ВАРНА - да обсъдим ресторантите:)

• 108 469
  • 716
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм хвърлила око на Bubba shrimps.Харесва ми как са декорирали,дано и кухнята ми допадне.

Давам положителна оценка за вила Марциана-добро обслужване,приятна обстановка и страхотна кухня.

# 571
Да благодаря на момичетата, които ми препоръчаха пицария "Селена" за доставка - вече 3-ти път поръчваме за вкъщи от тях и много ни харесват пиците им   bouquet

А "Мармалад" в мола трябва да платят комисионна на всички, които похвалиха сладоледите им тук в темата, защото след разочарованието ми от чийзкейковете и морковената торта (и цените им), благодарение на вас им дадохме още един шанс и определено си заслужаваше   bouquet - сладоледите са много добри, жалко, че зимата не обичам да ям точно това, но може пък да преоткрием нещо сред топлите им напитки   Whistling (угодия нямам  Mr. Green)

# 572
Jasmine Tea House / Жасмин Тий Хаус /
мноооого вкусно и мноооого приятно местенце -има и детски кът. Simple Smile

Потвърждавам!

Къде се намира и какво точно ви харесва, каква е кухнята и предлагат ли добри десерти?

# 573
  • ВАРНА
Светкавица ,нямам време за дълъг пост  Simple Smile
Ресторантът не предлага ястия от месо.

https://www.facebook.com/pages/Jasmine-Tea-House-%D0%96%D0%B0%D1 … ef=ts&fref=ts

# 574
А, аз много не съм по месото.
По-скоро ми е интересно като салати и сладкиши, най-много последното Simple Smile

Видях страницата във ФБ, но не мога да се ориентирам, защото сто пъти съм минавала през близките улици, а не се сещам, но ще го пробвам задължително!

# 575
Не им се забелязва табелата много на Жасмин, в една нова кооперация на Петко Каравелов в отсечката м/у Македония и Братя Миладинови ( май така се казваше ) Точно с/у празния парцел който са превърнали в прашен платен паркинг.
Всичко което съм поръчвала ми хареса. Малко се бавеха нещата последния път когато бяхме.
Иначе интериора не ми допадна, но ми се струва че е "заварден" - така са го наели.   

# 576
  • Варна
Ресторантът, за който ще пиша не е във Варна, но е известно и рекламирано място - Вълшебен извор, до Девня.

Бяхме решили да обядваме във Вила Марциана, но се оказа, че започват работа надвечер и решихме да спрем във Вълшебен извор.

Отвратителна кухня, крайно нелюбезно отношение към клиента. Салата от задушени картофи, поръсена със сух копър, при всичкото изобилие на пресен копър под път и над път.

Никога в живота ни, не ни бяха сервирали толкова изгорена на скара пъстърва. От бяла пъстърва беше станала черна и досущ приличаше на препеченият модел за подражание, в ролята на майка и съпруга, за всяка бг мама - Николета Лозанова.

Сервитьорката можеше поне да измърмори нещо от сорта - съжалявам, ще поръчам да приготвят друга, но тя се нацупи и намръщи още повече, като я върнахме.

Пилешките сърчица жилави.

От всичко само пърленките ставаха.

За музикален фон - чалга. За механи и битови ресторанти винаги съм си представяла, че малко повече подхожда да пуснат тиха народна музика, а не чалга и то, от долнопробната.

Вълешебен извор - Черен списък

# 577
Също слагам Вълшебен извор в черния списък, крайно недоволни от бавно обслужване, силна музика и непрекъснато прелитащи оси.

# 578
В Жасмин- вегетарианско,риба.
Хапнахме и калмари - бяха страхотни Peace
И все пак е въпрос на вкус.
Да, точно срещу паркинга.

# 579
В Жасмин опитахме-топла салата с кус-кус,моркови и нахут-не съм впечатлена;
                                 - грилования качамак или нещо от сорта беше като сварен,  с парче сирене и кашкавал отгоре-поставям отрицателна оценка Confused
                                  -топъл сандвич със спанак-доста интересен и вкусен

# 580
Момичета моля Ви кажете някой хубав пиано бар като за събота вечер?
Предварително Ви благодаря!  bouquet

# 581
  • Варна
Пиано бар "Старс"/панорамният бар на Черно море/  Simple Smile

# 582
  • На брега на морето
Старс, Роял класик /намира се на ул. Шипка/, новият Музика Е, но там не съм ходила и знам, че музиката е малко по-твърда от обичайната за пиано бар и не е традиционният пиано бар.
Джаки на ген. Колев и за друго към момента не се сещам.

Искам да похваля кухнята на Пантини. Мисля, че така се казваше  Embarassed Говоря за заведението, което е от долната страна на операта. Много вкусно готвят.Минусът е, че доста бавно носят поръчките, но го оправдавам със стълбите нагоре надолу, които трябва да се преодоляват.

И да се оплача от Одаята. Случайно се наложи да обядваме там, много се бавеха нещата и всичи бяха наистина ужасни. И преди съм ходела там, не беше чак толкова зле, но определено няма да има следващ път, в който да посетя това заведение.

# 583
Като си говорим за пиано-бар и хубави нощни заведения, да добавя и добрата стара Калифорния на " Приморски". Аз харесвам и музиката в Ретро клуба под Пикадили Чаталджа. От години не съм ходила в дискотеката на Хоризонт. Има ли я все още?

# 584
Много очевидна реклама. Аз имам лоши отзиви от този ресторант. Скъпо, а не вкусно. Агнешките шишове били по 13лв, срещу 8,50 на Ориент и то наскоро ги вдигнаха, бяха 7,50лв.

Само че за Ориента -имам 1 познат който беше в болница от тяхните "страхотни евтини" шишове и адана. Да не казвам, че порциите им са като за бебета и трябва да си поръчаш по 2 неща. Ама кой от каквото разбира и класа на хората е нещо, което никога не можеш да дадеш. Мъжът ми последният път , който са си поръчали за офиса( защото другите турски рест. нямат разнос) каза, че са го изхвърлили без изобщо да го ядат, защото миришело адски на агнешка лой, на тежко и старо. Да Ви е сладко, където и да решите да ходите!

Общи условия

Активация на акаунт