Philips PerfectCare тест

• 68 158
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 780
1,6 минути залагам аз - моят хронометър толкова показа за средна памучна блуза Wink ако позная, може и без награда-изненада (освен ако не е някоя такава ютия  Mr. Green тогава я искам).
Състезание в състезанието от участник дали е добра идея Thinking

Залогът ти ще е приет само ако ми уточниш какво е 1,6  newsm78
Може ли да ми го напишеш във формата:  (мин.) : (сек.),  например:      1:06

Ей не смогвам да си пусна и аз записите - пак ме изпревари с покривката! Сега ще кача и моята - тя е плетена изцяло на 1 кука.

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 16:18 от agitak

# 781
Аз смята, че 1.42 е отималното време, все пак има и ръкавчета тази блузка Simple Smile
 Grinning

Моля и ти ми напиши точно с думи залога си! Колко минути и колко секунди!
1.42 математически значи едно, а може да си мислиш за друго!

# 782
  • До хладилника, който обичам
Честно, не съм уверена, че състезание в състезанието, и то от участник, е добра идея Grinning

Моите бабини покривки на една кука остават за друг път Simple Smile

# 783
Благодаря за изпълнението, agitak. Връзката е копринена, нали не греша, стана дума по-напред в темата? Коприната е по-устойчива, особено с тази ютия. Ако някой има найлонова, каквито бяха повечето, ще е супер да се тества  Grinning Доброволци?
Не, Бу, баш найлонова си е! Някой спомена, че руските били копринени... Моята си е най-българско и родно производство! .. Peace
 (На видеото се забелязва и промqната на цвета - леко към оранжево след нагряването с Philips RerfectCare.)

# 784
Честно, не съм уверена, че състезание в състезанието, и то от участник, е добра идея Grinning

И според мен не беше честно да даваш предлложение, защото ти гладиш със същата ютия и другите момичета ще се възползват от това Hug

# 785

Условията на конкурса ми са съгласувани с екипа! Не се притеснявай! Имаш право и на моята награда! Grinning

# 786
  • До хладилника, който обичам
`GHOst whisSpeRer* ~, аз се включих на шега Simple Smile сигурно си видяла по-горе.
ОК, agitak Peace Успех на залагащите. Интересна стратегия.

# 787

И според мен не беше честно да даваш предлложение, защото ти гладиш със същата ютия и другите момичета ще се възползват от това Hug
Моля, не оспорвайте правилата - напълно съгласувани са с екипа на проекта! И да напомня - четете по-внимателно самите условия --- и най-долу съвета ми!

# 788
0мин.50 сек. е моят залог Wink

# 789
Ето я и моята покривка на 1 купа - изгладена идеално и за отрицателно време с Philips PerfectCаre

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 17:08 от agitak

# 790

Моля, не оспорвайте правилата - напълно съгласувани са с екипа на проекта! И да напомня - четете по-внимателно самите условия --- и най-долу съвета ми!

Ооо, много съжалявам! Бу, наистина съжалявам. Не съм прочела много внимателно. Поправих се Embarassed

# 791
И още една малка покривчица от памучен шнур и плетка на 1 кука.
Philips PerfectCare така я изправи, че неочаквано и за мен се прояви и ефекта на колосаната материя
- убедете се от видеото:

# 792
А да питам дали се променя редакцията ми или си остава същото време, което написах първо?  За да зная, когато обявят времето, колко близко съм Laughing Но така става като БрЪзам, но пък можеби е знак Crazy

# 793
Моето предположение е 1 мин. и 03 сек.

# 794
`GHOst whisSpeRer* ~, аз се включих на шега Simple Smile сигурно си видяла по-горе.
ОК, agitak Peace Успех на залагащите. Интересна стратегия.

Бу, само да поразсъждавам на "глас" чрез пръстите ми - мисля, че ти и арт мама като мои конкурентки сте имали допълнителен стимул да четете и гледате записите ми, което ви носи максимално информация за да направите своята преценка за залог.... Просто допълнителен стимул, нищо повече - всички други, обаче нищо (нито пък вас двете, също, естествено) не им пречи отново да прегледат постингите ми... Така участието на всички е поставено при равни условия!
 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт