Philips PerfectCare тест

• 67 523
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 960
Привет Hug
Вече се съмнявам в първоначалния замисъл на темата. Wink Накратко - откакто чета тук, започнах да гладя по-често, състезавам се със себе си, пара хвърчи отвсякъде, в къщата мирише много свежо... Grinning
Момичета, много стимулиращо ми подействаха желанието, с което се справихте с какви ли не предизвикателства и изпрахте, и изгладихте поне по 2 пъти вече чистите си дрехи! Заслужавате да спечелите, Работливки!
А на писалите коментари от сорта на "мразя да гладя, но с филипс пърфект кеър е лесно и ще се променя", ще кажа, че няма как да стане - щом до вчера си ходил като дъвкан, дъвкан, та изплют и утре ще си в такъв вид, ако ще и златна ютия да имаш у дома.

Абе не е съвсем така! Хората се променят, да знаеш... случва се даже поради неподозирана причина! Както се казва - "Дошло му времето - узрял!"
Колкото до това дали биха тръгнали по-изгладени, ако имаха Philips PerfectCare - не бих се учудила. Наистина. Като тестващ уреда, ще ти кажа, че ако преди за някои по-трудни за гладени дрехи се замислям дали да ги гладя сега, после или ... "абе май не е много смачкано, сякаш.. Embarassed", то сега с комфорта на Philips PerfectCare  наистина не се замислям, ами го мятам за гладене на дъската и свършвам бързо и с кеф от това.

# 961
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
Защото ютиите на Philips са най добрите и аз непрекъснато гладя всичко.
2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Не само съм готова, а за мен ще бъде удоволствие и ще доставя радост на моето семейство.
3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
Готова съм да експерементирам, естествено ако Вие ме направите една от щастливките. Ще споделя резултата, ще търся мнения и още други неща, които засега запазвам в тайна.

# 962
Доста късничко става вече и е време за лягане май... По този повод да ви предложа едно видео за "Лека нощ"
С него ви пожелавам да сънувате ефирни снежно-бели пеперудки и как галите крилцата им със собствената си Philips PerfectCare! ... A Дядо Коледа чете и сънища, нали знаете?!  Wink

Hug

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 22:52 от agitak

# 963
1.   Защо смяташ, че ти си перфектният участник във Philips PerfectCare тест?
Защото ютиите на Philips са най добрите и аз непрекъснато гладя всичко.
2.   Готова ли си ежедневно да споделяш с нас опита си с Philips PerfectCare и защо би искала да го направиш?
Не само съм готова, а за мен ще бъде удоволствие и ще доставя радост на моето семейство.
3.   Как смяташ да станеш най-активната от трите „коментаторки“ в надпреварата за Philips PerfectCare?
Готова съм да експерементирам, естествено ако Вие ме направите една от щастливките. Ще споделя резултата, ще търся мнения и още други неща, които засега запазвам в тайна.

Здравей! Малко е късно за заявката ти за желание да станеш тесващ Philips PerfectCare, но пък може да се включиш в този конкурс: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=624545.msg20539438#msg20539438
Успех!

# 964
56 секунди

# 965
  • София
М, на тая пеперуда много добре ѝ дойде гладенето!
Добро утро!
Благодаря за линковете и разясненията за поплина! Арт мама, много хубава рокля! Гледах уж и изображения на поплин в гугъл, но трябва да се пипне, че да започна да разпознавам, ще взема и аз да питам мама  Grinning
Аз днес се събуждам с голяма нужда от точно тази ютия  Grinning Трябваше по спешност да изпера и изсуша едно шалте, което е като крепон и съответно вече е по-малко от спалнята. Предполагам ако се изглади с пара нещата ще се оправят. Затова  сега ще се обадя на де що познати има да ми стискат палци за томболата. Шалтето е от свекърва ми, трябва да го оправя непременно Whistling

# 966
  • До хладилника, който обичам
Откривам съботата с един дуел  Sunglasses

В домашни условия ще тестваме Philips PerfectCare срещу Теfal Avantis 70.

- ще гладим едно и също (по един ръкав от риза и две половини на едно перде)
- ще гладим с пара
- ще гладим за бързина, леснота и качество, с бързината и леснотата на първо място, защото с много време на разположение сигурно и такава ютия ще постигне добри резултати
- музикалният фон не е случаен  Mr. Green

Ризата е памучна, глади се на най-ниска степен на ютията и е адски досадна за гладене - от тези, които "нямат гладене, ти казвам". Мъжът ми беше нагласил неговата ютия на гладене на лен (просто късно го видях  ooooh! уж за по-добри резултати, добре, че ризата се оказа устойчива на експериментите му!).

Въпреки това и въпреки гладенето с пара, Philips PerfectCare се справя с трудната риза видимо по-добре и за по-малко време.

Следва я детско памучно перде - гладим двете половини едновременно, отново с пара. То се глади лесно и бързо - на мен са ми достатъчни няколко движения и съм готова (чуйте разочарованото "ъх!" на мъжа ми на фона на моя кикот  hahaha).

