ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 107 237
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Мерси VG  bouquet

# 496
  • Варна
Здравейте, момичета!

Съпругът ми скоро има РД и искам да го изненадам. Бихте ли ми препоръчали заведение, ще сме около 15 възрастни, но с хубав детски кът, защото децата ще са 6. Благодаря предварително.   bouquet

# 497
  • Варна
От мен:
- положителни отзиви от Прего, Парми (вила Маре), Пица Радо, Клас Барбекю, харесвах и Фенси, но за съжаление ги затвориха във Варна.
- отрицателни отзиви: верига БМ (не знам с какво са толкова харесвани, посещавани и не- евтини). След живия гол охлюв в салатата ми, т.е. плужек, който си изпълзя, посещавам само при покана от приятели, в случай, че там празнуват по някой повод. Хепи, много неприятна обстановка, готвено само с Маги и тем подобни добавки, винаги вмирисана излизам оттам (ако си вътре), вън не бих и седнала на ларгото да се храня. Всички заведения по т.нар. "крайбрежна алея". Като цяло обстановката си е доста неприятна вече там.

# 498
В Белия списък бих добавила и ресторант Смирнофъ Варна, намира се пред Сиа Сайд. Страхотна кухня, обстановка.... очарована съм

# 499
В черния списък да добавите и Мидената къща.Много зле, ама много от към мидените им неща:(

За белия списък подкрепям мненията за Радо, Немо, а за Класикото много ме е яд, че се изместиха от Аквариума(беше ми на две крачки).Положително мнение давам и за БМ Залива- много добро обслужване винаги и храната ми допада.

# 500
  • Варна
Къде е тази прословута "Бяла къща", която коментирате?

# 501
Къде е тази прословута "Бяла къща", която коментирате?
в Чайка
https://maps.google.ie/maps?q=%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0% … p;sa=N&tab=wl

# 502
  • Варна
Благодаря !

# 503
за белия списък- италианския Ла Каса  по пътя виница- дружба : вкусна храна, добри цени и големи порции. Обстановка и обслужване- чудесни. Поръчка за вкъщи- бърза и топла  Peace Peace Peace

# 504
А някой да има отзиви за новия ресторант Немо на Траката. Добре изглежда, цените ми се струват повече от чудесни, но отзиви за храната и обслужването?

# 505
  • Варна
Като за капанче не е зле. Казвам капанче, защото храната минава през пътя, доката дойде до масата, а тоалетната е извън заведението.
Малко се бавеше обслужването, но вероятно защото бяхме скоро след откриването и не бяха набрали скорост - имах чувството, че един сервитьор обслужва цялото заведение.
Храната не беше лоша.

# 506
Благодаря!

# 507
  • ВАРНА
Довечера ще го изпробваме.На две крачки е от нас.Да похваля и Мармалад,където правят прекрасно еспресо .Мислех,че никога няма да изневеря на Коста кафе,но ...

# 508
Как готвят тук? Изглежда добре механата иначе .

# 509
Какво е положението в Олд Сити това лято ? Трябва да организирам една сбирка, мястото ни устройва, но последно менюто не беше от най-богатите..

Общи условия

Активация на акаунт