Philips PerfectCare тест

• 67 543
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 930
На моменти някои неща ми идват в повече.
Алелуя!

Май и под кърпа, има вероятност да се стопи Thinking

Дали верно кукленската коса ще се стопи newsm78 То вярно,че е синтетика някаква,аз въобще не се съобразих Heart Eyes Ма пък е споменато,че има опити в гладенето на коса  hahaha

пп отивам да пробвам моя филипс върху кукла пък ;р

# 931
  • До хладилника, който обичам
Ей сега докато се хихиках тайно от темата, си спомних една простотийка.Като бях ученичка си нямах още преса за коса.С девойките се събирахме и си гладихме косите Whistling Whistling Whistling под кърпа.Ефектът на права коса се задържаше над 4-5 дни
Една даже успя да си залепи ютията на скалпа #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та аз няма да искам от вас да си гладите косите Crazy Crazy Crazy ,ама примерно косата на една кукла под кърпа ще ми е много интересно да видя как се глади.Ей така,просто като спомен...
Колкото до лъскавостта- никъде из гладенията не ми направи впечатление някъде дрехите да светкат newsm78

Shocked боже, колко съм изтървала от ученическия фолклор, като ми е права косата! Честно, с ютии? Бррр Rolling Eyes не ви ли беше страх от инцидент?

С кукленска надали ще стане, защото са от найлонови нишки.
Но ако някой има удължения на косата (екстеншъни, нали  Laughing ) от естествена коса, може да поприглади някоя тресичка Grinning

# 932
Имам въпрос към Филипс относно почистването - как се премахва натрупания прах между плочата и тялото на ютията? Питам, защото предишната ми ютия изгоря и според майстора, който я поправи, проблемът е бил в натрупания домашен прах през годините (точно 2 години и 10 дни, 10 дни след изтичането на гаранцията) между плочата и тялото на ютията.
Благодаря!

Привет nut_ella,
Премахването на натрупаните прах (власинки) е възможно само след разглобяване на уреда и почистване с мека четка. Препоръчително е да се извърши в оторизиран сервиз на производителя! Само така можем да гарантираме, че ще бъде извършено качествено.   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 933
  • До хладилника, който обичам
Мислейки си тази сутрин за залозите и за минутката и нещо на Бу,необходима за гладенето на една дреха,се сетих нещо.
Тази минутка и нещо,Бу,бавно или нормално гладене е?
Вече се убедих в предимството на PerfectCare да глади успешно всичко,каквото става за гладене.Сега ме интересува нещо друго- с моята "стара" Филипс гладя бързо.Виждам,че на новото поколение парата е в пъти повече.Това предпоставка за по-бавно гладене ли е,или парата си излиза равномерно,не бави ютията и можеш да си гладиш със 100 км/ч Flutter Flutter Flutter
Разбирам,че за клипчетата си трябва по-бавно гладене.Но ако аз трябва да гладя с този темп,няма да имам търпението,което показвате.  bouquet  bouquet  bouquet
Моите 1,6 минути на дреха са средни, Angarta  Grinning при това са средни за моя стил на гладене - без много напрягане и детайлизиране (въпреки че, разбира се, резултатът е добър  Mr. Green)
В смисъл, броя общо изгладените дрехи, деля броя на минутите и получавам 1,6  Laughing Но някои дрехи са се гладили примерно за 20 секунди, а други за минута и двадесет, нали разбираш. По-простите, като блузки, потничета - са раз-два, отпред, отзад, готови. По-сложните, като ризи, детски блузи с апликации/щампа, кърмачески с платка... са по-бавни, защото нагласям, минавам от различни страни, ако се налага и т.н.
Така че реално това време от 1,6 минути на дреха е суперотносително. Ако гладя само прости, ще е по-малко; ако гладя само сложни, ще е повече.
Ако се сетиш за нещо, което да искаш да изгладя и да ти кажа за колко е станало, свирни  Grinning

Постоянното подаване на пара лично за мен забързва и улеснява гладенето около два пъти (сравнявам с другата ми ютия, както и тази на майка ми - сравнително добри марки, среден клас модели). Два пъти по-бързо гладене, при това и по-лесно - за мен си е сериозен бонус.

# 934
Луд умора няма.Не ни беше страх.Само малко след инцидента,ама пак се гладехме,само по-внимателно. Joy Joy Joy
Бу,моля те,изглади ми една детска пижамка- горнище и долнище.Това е дрехата,която най-често гладя и ми е много интересно да сравня новото поколение със старото Heart Eyes

# 935
Бу подрепям те за бързината и парата.
Освен това, мисля че парата осигурява най-добрата дезинфекция на дрехите.Пъво заради високата температура и 2-ро заради, това че прониква на дълбоко в тъканите

# 936
Луд умора няма.Не ни беше страх.Само малко след инцидента,ама пак се гладехме,само по-внимателно. Joy Joy Joy
Бу,моля те,изглади ми една детска пижамка- горнище и долнище.Това е дрехата,която най-често гладя и ми е много интересно да сравня новото поколение със старото Heart Eyes

Абе не ми стана много ясно - какво точно гладехте - изправяхте къдрици или правехте такива... или друго newsm78 newsm78

# 937
Мяташ си косата върху дъската за гладене.Покриваш я с кърпа.Дружката ти хваща ютията и глади кърпата.Косата под кърпата  е изправена в пъти по-добре от преса за изправяне  Joy Joy Joy
И така,само около скалпа е по-кофти  Whistling Whistling Whistling

# 938
  • най-шареното място
Това с гладенето на коса сте го правили за забавление.
Аз познавам жени, на които се е налагало да го правят за да влязат в училище. Смятали, че са накъдрени...
Отдавна е било, но си е ужас.

# 939
Здравейте и от мен Simple Smile Най-накрая да се предложи на пазара, ютия, която да е перфектна. Най-много ми харесва това, че вече няма нужда да чакам ютията да загрее или да се охлади, както и няма риск да изгоря своите дрехи. Възможността да премахна лесно котленият камък е голямо предимство. Парните ютии, каните и пералните имат огромен проблем с котления камък и знам колко е важно да може да се отстранява лесно. Уникални са от Philips. Последните им уреди са най-добрите на пазара.

# 940
  • Хасково
Аз смята, че 0.24сек е напълно достатъчно ,тази уникална ютия да изглади перфектно блузката.

# 941
  • София
Бу,
1.Корпина
2.Памук и лен (или само лен)
3.Вълна и памук
4.Полиестер
5.Коприна
6.Памук
7. Вълна и полиестер
Ма няма ли светкавица тоя фотоапарат? Но както и да е де, аз и без това знам наименованията на само още няколко вида плат  Mr. Green

# 942
  • Пловдив
Пък аз и идея си нямам кое какво е Shocked Embarassed
Хич ме няма по платовете, евентуално само лен бих разпознала и то на допир, така на снимка - тц hahaha

Все повече се изнервям покрай постовете на един потребител... Whistling

# 943
  • София
...
Все повече се изнервям покрай постовете на един потребител... Whistling[/color]

Peace

С 0 публикации ли?  Laughing

Нали все пак темата си е с такава насоченост...  Wink

# 944
Аз смята, че 0.24сек е напълно достатъчно ,тази уникална ютия да изглади перфектно блузката.
Моля те, уточни какво имаш предвид под 0.24 сек. !  Това са 24 секунди или 24 стотни от секундата (0.24 сек.) - Второто звучи абсурдно, но начина ти на изписване всъщност точно това значи. Искам да съм сигурна, че точно съм те разбрала все пак!
И благодаря, за желанието да се включиш в конкурса! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт