Philips PerfectCare тест

• 67 532
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Пловдив
А, последното най-ми хареса
...при мен е кофти, че поводите все се съчетават Sad На Коледа празнувам и ИД, на РД годишнината пък, е роден дребния...

# 1 021
...при мен е кофти, че поводите все се съчетават Sad На Коледа празнувам и ИД, на РД годишнината пък, е роден дребния...

аааа, "твойто" си го търси кат' наследство! Naughty
Ми така де, не може все майките да са прецакани! Crossing Arms

# 1 022
Четох страхотните ви експерименти и коментари за тази ютия и ако не беше толкова скъпа с удоволствие бих си я купила. Интересува ме след толкова гладене дали се драска повърхността й, напр. от копчета, ципчета и др?

Аgitak, залагам на 31 сек. време за гладене на блузката. 

# 1 023
Четох страхотните ви експерименти и коментари за тази ютия и ако не беше толкова скъпа с удоволствие бих си я купила. Интересува ме след толкова гладене дали се драска повърхността й, напр. от копчета, ципчета и др?

Аgitak, залагам на 31 сек. време за гладене на блузката.  

Моята филипс е със същото покритие и веднага мога да ти отговоря. Не! Hug

bouquet bouquet bouquet

# 1 024
 Za gladeneto na bluzkata zlagam  na 21 sekundi Simple Smile  Wink

# 1 025
Каква е цената на това чудо за гладене, че и аз съм от "любителките"  Mr. Green

# 1 026
  • най-шареното място
Колко интересно. Никога не би ми хрумнало да гладя кожа Thinking Бих оставила на пара в банята, на закачалка Peace
Вероятно и аз. Нямам нищо кожено разлаично от обувки, колани, чанти...

# 1 027
  • До хладилника, който обичам
Аз също само обувки и чанти (любимите ми те!) Мъжът ми има кожени якета, но подозирам, че ако му предложа да ги изгладя, ще ме изсели Mr. Green

# 1 028
  • най-шареното място
Аз също само обувки и чанти (любимите ми те!) Мъжът ми има кожени якета, но подозирам, че ако му предложа да ги изгладя, ще ме изсели Mr. Green
Леле Бу! Хем като гледам сме е един клуб, хем не мога да ти се начудя...
Те нали са си негови!? Как ще му ги пипаш?!! Simple Smile

# 1 029
  • най-шареното място

Това си е благословия! Ютията ще намери повод и начин да ти се яви вкъщи Simple Smile

# 1 030
Каква е цената на това чудо за гладене, че и аз съм от "любителките"  Mr. Green

400 и малко Sunglasses

# 1 031
  • БУРГАС
Аgitak,az mislq da se vkliu4a s 0.55 min,t.e. 55 sekundi.koeto mi se vijda mai mnogo,no ....6te vidim vse pak.   newsm78

# 1 032
  • До хладилника, който обичам
Те нали са си негови!? Как ще му ги пипаш?!! Simple Smile
Хипотетично само Simple Smile

# 1 033
  • най-шареното място
Гладене на бродерия
УСПЕШНО

Цел: Да изгладя готова бродерия и да проверя как става с уж лека, но пък бълваща пара като змей ютия. Simple Smile
/бяхме коментирали как се отразява теглото или разлика от около 100 - 100 и нещо грама./

Материя: Памучна панама с едрички дупки и дебели нишки и памучни конци.

Резултат: Много леко и бързо гладене, а клипът е дълъг защото гледам филм гладейки Simple Smile Не намирам никаква връзка с теглото - сигурно, успешно и резултатно гладене.

Оставям си ютията отгоре. И няма проблем.
Гладя основно откъм гърба както си му е реда, но само и единствено заради релефа на бродерията.

Честито начало на Коледната седмица на всички!

# 1 034
По днешната тема тема -Гладене на кожа с Philips PerfectCare, имам още какво да ви покажа. Реших да е само снимки, че е доста късно и предвид тъмния цвят на дрехата не очаквах записът да стане добър.
Сетих се, че имам един вълнен пуловер с апликация от велур. Тъкмо и двете материи ще пробвам да изгладя!

Ето снимката в началото:

Самото гладене с нищо не се отличава от стандартното. Естествено, aпликациите изискват малко повече "ухажване" от Philips PerfectCare, логично, както установих за кожата. Вълнената плетка се изглади идеално без никакви забележки или странности.

Ето и крайния резултат:

Peace

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 08:54 от agitak

Общи условия

Активация на акаунт