Philips PerfectCare тест

• 67 532
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
...
Все повече се изнервям покрай постовете на един потребител... Whistling[/color]
Peace
С 0 публикации ли?  Laughing
Нали все пак темата си е с такава насоченост...  Wink
Мммм не... С доста повече Mr. Green

# 946
  • До хладилника, който обичам
Иии ето какво гладих!   bouquet за всички!

...
Ма няма ли светкавица тоя фотоапарат? Но както и да е де, аз и без това знам наименованията на само още няколко вида плат  Mr. Green
Ахахах, като за човек, който твърди, че не разбира чак толкова, се справяш доста добре! Аз даже имайки ги пред очите си, се затрудних и гледах етикети на някои  Crazy

п.с. има светкавица, просто не й нацелвам настройките и прави кофти снимки  hahaha в задапаратното устройство е проблемът.

Целта беше ясна от самото начало: да се уверим отново как ютията преминава от една тъкан на друга без никакъв проблем. Без изчакване, без нагласяне на температурата... нищо, че едни са деликатни и по етикет се гладят на най-ниска температура, а други като ленът - на най-силна степен на ютията.

Рекламата по телевизията не лъже  Grinning само тяхната дъска е значително по-дълга от моята   Mr. Green

sweet_maniche, ела избий напрежението с малко гладене, ще ти осигуря мат'рял  Mr. Green

# 947
Петък-вечерно да ви върна малко назад в спомените с още една демонстрация на един атрибут със символно значение от ерата на комунизма...
(За едни добри спомени, за други, лоши - важното е поука да сме си извадили от тях, нали?!)
Светкавично бързо гладене на вратовръзка (сещате се каква... Wink)

Определено всяка друга вратовръзка можете да изгладите със същия успех, ако не и по-добър!

# 948
  • най-шареното място
За първи път виждам Simple Smile
И така смачкана вратовръзка също Simple Smile Те май не са за гладене сегашните Simple Smile

Обаче покрай нея да не забравя да попитам:

Има ли желаещи да изгладят една мъжка риза?

Поне 55% памук, с дълъг ръкав. Да сравним времена и впечатления.
Аз самата гладя рядко ризи, но като се замисля, това е една от най-често гладените дрехи обикновено в един дом.

# 949
  • София
Бу, думата "поплин" съществува ли наистина?  Laughing Ама как да се справям добре...да имам две попадения. Само за лена ме е яд, тая вълна от къде я изсмуках не знам  Mr. Green
А рекламата още не съм я гледала.
Арт мама, не знам има ли ютия на този свят, която ще изглади успешно риза в моите ръце  Grinning

# 950
Бу, думата "поплин" съществува ли наистина?  

Съществувала.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D0%BD

Аз въобще няма да си признавам, че съм дъщеря на един от най-добрите текстилни инженери в България. Не само, че копче не мога да зашия, ами и трудно правя разлика дори между основните видове тъкани. Срам голям  Embarassed

# 951
  • най-шареното място
Бу, аз на вид определям, после с пипане само затвърждавам, но не можах на тази снимка.
Много готино клипче, аз откакто видях онова с блузките искам да пробвам, но трябва да е през деня за да се получи.

Geraldine, има поплин разбира се - разхишна материя - финна нишка, гъста, но не плътна тъкан. Перфектна за дрехи всякакви. /летни/  И роклички Simple Smile А за ризата - трябва учител, а не ръце специален модел. Мен като  ученичка ми беше показано.

Но все пак съм благодарна, че е стара семейна традиция всеки да си глади ризите. Пък нали знаете - колко хубави трикотажни блузки има за жени... Simple Smile

ПС Поплинът в днешно време е описаното по-горе от мен,
А даденото от Mamma e съвършенно вярно и изивестно само на дъщерите на перфектни текстилни експерти Simple Smile Та място за срам няма Simple Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Poplin

# 952
  • До хладилника, който обичам
Съществува, мама ми я каза Mr. Green и ризата от поплин е нейна.
Рекламата е готина - една ютия глади по безкрайна дъска за гладене, плъзга се ли плъзга... както на сайта им.

