Отговори
# 45
Искам малко син прашец да си складирам за след прегледа Simple Smile

# 46
благодаря момичета за инфото  дано има коледно чудо за всички

# 47
  • В градината...
 Hug

# 48
  • София
Запис и от мен! Peace
Супер темичка дано донесе късмет на всички и дано да ви донесе положителни тестове!!! Praynig Praynig Praynig Praynig
V_K сега прочетох какво е станало много съжалявам за това мила!!! spoko Пожелавам ти бързо да се възстановиш и да започвате наново с опитите !!! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
На всички видяли  EFP Честито пожелавам ви една лека и безпроблемна бременност и накрая един здрав бебок  newsm30
И да ви е на късмет ще ви поръся с розов прашец:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 49
# 50
  • София
Муш под розовия прашец  Wink

# 51
zuzi_79, аз май от сега го виждам твоето, че ще е с розови гащи... Rolling Eyes Mr. Green

# 52
# 53
  • Лондон/Пловдив
Кафенце  Hug голям труд си положила ,а това с тефтера е било най правилното което си направила за да вкарваш в ред темата .
Блонди взела съм я лелята и я държа няма да ти я пращам обещавам . Ама айде в четвъртък един тест да ни зарадваш  Praynig
Аз вече съм по добре ,но какво изживях сутринта  ooooh! дойде ми към 6 сутринта и си изпих прахчето и ми помина . Станахме с малчо да се приготвим за училище и по пътя ме заболя ,но на връщане майко мила едвам се прибрах кръвното ми падна от болка изпотих се цялата бях мокра 100 пъти се спирах и кляках защото имах ми се губеше картината . Само се молех да се прибера преди да припадна .Не знам какво ми стана този месец по принцип си ме боли като ми идва ,но такова чудо от много време не ми се е случвало . Сега трябва да тръгвам да взимам малкия от училище мале дано не ми се случи същото . Интересно ,не ми беше болката чак толкова силна явно кръвното ми изигра лоша шега .

# 54
ЗУ, отстъпвам ти розовия на теб Simple Smile Ама ако видиш някой синичък,дай го насам Simple Smile

# 55
  • Сливен
Запис и от мен, прекрасна темичка, браво Ади  Hug

# 56
ЗУ, отстъпвам ти розовия на теб Simple Smile Ама ако видиш някой синичък,дай го насам Simple Smile

Той Поспалан ще ръсне по няке време, споко!  Wink

zuzi_79, аз май от сега го виждам твоето, че ще е с розови гащи... Rolling Eyes Mr. Green

Щом си казала  Mr. Green

# 57
pospalan, дебна те да знаеш  newsm79

# 58
  • Варна
Момичета, БЛАГОДАРЯ ВИ много за подкрепата, безценни сте   bouquet
Преди няколко месеца си направих изследвания на хормони, цитонамазка, ваг. секрет, след 2-те лапароскопии пак направих същото, за да съм сигурна, че при бременност всичко ще е наред. Всички изследвания бяха хубави с изключение на кръвната ми захар, която се беше повишила малко заради стреса, но тогава доки ми каза, че ще се оправят нещата от само себе си. Не съм се тръшнала на легото да плача, няма да се предам!!! Ще се боря с цената на всичко, за да родя живо и здраво детенце! Благодаря и за съветите, след 10 дни започвам отначало със изследванията, а за начина ми на живот мога да кажа, че е здравословен. Не пуша, много рядко пия винце, храня се здравословно и вървя по 10 км на ден пеша. В момента даже боядисвам Simple Smile
Ади, супер темичка си спретнала   bouquet
Плодче, успех на прегледа и да се похвалиш после  Hug
Извинете ме, ако пропускам някой  Hug

# 59
Привет и от мен в новата тема! Ади благодаря!  bouquet
Вк, Шехина, много  Hug за вас, дано всичко неприятно да е зад гърба ви!
Плодче Praynigза прегледа днес!
Шанел, радвам се, че писа и продължавай да споделяш тук, дано скоро да са зад гърба ти всичките притеснения! Hug И аз вече си имам едно притесненийце май нямам никакви симптоми на бременост  успокоявам се, че и предния път в началото не чуствах нищо, пък после ме връхлетя всичко с пълна сила! Във връзка с ходенето на лекар, аз питах майка ми кога е отишла като е разбрала, че е бременна, тя ми каза, че доколкото си спомня при първата бременост през третия месец, през втората чак към петия, освен това не е имало узи, само опипване на корема и слушане със слушалка, уж не е било преди 100г., но колко различно е било!

Общи условия

Активация на акаунт