ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 462
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
аз да похваля Турския ресторант към Кабакум  Peace Чудееесен, сега му издирвам рецептите  Mr. Green

# 241
Моите впечатления за Сардиния също са ужасни. Всъщност ненавиждам цялата редица от "заведения", чалга, коли една върху друга и опитващи се да се придвижат хора. Една вечер бяхме свидетели как един джип в опита си да се придвижи по пътя, мина толкова близо до тротоара, че надигна с гумите си огромните плочки пред едно от заведенията и заедно с тях и хората, движещи се по тротоара.  Close

отврат е, сигурно втора година поне вече не съм сядала на нито едно от тези по алеята...жалко, че въпреки всичко тълпата там е ужасно многолюдна и нещата няма да стават по-добре

# 242
Моите впечатления за Сардиния също са ужасни. Всъщност ненавиждам цялата редица от "заведения", чалга, коли една върху друга и опитващи се да се придвижат хора. Една вечер бяхме свидетели как един джип в опита си да се придвижи по пътя, мина толкова близо до тротоара, че надигна с гумите си огромните плочки пред едно от заведенията и заедно с тях и хората, движещи се по тротоара.  Close

отврат е, сигурно втора година поне вече не съм сядала на нито едно от тези по алеята...жалко, че въпреки всичко тълпата там е ужасно многолюдна и нещата няма да стават по-добре
За съжаление алеята се превърна в едно отвратително място, а е с такава природна даденост! Затова започвам да харесвам май идеята за Алея Първа, с която мисля,че ще се сложи край на мизерията  там.

# 243
  • ВАРНА
Днес направихме лека грешка като отидохме на обяд до Ред рок. Кой ме би по главата не знам. Мръсно и не вкусно.

Поне детето поигра на пясъка  Whistling

Не съм слизала това лято до плажната алея във Варна, но ако е същия "лукс" като в Ред рок-а - стоп, мерси! Алея първа може и да се окаже една не-чак-толкова-лоша идея.

# 244
прасунчо, описала си го точно и аз както бих го направила, особено безвкусно ми е било винаги когато сме сядали. Последният път бяха донесли миди натюр  полети с лютив сос за децата  newsm78 Когато питах защото са такива, казаха, че така ги предлагат, а в менюто не бяха споменали за лютив сос  Rolling Eyes
Причините по който ходим от време на време са, че ММ може да си паркира мотора и децата да тичат на воля по плажа.

# 245
Да попитам някой ходил ли е скоро в Иванчов хан , искам да заведа децата да видят нестинарския обичай и разбрах че там има?
Има да,последно ходихме в началото на лятото,гледахме ги съвсем отблизо,интересно е. Peace

# 246
аз не съм сигурна за алея първа, че ще промени нещата-същите хора, на същите под наем...хаоса с колите е също заради тях; абе нека сме оптимисти, но аз и тогава едва ли ще им стъпя там

# 247
Забравих да похваля "Тоскана", вкусна храна, студена бира и доста бързо обслужване, спокойна атмосфера и приятна музика!:)) Пак ще я посетим скоро!:)
Всичко си е все така на ниво.Щом сте били доволни преди година, няма начин да не останете доволни и сега  Peace
Любим ресторант на семейството ни.

# 248
Търся добър ресторант/ механа подходящ за юбилей от сватбата. Баба ми и дядо ми имат юбилей. Трябва да е с жива музика, вкусна храна и да има тераса за пушене. Имате ли някаква идея? А, и да не е скъпарски, да се чувстват уютно.

# 249
Искам само да споделя разочарованието си от Bordeaux(френския ресторант във Варна). След като някои хора го прехвалиха в предните обсъждания за ресторанти , решихме да отидем да го видим.  Вчера ходихме за втори път. Първия път (7 вечерта) като отидохме нямаше никакви хора и решихме да не си правим експерименти и не влязохме. Вчера си казахме , има няма хора ще пробваме. Този път имаше една маса заета (8 вечерта Събота !).

Първо менюто е много оскъдно, но да кажем, че за да е в кусно и добре приготвено не може за такъв малък ресторант да има много неща.  Но проблема беше още че с сядането ни казаха че сьомга и авокадо нямат, а то  половината от рецепти са с едно от тези двете неща. От десертите също нямаше половината. Коняк Courvoisier също нямаха Sad.  Така нашият избор се ограничи до 2-3 неща само. От които ние все пак оптимисти поръчахме. След малко се върнаха и ни казаха , че едното и него го нямат. И това беше момента в който ние просто си тръгнахме.

Според мен не може човек с някакви претенции за ресторант(и то не с ниски цени) да има 1-2 неща в менюто си.

Може и хубаво да готвят ( като имат продукти Simple Smile ) , но поне ние няма да го пробваме пак.

Поздрави на всички,
Панчо

# 250
Здравейте,
ето и предлойения от мен за хубави ресторанти, от тези споменати вече в темата подкрепям Ред канапе и Di Wine, Rappongi ,Гранд Италия
Не видях никакви отзиви за Dolce Vita, Vincent's coffee, Pacific, Sea Side. есторантите са много добри и са гурме, някой да не остане разочарован. А за пицарийка много уютна е в Прего.
От Вас също видях, итересни места, където не съм ходила. Благодаря Ви

# 251
ориент или този на ул.преслав за турски ще ми препоръчате?

# 252
на Преслав не съм била, но този до Свободния университет го препоръчвам горещо  Grinning

# 253
на Преслав не съм била, но този до Свободния университет го препоръчвам горещо  Grinning

Клас Бербекю е до Свободният ( който според мен за момента във Варна и около Варна е най-добър ), но кикимото пита за турските ресторанти във Варна. Аз съм ходила само на този който е до Областната управа, но не съм впечатлена.

# 254
Здравейте,
ето и предлойения от мен за хубави ресторанти, от тези споменати вече в темата подкрепям Ред канапе и Di Wine, Rappongi ,Гранд Италия
Не видях никакви отзиви за Dolce Vita, Vincent's coffee, Pacific, Sea Side. есторантите са много добри и са гурме, някой да не остане разочарован. А за пицарийка много уютна е в Прего.
От Вас също видях, итересни места, където не съм ходила. Благодаря Ви

Sea side е хубав. Наблизо ми е. Малко са мудни.
Rappongi за този сезон ми бе любим, последно заместихме западналата пастария с него и сме доволни.
От пицариите ми допадаше Радо, но тя е само лятна.
Риалто е добър заместител.

Общи условия

Активация на акаунт