Моята баба е шивачка, като на артмама бабата и покрай нея знам имената на сума по-странни материи, жалко само, че повечето не ги разпознавам  Party Копчета шия добре, но закърпя ли чорап, човекът, на когото е, окуцява  hahaha

# 953
И така смачкана вратовръзка също Simple Smile Те май не са за гладене сегашните Simple Smile

Обаче покрай нея да не забравя да попитам:

Има ли желаещи да изгладят една мъжка риза?

Поне 55% памук, с дълъг ръкав. Да сравним времена и впечатления.
Аз самата гладя рядко ризи, но като се замисля, това е една от най-често гладените дрехи обикновено в един дом.

Божкееее, навремето мъжките ризи ги гладех за по над половин час едната! И само чувствата ми бяха двигателна сила да го правя, при това по минимум 5-6 броя наведнъж.
Хрумна ми идеята да ти предложа ние с теб двете да направим едно състезание коя по-бързо ще изглади една риза, ама пусто нито една риза не се свърта вече вкъщи... (Други времена дойдоха.) Но ти глади - ще ми бъде любопитно да видя как и колко по-добре става с Philips PrefecrCare!

# 954
Бу, аз на вид определям, после с пипане само затвърждавам, но не можах на тази снимка.
Много готино клипче, аз откакто видях онова с блузките искам да пробвам, но трябва да е през деня за да се получи.

Geraldine, има поплин разбира се - разхишна материя - финна нишка, гъста, но не плътна тъкан. Перфектна за дрехи всякакви. /летни/  И роклички Simple Smile А за ризата - трябва учител, а не ръце специален модел. Мен като  ученичка ми беше показано.

Но все пак съм благодарна, че е стара семейна традиция всеки да си глади ризите. Пък нали знаете - колко хубави трикотажни блузки има за жени... Simple Smile
Само да потвърдя и аз, че също съм чувала за поплин от баба ми... Казваше го с чувството, че това е много качествена материя за елегантни дрехи!

# 955
  • най-шареното място
Тя моята баба е шивачка, колкото аз съм готвачка - за семейно ползване Simple Smile
Но ще ви покажа нещо шито от мен от поплин - много лека материя е - памучния.

Чуст памук е обаче и като такъв си се мачка.

# 956

Знаеш ли що е така смачкана - щото си беше с възела от десетилетия в килера!  JoyРазвързах го преди началото на записа!
 Grinning

# 957
  • София
Привет Hug
Вече се съмнявам в първоначалния замисъл на темата. Wink Накратко - откакто чета тук, започнах да гладя по-често, състезавам се със себе си, пара хвърчи отвсякъде, в къщата мирише много свежо... Grinning
Момичета, много стимулиращо ми подействаха желанието, с което се справихте с какви ли не предизвикателства и изпрахте, и изгладихте поне по 2 пъти вече чистите си дрехи! Заслужавате да спечелите, Работливки!
А на писалите коментари от сорта на "мразя да гладя, но с филипс пърфект кеър е лесно и ще се променя", ще кажа, че няма как да стане - щом до вчера си ходил като дъвкан, дъвкан, та изплют и утре ще си в такъв вид, ако ще и златна ютия да имаш у дома.

# 958
Тя моята баба е шивачка, колкото аз съм готвачка - за семейно ползване Simple Smile
Но ще ви покажа нещо шито от мен от поплин - много лека материя е - памучния.

Чуст памук е обаче и като такъв си се мачка.
Страхотно рокленце! С Philips PerfectCare ли го изглади? ... Във връзка с шивашките умения, се сетих за едно мнение на баба ми. Казваше, че половината от доброто качество на ушиване eдна дреха се дължи на доброто гладене! Ей, че навреме се сетих за това!
И нататък логиката следва генералния извод;
За да изглеждат още по-добре измайсторените от вас дрехи - още в процеса на шиене ги гладете по най-добия начин,... естествено с най-добрата техника... А до момента никой не е доказал, че има нещо по-добро от Philips PerfectCare.
 Peace

# 959
  • най-шареното място
Да вярно е, че доброто гладене е половината шев.
Не, гlaдено е много отдавна.

С PerfectCare изгладих рокле, но цикламено:

Общи условия

Активация на акаунт