От задната страна на пердето, гладено с пара, няма видима разлика в двете половини, но отпред видимо по-добре изгладена е половината на Philips PerfectCare!

Ето и видеото:

Philips PerfectCare е безспорният победител в дуела!

# 967
Привет Hug
А на писалите коментари от сорта на "мразя да гладя, но с филипс пърфект кеър е лесно и ще се променя", ще кажа, че няма как да стане - щом до вчера си ходил като дъвкан, дъвкан, та изплют и утре ще си в такъв вид, ако ще и златна ютия да имаш у дома.

В ежедневието си човек се сблъсква с много задължение както в работата така и у дома, които се налага да прави, макар че не обича или не са му приятни. Това че, човек не обича да глади не означава че изглежда зле и не се грижи за външният си вид както на себе си така и на семейството.

# 968
Откривам съботата с един дуел  Sunglasses

В домашни условия ще тестваме Philips PerfectCare срещу Теfal Avantis 70.

- ще гладим едно и също (по един ръкав от риза и две половини на едно перде)
- ще гладим с пара
- ще гладим за бързина, леснота и качество, с бързината и леснотата на първо място, защото с много време на разположение сигурно и такава ютия ще постигне добри резултати
- музикалният фон не е случаен  Mr. Green

Ризата е памучна, глади се на най-ниска степен на ютията и е адски досадна за гладене - от тези, които "нямат гладене, ти казвам". Мъжът ми беше нагласил неговата ютия на гладене на лен (просто късно го видях  ooooh! уж за по-добри резултати, добре, че ризата се оказа устойчива на експериментите му!).

Въпреки това и въпреки гладенето с пара, Philips PerfectCare се справя с трудната риза видимо по-добре и за по-малко време.

Следва я детско памучно перде - гладим двете половини едновременно, отново с пара. То се глади лесно и бързо - на мен са ми достатъчни няколко движения и съм готова (чуйте разочарованото "ъх!" на мъжа ми на фона на моя кикот  hahaha).

От задната страна на пердето, гладено с пара, няма видима разлика в двете половини, но отпред видимо по-добре изгладена е половината на Philips PerfectCare!

Philips PerfectCare е безспорният победител в дуела!
Бу страхотен клип Simple Smile Браво и на помагача Wink
Особено при ризата наистина мога да открия повече от 10 разлики Wink между левият и десният ръкав

# 969
Бу страхотен клип Simple Smile Браво и на помагача Wink
Особено при ризата наистина мога да открия повече от 10 разлики Wink между левият и десният ръкав
О, да. И преди да почнем да гладим, имахме малък спор кой ще глади с новата ютия Mr. Green

# 970
  • Deutschland/HE
А за колко време се изглаждат една пералня детски блузи - 10-5броя и 4-5 панталона?

Ще сменяме ютията и да знам дали да започна да играя тото или да пиша на Дядо Колеза за езин такъв Филипс.

От сегашния съм Тефал съм мноооооооого недоволна Sad

# 971
ХАХАХАХАХА-Бу, страшни стеее! smile3501

И музиката е абсолютно за клипа smile3521. Само ви липсват кобури за ютиите newsm62

# 972
ХАХАХАХАХА-Бу, страшни стеее! smile3501

И музиката е абсолютно за клипа smile3521. Само ви липсват кобури за ютиите newsm62

Мерси, мерсиии  bowuu bowuu bowuu
Не е влязла в кадър престрелката с пара, само се чува  hahaha

colibri - зависи кой размер Simple Smile
На мен пералня и половина смесена - 2/3 дрехи на възрастни и 1/3 детски, общо 36 дрехи - ми отне час. Но и моята пералня събира много (или аз успявам да я натъпча добре, не знам  Laughing)
Според моя часовник за дреха средно ми отнема 1.6 минути - разбира се, това е съвсем относително - зависи колко е сложна за гладене дрехата, има ли по нея нещо, което да забави гладенето - джобчета, апликации, щампи...

# 973
Изгладих и ризата от клипа с дуела, която супертрудно се поддава на гладене.
Направо е жива досада да се изглади - даже с PerfectCare  Crossing Arms не мога да повярвам, че една памучна риза може да е толкова капризна  ooooh!

За да не се чудите сефте ли я виждам, че така се възмущавам - помолих майка да ми даде да изгладя нещата, които тя намира за най-трудни и капризни за гладене, а сега си сърбам попарата  hahaha

Отне ми 7! минути да я изгладя  ooooh! и това - с мощната пара. Даже не искам да мисля по колко се глади с нормална пара това чудо-юдо.

Ръкавите вече бяха попригладени от сутрешния дуел - и разбира се, този, който гладих аз с PerfectCare, се доглади много по-лесно от другия.

Ето как се борих с проклетата риза:

Но - ютията я пребори Laughing

# 974
  • София
Бу, готин дуел! Най ме кефи как ти с един замах изглади твоята част от пердето, а мъжа ти се бъхти насреща  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт