Philips PerfectCare тест

• 67 509
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 975
  • До хладилника, който обичам
Нали, нали  hahaha след 17 дена гладене знаех, че ПърфектКеър е по-добра в тези неща, но беше суперзабавно да сравним точно колко е по-добра  Laughing В добавка, изрядно се повеселихме (то се и чува, де  hahaha)

Бу,моля те,изглади ми една детска пижамка- горнище и долнище.Това е дрехата,която най-често гладя и ми е много интересно да сравня новото поколение със старото Heart Eyes

Angarta, не знам какви пижамки гладиш най-вече, но изгладих една, която беше под ръка. Изрядно носена е още от каката, сега премина наследство на дребната  Grinning българска, памучна.
Глади се бързичко, както и очакваме.

Подбрах и подходящо музикално оформление  Hug

# 976
JoyОще що прочетох последния ред, и си помислих за "Сънчо" hahaha

# 977
JoyОще що прочетох последния ред, и си помислих за "Сънчо" hahaha

bowuu и не какъв да е Сънчо, а сбор от мелодиите през годините (но нямаше как да гладя толкова дълго, че да се чуят всички  Crazy)

# 978
Мацки, я кажете сега, в навечерието на големия финал, остана ли нещо неизгладено? Mr. Green
Някои и до дрехите на мама стигнаха  Joy, други-взехте ли от комшиите?..или като на онзи клип-метнаха ли ви през прозореца? Wink

То, верно че ако ми падне в ръчичките  smile3508 и аз нема да пропусна и да изгладя всичко...а и с кеф пишехте че гладите Peace пък и видяхме..

Стискам палци , организатора на купона да ви зарадва и ТРИТЕ с по един великолепен подарък в лицето на системата  fingerscrossed, защото моето скромно мнение е, че си го заслужавате отвсякъде Hug

# 979
  • най-шареното място
Снощи не ми остана време да пиша, но чувствата ми по въпроса дали може ютия да те накара да гладиш са много смесени.

От една страна ако добре си живееш без да гладиш кърпи за лице, хавлиени кърпи и прочие... защо ти е да се занимаваш с това.?! Нали така? Simple Smile

От друга, обаче... ами гладя много повече... и не мога да кажа, че тежи, или че съм гладила всичко преди... ни най-малко!

Навик се създавал за 21 дена. Съвпадение с периода на теста или целенасочен избор на организаторите не мога да кажа., Но е факт -  приготвила съм едни кърпи за гладене за утре. А никога не съм го правила преди. Не и до преди задачата да изгладим една пералня. Ами бързо стана и кърпите ми харесаха.

А сега докато чакам да се качи клипа с гладене на риза... щракнах още един и продължих да гладя всичко, което докопам... Мама е далече, но се чудя дали да не я навестя с ютията и да й изгладя покривките... /не е на стотици километри/. Такива ми ти работи. Simple Smile

# 980
  • най-шареното място
Бу, специален пост защото иначе се губи - голяма забава сте си устроили Simple Smile

# 981
  • София
Ако сте го закъсали за пране, което трябва да се изглади, мога да помогна с някоя и друга риза...  Laughing

# 982
Мацки, я кажете сега, в навечерието на големия финал, остана ли нещо неизгладено? Mr. Green
Някои и до дрехите на мама стигнаха  Joy

Не ме взимай за мезе Joy Помолих мама, защото у дома почти нямаме "трудни" за гладене дрехи - неслучайно посочих още в началото, че съзнателно си избираме дрехи, които не искат много или никакво гладене Grinning
А майка ми има най-разни, включително ужасни за гладене дрехи, така че с удоволствие ми услужи с тях - и тя не питае по-голяма любов към гладенето от мен Laughing с един куршум - два заека.

И за добро утро в неделя - гладене на стандартен мъжки вълнен панталон  Grinning
Даже да няма кой да носи костюми всеки ден у вас - все ще се наложи да се сложи костюм или поне сако или панталон.

Ръбчетата се получават идеални, а с помощта на парата вълненият плат се глади съвършено лесно и без усилия.

# 983
Еха само какви хубави неща  пишете за тази ютия и аз искам такава. А и имам един малък бандит който постоянно цапа и се налага постоянно да гладя. Поздрави на всички момичета:)

# 984
  • София
Тестващите момичета наистина се стараят много и аз мисля, че дядо Коледа може да им остави и на трите по една ютия, но това зависи и от организатора. Пък и какво ще ги правят вече използваните ютии?! Успех!  Grinning 
Тази ютия като чета коментарите направо си става и за парочистачка.  Wink

Аgitak, залагам на 21 сек. за време за гладене на блузката.

# 985
  • най-шареното място
Гладене на мъжка памучна риза
УСПЕШНО

/но неуспешно снимано до края/

Цел: да изгладя риза около 6-7 минути с филма включително.
Резултат: Стана но нямам доказателство, понеже апрата е спрял да записва. Ще повторя.
Материя: 100% груб памук

Все пак показвам клипа защото тази риза е със структурата на кухненска кърпа - едри непокорни нишки. Не се глади лесно. Никак! Гладиш и след ютията пак бръчки, гънки...  С Philips PerfectCare обаче не се усеща къде да били. Дори ако по невнимание сам си направиш гънки. А  аз го умея това с гънките по невнимание Simple Smile.

Толкова леко върви гладенето, че му се радваш като страничен наблюдател!

Не сниманата част е другото рамо и яката - под минута липсващо гладене.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 15:16 от арт мама

# 986
Аз залагам на 3 минути и 33 секунди! дано тези тройки ми донесат късмет! Grinning

# 987
  • най-шареното място
Серийно гладене на памук
УСПЕШНО

Бях писала още докато кандидатствахме за тестъри и коментатори на Philips PerfectCare, че си пренареждам платовете си и ще е чудесно да ги гладя с PerfectCare.

Най-красивата и най-бавна за глaдене част е от малки парчета памук. Нагънати са така, че да ги виждам. Или с други думи - имат доста гънки. Пипкава работа е. Единсtвената компенсация е, че са пъстрички.

Цел: Бързо гладене. И експеримент по колко ката мога да гладя наведнъж,
Резултат: Невероятно бързо гладене.При това не съм започнала със стратегия за бързина. Техниката беше зaмислена в процеса на експеримента в първия клип.

Във вторият я прилагам без да снимам в началото как разгъвам всички платове на купчина по един кат.

Определено сгъването и разгъването бяха по-бавни от гладенето!
Три, четири или пет, а понякога и повече ката плат се гладят едновременно. Ако дъската ми беше по-широка щях да ги гладя направо по петици. Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 17:09 от арт мама

# 988
# 989
арт мама, много ти харесвам колекцията платове Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт