Philips PerfectCare тест

• 67 507
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 005
  • най-шареното място
Клипът е почти 5 минути. Гладенето е около 4 без разходките до апарата и показването в края.
Но никакво бързане. Ни-как-во! Simple Smile Ианче може много по-бързо. Бу го е доказала с клип даже.

Изводът за мен е, че бархет се глади мноооого по-бързо от остър-памук. Понеже острият памук е като „тва се не глади“-то на Бу, Много упорита материя. Бархетът не е.

Гладя основната част откъм гърба - стра навик. И желания да гладя, както би го направил някой без PerfectCare в ръката.

ПС Аз не гладя мъжки ризи принципно. Затова в редките случаи, когато го правя трябва да е перфектно, Иначе не мога да се оплаквам, че са били претупани от носещия ги Simple Smile

# 1 006
MTV, олимпийско гладене е имало при теб. Така мога да гладя само с поглед намачкана риза Simple Smile
Я ни научи, ако не ти е проблем? Моля!

Нямаше как да снимам, че бях сама с двамата бандита, но наистина бархета е по-лесен и по-бързо се глади от памучна риза..или пък дънкова (то пак е памук всъщност, но съпруга ми се е сдобил с една черна-отвратителна за гладене Close)

# 1 007
  • До хладилника, който обичам
Бархетът е благодатен за гладене, така е Grinning а също - за носене, а особено - за спане в зимните вечери!

sweet_maniche, благодаря  Grinning пък за двете перални - донеси ги на срещата утре  hahaha

# 1 008
По въпроса с бархета - да ви пусна една снимка на пижама. Снимах я преди седмица с идеята да я гладя показнo, но с напредване на времето вече са замиsлям дали ще намеря време, защото още много видео записи чакат публикуване. От друга страна, пък и  очевидно всички сме на едно мнение: Бархетът се глади много лесно и отлично с Philips PrefectCare!

Peace

# 1 009
Най-после да се отчета и по оная задачка на electra (надявам се, не греша ника), дето за 2 минути щяхме да сравняваме как ще се справят две ютии – аз със Philips PrefectCare, тя с нейната си ютия (друга  марка).Въпреди големия брой фактори, влияещи на крайния резултат, тестът си заслужава, според мен.

Преди да видите видеото, ще спомена и при какви усливия изпълних задачата:
1.   Взех нормален чаршаф от хасе като за единично легло.
2.   Използвах максимално площта  на бюрото ми за гладене (застлах го с 2 бр. хавлиени кърпи). Така си спестявам повече време в местене и нагласяне на чаршафа към площта.
3.   Стремях се да гладя бързо, но не чак като да си „чупя ръцете”,... нещо като ситуация „нямам време за гладене и трябва да свършвам по-бързо”.
Резултатът е за 2 минути - точно 2 кв. метра чаршаф – отлично изгладен. ( На видеото се вижда точно засеченото време с таймер и как измервам изгладената площ на чаршафа със сантиметър.

Сега остава да видим и видеото на electra  !

# 1 010
Днес е ден да ви доложа
че най-успешно си изгладих КОЖА!

Ако ви се случи да ви връхлети  някой от законите на Мърфи, и късничко да разберете, че след дъжд якето ви от естествена кожа се е изхлузило от закачалката и какtо си е мокро е паднало зад шкаф и не сте го видели с дни, то като го намерите много е вероятно след изсъхването му да го видите смачкано ето така:

Но, хич не губете надежда, че нещата са непоправими! Трябва ви само Philips PrefectCare и малко повече търпение!

От баба ми знам, че кожата се глади със слаба ютия и с минимум пара!  А Philips PerfectCare има тези възможности. Затова смело ви покззвам как да действате!

Най-съществените неща, които е добре да знаете, при гладенето на кожа с Philips PrefectCare са:

1.   Започнете от опаковата страна (дори да имате подплата на дрехата). Някои кожи просто се гладят по-лесно, други – не до там. 
2.   Още от първия допир на гладещата повърхност с кожата ще усетите, че плъзгането на ютията е силно затруднено (нещо съвсем нормално за този материал!).
3.   Използвайте съвсем малко пара – не за друго, а защото тя е неефективна заради високота плътност на кожата, с което не се позволява лекото й пронизване с пара. Понеже парата на Philips PrefectCare излиза с високо налягане, сами ясно ще усетите как парата не минава под кожата, а изтиква ютията нагоре за да намери изход обратно.
4.   Като минете задоволително от опаковата страна, можете да продължите и откъм лицето.  Лицевата страна е още по „лепкава”  за гладещата повърхност, но не се притеснявайте за нея – тя няма да получи налепи от кожата (пак да уточня – става дума за естествена кожа!)
5.   Със леко опъване със свободната си ръка помагайте на Philips PrefectCarе да свърши по-качествено и по-бързо при по-упоритите зони.
6.   Влажна кожа ще изгладите по-качествено, все пак, но пък изсушаването й по принцип става бавно.

Накрая генерално да обобщя:
По принцип, гладенето на кожа е бавен и много по-труден процес, но не невъзможен! Още повече и с Philips PrefectCare!

Приятно гледане!

Peace

# 1 011
Колко интересно. Никога не би ми хрумнало да гладя кожа Thinking Бих оставила на пара в банята, на закачалка Peace

# 1 012
И ето отново е понеделник, и отново е време за предизвикателства! Този път обаче – за последен път   Wink Трите седмици на теста минаха много бързо, празниците наближават все повече, а с това и нашето нетърпение да раздаваме подаръци   Gift

Бу, agitak, арт мама – вече три седмици споделяте опита си в гладенето с Philip PerfectCare. Успешно преизпълнихте всяка поставена от нас задача, отговаряхте на въпросите на коментиращите, и дори сами се предизвиквахте с какви ли не експерименти! Вече познавате отлично възможностите на ютията, затова и искаме още веднъж да ви попитаме какви са впечатленията ви!

Е, доволни ли сте представянето на PerfectCare!? Бихте ли я препоръчали на своите близки и приятели!? Кое от нашите предизвикателствата ви затрудни? И какво най-много ви изненада?  Party

Отговорите отново ще очакваме до сряда – 21 декември, 23:59 ч.
Това е и крайният срок за участниците в томболата! Всеки, оставил своя коментар в темата до 21 декември 23:59 ч има шанс да спечели Philips PerfectCare! Името му ще бъде изтеглено на 22 декември (четвъртък) в присъствието на нотариус, и ще бъде обявено тук, във форума, още на следващия ден.
Важно е да знаете, че всеки има равен шанс в томболата, и ще присъства по веднъж с името си, без значение колко коментара е оставил в темата!

Бу, agitak, арт мама – искаме още веднъж да ви благодарим за проактивното отношение към теста и за ентусиазма, който струи от коментарите ви! Сигурни сме, че сте убедили и много други дами, че гладенето далеч вече не толкова скучно домашно занимание – стига да имате Philips PerfectCare на разположение  Sunglasses

Успех!

# 1 013
  • София
Аз пък кожите (естествени) си ги пера в пералнята с Пурлан или др. препарат за вълна и после ги суша на закачалки на балкона, обикновено не се мачкат  Blush Някак си не мога да си представя да си нося панталоните, като само от вр. на вр. ги давам на химическо... 1-2 обувания и са в пералнята, същото се случва и с коженото бюстие, ръкавиците и т. н. (от една-две гг. открих старите си приятели от тинейджърското вр., върли моторджии в момента). Въпросът, к. ме притеснява, е дали някога ще мога да вляза пак в тях след втората бременност, не как да ги изгладя.  Laughing

# 1 014
Освен че се убедих че тази ютия прави "чудеса" вече знам че кожата можело и да се глади  newsm78

# 1 015
Най-после да се отчета и по оная задачка на electra (надявам се, не греша ника), дето за 2 минути щяхме да сравняваме как ще се справят две ютии – аз със Philips PrefectCare, тя с нейната си ютия (друга  марка).Въпреди големия брой фактори, влияещи на крайния резултат, тестът си заслужава, според мен.

Преди да видите видеото, ще спомена и при какви усливия изпълних задачата:
1.   Взех нормален чаршаф от хасе като за единично легло.
2.   Използвах максимално площта  на бюрото ми за гладене (застлах го с 2 бр. хавлиени кърпи). Така си спестявам повече време в местене и нагласяне на чаршафа към площта.
3.   Стремях се да гладя бързо, но не чак като да си „чупя ръцете”,... нещо като ситуация „нямам време за гладене и трябва да свършвам по-бързо”.
Резултатът е за 2 минути - точно 2 кв. метра чаршаф – отлично изгладен. ( На видеото се вижда точно засеченото време с таймер и как измервам изгладената площ на чаршафа със сантиметър.

Сега остава да видим и видеото на electra  !

Обещавам няма да гледам видеото преди да съм качила моето  Peace

# 1 016
Тествах днес една от функциите на ютията неволно Crazy супермного се изненадах, но то е, защото не знам указанията от книжката наизуст Crazy после се уверих, че всичко е нормално. Ще ви покажа след малко Simple Smile

# 1 017
Тази ютия е най-доброто от двата свята! Толкова ми харесва, че ще отида да си я купя, защото хубавите неща заслужават да бъдат поощрявани.

# 1 018
  • Пловдив
На мен категорично ми заявиха, че с ютията няма да се сдобия тази Коледа (но пък обещаха за другата Praynig)

Двете парални си ги изгладих чинно до преди малко, така че за утре няма да има какво да нося Бу Mr. Green

# 1 019
На мен категорично ми заявиха, че с ютията няма да се сдобия тази Коледа (но пък обещаха за другата Praynig)
Важното е, че има поводи Simple Smile А може да не е за Коледа чак - кеф ти рождени, кеф ти именни дни, годишнини...
По тоя начин сега ще мина една нова семейна придобивка - в графа "от нас за нас за Коледа", "от нашите за нас за Коледа", "от всички за мен за именния ми ден" (скоро след Коледа) и накрая, но не по важност, "от мен за мен, любимата".

Общи условия

Активация на акаунт