепата му през тези 21 дена.

И... верно глади лесно. Аз не съм експерт в гладенето, както помните, но не мога да не забележа, че сравнено с моята ютия (добра марка, среден ценови клас, леко морално остаряла, понеже е от сватбата ни още, но е малко ползвана и добре запазена  Mr. Green), тази глади... леко. Плъзга се без никакви усилия. Само с няколко движения изглаждам дънките.

Продължих с няколко блузи, а после реших, че истинският тест ще са едни мои гащи - памучни - у дома почти не ползваме изкуствени материи - но ужасни за гладене. Винаги остават някакви гънки по тях и затова обичайно решавам драмата много лесно - не ги гладя изобщо  Laughing
Ето как изглеждат гладен до негладен крачол:

Базата периодично издава Мраз-оподобните звуци за по няколко секунди. Бутонът на парата, който в началото ме накара да подскоча, е на суперудобно място и се натиска едва ли не с мисъл. А гладенето с много пара е, ами, забавно. Така добре минава през дрехата, че от другата страна гладенето е проформа. Общо взето всички дрехи изглаждам само с пара, почти не пробвах как глади без нея, освен на една детска блуза с щампа, защото не ми се отговаря на въпроса "Къде ми е Hello Kitty?" Laughing (но пък щампата изгладих от опаката страна).

Резултатът 20 минути след началото:

...или 1,6 минути на дреха  Laughing Не е никак зле.

Ден 0: PASS

# 167
Бу, много ти благодарим за първото споделено мнение за ютията!  Grinning Май наистина си заслужава човек да си я купи. Ти с каква ютия преди гладеше?

# 168
  • на брега на реката
Майсторка! Браво и за гладенето и за подробния и подкрепен със снимки коментар!

# 169
  • София
Бу, строхотен коментар и снимков материал за интелигентната ютия!   bouquet

# 170
Ти с каква ютия преди гладеше?
Tefal Avantis 70 Simple Smile Доволни сме от нея, нямаме оплаквания... но сравнено с тази, се надявам занапред да не се налага да я ползваме повече, ако ме разбирате Laughing

Момичета, много сте мили, още малко и ще повярвам, че мога да гладя  Laughing Ще снимам и разказвам и занапред  Grinning

# 171
  • Варна
Бу, просто супер! Много ми е интересно. Party

Момичета, много сте мили, още малко и ще повярвам, че мога да гладя  Laughing

Дали можеш да гладиш, не знам, ама да разказваш можеш, и още как!  bouquet

# 172
Браво, браво! smile3501

Недей мята ютията Mr. Green, подозирам, че съпружието ти ще иска и той да я пипне Wink за да е обективен в евентуалната критика Laughing

# 173
Ама другите мацки де се изпокриха...хванаха ютиите и забегнаха.... hahaha

# 174
Браво на Бу за споделеното мнение, а другите мацки може още да на са получили ютиите.  Grinning Дано да не се налага да използваш вече старата ютия! 

# 175
За 20 мин толкова дрехи ... изглежда добре.  Sunglasses

# 176
За 20 мин толкова дрехи ... изглежда добре.  Sunglasses
Утре ще пробвам с дрехи на дребното - умилението от гладенето на детски дрехи бързо се изпарява, като се осъзнае човек, че са малки, имат гънчици и рюшчета и поради особеностите на притежателя си да слага най-силно цапащите храни отгоре им - са стотици, не, хиляди (особено ако е момиченце)!

# 177
Браво Бу!  coolcool
А тежка ли е ютията? С незалепващо покритие ли е? Намери ли и място в някой шкаф?

# 178
Ютията е много лека - за разлика от другите, в нея не се налива вода, например, водата остава в базата. Това са си едно 200 грама по-малко минимум. Няма копчета-мопчета, освен 2 за парата, отгоре и отдолу на дръжката, това сигурно също я олекотява.
Дали е незалепваща - не знам как да проверя Blush (сигурно го пише в онази книжка, мога да се жертвам и да погледна?)

# 179
Дали е незалепваща - не знам как да проверя Blush (сигурно го пише в онази книжка, мога да се жертвам и да погледна?)
Опитай да изгладиш някой вълнен панталон  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт