Philips PerfectCare тест

• 68 402
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 180
  • До хладилника, който обичам
Обещавам Peace Междувременно погледнах на кутията, пише, че е с повърхност SteamGlide, за лесно плъзгане и устойчива на повреди.

# 181
Аз пък съм изпуснала да се запишааа... Много ме е яд #Cussing out Честито на победителките и приятно гладене Heart Eyes Представям си какво удоволствие е гладенето с нея. Имам филипс и съм много доволна - страхотна е, а за тази нямам думи Heart Eyes Поне се зарадвах, че и моята е с тази повърхност - steam glade Party

# 182
  • най-шареното място
И аз получих. Куриерът беше дама. И събуди мен. Така ме болеше главата, че чак съм заспала. Е после нямаше как пак да заспя.
Преди малко потвърдих получаването. Сега казвам на вас, а утре ще кажа и как е минало запознанството ни с обитателката на кутията.

Аз бях виждала ютията, че и я бях държала, но кашонът пак ме респектира с размера си - 49/30/33 /ширина, дълбочина,височина/.
Не е никак лек също - 6.900 според стикера на куриера.

В това тегло влиза кашона, уплътненията и т.н. , не малка книжка. Все пак както и да го погледнеш не е кашонът на ютия, който човек би си представил. Може би защото и съдържанието не е точно ютията каквато я знаем. Имаме 21 дни да разберем.

Хвърлих поглед на писаното от Бу за теглото. Първото ми впечaтление когато я пипнах раопакована миналия петък при демонстрацията в магазина беше „трябва ми е и нова дъска“. После се замислих, че може и да не се наложи.

ПП Желаещите да гладят може да пишат Simple Smile

# 183
  • София
Много интересна инициатива!   Simple Smile С интерес ще следя темата, въпреки че и аз не си падам много по гладенето.  Mr. Green Пък и тестващите дами са много добре избрани.  Peace

П.С. Само аз ли не мога да видя снимките на Бу.  Sad

# 184
  • Велико Търново
Ютията наистина изглежда страхотна!
  wash

Желая на участничките гладене с удоволствие

1ironing    bouquet

# 185
П.С. Само аз ли не мога да видя снимките на Бу.  Sad
И аз не ги виждам

# 186
П.С. Само аз ли не мога да видя снимките на Бу.  Sad
Ха, наистина. Отворих сега мнението да видя, първо се виждаше само последната, после след рефреш нито една. В prikachi.com са качени, сигурно има някакъв временен проблем, уж е стабилен сайт.

# 187
  • No Line On The Horizon
А пък аз видях ютията на живо...  Laughing
Много е хубава наистина, но Бу не ми обърна грам внимание, гладеше ли, гладеше.

# 188
А пък аз видях ютията на живо...  Laughing
Много е хубава наистина, но Бу не ми обърна грам внимание, гладеше ли, гладеше.

Вратовръзкарка!  Crossing Arms Дали пък не е създала график на дружките да "идват на ютия"?  Laughing Хем да видят ютията, хем да погладят малко уж за проба.  Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 189
  • No Line On The Horizon
В неделя ми е обещала едно тестче. Вчера не ми даде да се докосна до нея. Егоист.

# 190
  • София
Бу,  newsm18 Бу newsm18  Бу newsm18
В мое лице имаш фен! Ютията много ми хареса поне на снимки! Със сигурност глади мноооого по-лесно от моята, но то всяка ютия на пазара в момента вероятно се справя блестящо поставена до тази, която имам. На мен да стои на пода ми се струва много по-добра идея, предвид перманентната ми отвеяност никога не поставям на високо неща, които мога да бутна лесно.

# 191
В неделя ми е обещала едно тестче. Вчера не ми даде да се докосна до нея. Егоист.
Ще дам! Даже няма нужда да си носиш дрехи за пробата, ще осигуря Mr. Green

На мен да стои на пода ми се струва много по-добра идея, предвид перманентната ми отвеяност никога не поставям на високо неща, които мога да бутна лесно.
И аз това си мислех (по същите причини, членувам в отбор "ръцете ми пречат"). Сегашната ми ютия седи прибрана на скришно място (така де, като не я ползваме, какво да я гледаме Mr. Green) и когато я вадим, после само главоболия - къде да я сложим нависоко, че да не я пипнат децата, докато е още гореща, че да не падне, докато стои "права" да изстива... Мъжът ми току има брилянтно вдъхновение и я закичи отгоре на секцията, където наистина не я стигат децата, но и аз не я стигам  Laughing Тази Philips PerfectCare - направо я слага човек на базата и не я мисли. Като дотрябва - е под ръка. Удобно е.

# 192
Въпреки че Бу вече е казала, аз искам пак да попитам, ако може арт мама също да сподели впечатление - тежка ли е ютията и обемна ли е? От снимките ми изглежда масивно. А аз съм една луда, която глади всичко наред и ми е важно ютията ми да е лека.

# 193
Ама другите мацки де се изпокриха...хванаха ютиите и забегнаха.... hahaha
Здравейте и добро утро за първия ден от последния месец на годината!
Пускам първия си пост под горния цитат именно заради изнанадата ми от фал-старта...
Аз съм в София, заради което не се наложи да чакам куриер, а направих услуга на организаторите като лично отидох да взема кашона с ютията от офиса им още на 29-ти ноември вечерта. Казаха ми условиято, че коментарите на трите коментаторки трябва да започнат най-рано на 1 декември - затова и ме нямаше тук до тази дата. Бу - поздрави за ентусиазма, но ми се струва, че си с несправедлив аванс предварително да обявиш първите си впечатления, първия си допир и опит от ползването на уреда.... и ние, другите две участнички е излишно да повтаряме сега изтеклата от теб информация.
Призовавам за феър плей за напред.  Peace

# 194
Ето и моята стратегия при коментарите ми:

1. Коментарите ми ще бъдат максимално изчистени от излишни думи - все пак като представител на заетите дами, добре е да се пести времето на четящите. Ще се старая така да пиша, че най-точно и най-синтезирано да поднасям информацията. (И на мен не ми е чуждо многословието, но не го намирам за удачно тук.)
2. Когато изказвам положително мнения, ще го оцветявам в ЗЕЛЕНО. - по-лесно е да се открои от другото.
3. Когато изказвам негативно мнение, ще го оцветявам в ЧЕРВЕНО - по същата причина като по-горе.
4. Предизвикателствата и въпросите, които вероятно ще отправям към аудиторията, ще оцветявам в ЦИКЛАМЕНО
5. Цитатите, които ще провокират отговорите ми, ще изчиствам (или подчертавам) до най-същественото.

Как ви се вижда до тук?
 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт