Отговори
# 615
Привет и от мен  Hug
Меци Честит Рожден Ден     и да започваш вече да четеш "Как се гледа бебе"
Яжи - Честит имен ден
Блонди браво на теб, направо ги разби тия доктори, лека бременност и един ревящ финал на края
За Маслото от вечерна иглика - подкрепям Перуника и vnd - мнооого съм доволна, аз принципно имам проблем със овлажняването и ми е много полезна

# 616
  • Лондон/Пловдив
Ох изчетох ви  Shocked много пишете бре  Mr. Green
Яжке честит имен ден и на всички останали празнуващи ,много щастие и по едно бебешорче скоро.
Плодче ти кога в 10 седмица все едно вчера каза ,че си бременна мале това време как си лети .
Аз съм на седмото небе взехме си билети за БГ и съвсем скоро ще се приберем  newsm44 newsm44 newsm68 смятам първата работа да е да се чекна на един преглед при доктор и сега в този ред на мисли да ми препоръчате в Пловдив някой който си разбира от работата . Аз като летим ще съм или в ову или току що минало . Смятам да си пусна и на 7 ден след овуто това изследване дето толкова го говорите .Ама първо да намеря доктор при който да ида  ooooh! Върти ми се в главата и този който ме оперира  (който ми прави секциото)
Я пуснете линк на тези капсули да ги скибам ,че уж си имам достатъчно влага ама не е достатъчно щото си ползваме бебешко олио Blush иначе се протърквам понякога . Преди години беше повече сега само преди овуто имам белтъкообразната и два дни преди овуто се появява . Мале големи обяснения праскам  Crazy
Днес ми е едно весело и приповдигнато направо не мога да си намеря място от кеф ,че ще си караме празниците в БГ .
А мецани има рожден ден , да си жива и здрава и много щастлива .
Ей момичета по Коледа стават чудеса аз много вярвам в това , така съм се настроила този месец да съм бременна ,че нищо не може да ми попречи  Crazy
И последно да питам още от сега миналия месец тестовете два поредни дни ми показаха положителен резултат след втория ли е овуто или между двата  newsm78 . На мен от втория ми беше в понеделник и точно в понеделник ми дойде две седмици по късно .Като имам два положителни теста колко трябва да бебеправим в смисъл от първия положителен до отрицателния . Хич не ми се смейте на писаниците много съм превъзбудена днес  Blush

# 617
Блонди, Яжке, благодаря за поздравите за нашето тати. На него от сутринта не му беше много празнично понеже снощи малко непланувано му съобщих голямата новина и беше в нещо като шок, сега като че ли малко се е поосвестил-дано!
Блонди, ти зарадва ли вече мъжа ти? Simple Smile

# 618
  • Велико Търново
ВНД,   bouquet
Обаче тук http://apteka.framar.bg/30017871/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%BE … -60#axzz1epKlU0uK пише, че се пие до овулация. И понеже мисля да си взема като ми дойде М се чудя колко време да го пия  newsm78 newsm78
Ани, Чери,  Hug Hug
Чери, няма по-хубаво от това на празниците да си с близките  Heart Eyes Радостта ти е разбираема  Hug Да ти кажа - не знам при два положителни теста за О кой е водещият. Аз бих правила секс още след първия  Peace
Звездичке, ще свикне с мисълта. Сега като му мине първоначалния шок и ще започнат да го тресат радостни трепети и него  Hug

# 619
Блонди това летящо слонче направо да го разцелува човек!  тихичко честито, стискам палци и ти пожелавам най-прекрасните 9 месеца и да гушкаш своето бебче накрая  Hug fingerscrossed   bouquet
Меци честит рожден ден!  да си жива и здрава, много обичана, щастлива, а догодина мама, може и на двама   bouquet Hug
естела и бабо яжке  носете си имената със здраве!  бъдете много щастливи и обичани!  благодаря за почерпката!   bouquet
Звездичке да ти е живо и здраво мъжлето!   bouquet
A_vagabоnd съвсем скоро ще се срещнеш с твоята бебка!  стискам палци раждането да мине по вода и всичко да е наред!  fingerscrossed
сърбам малко от прашеца на Жоржита и ВНД, да има за всички  Heart Eyes Mr. Green

# 620
Затова я обичам тази тема, пълна с позитивни хора и добри новини.
Блонди честито мила пожелавам ти безпроблемно бременност,

Честит имен ден дами   party006   smile3525
Меци Честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве щастие и много любов.  newsm59

Да си кажа и аз утре сутринта ще си купи тест. Вчера не ме навести лелката, днес също и вече нямам много търпение и се надявам добре да съм залостила  smile3521

# 621
  • В градината...
Яже, то се пие до овулация, за да се спомогне зачеването /чрез ЦС/. А иначе си се пие през целия цикъл - нали си прочела инфото - много е подробно. Подобрява хормоналния баланс и т.н..

# 622
Мечконче, честита малка-голяма синя радост - много изстрадана, но в крайна сметка реалност  smile3525
Да е жив и здрав и горд изпълнител на мисията на името си - да радва! Да радва мама, татко, баби, дядовци, лели, чичовци и всички, които имат щастието да се докоснат до него  Hug Hug Hug Heart Eyes

Брей, цялата налична мечешка фауна в темата има да бъде поздравявана днес   Grinning

, честит ти ден рожден!!!!!!  Flowers Bouquet
Да си здраво, щастливо и на другия си РД вече да ръсиш знанията си на (кандидат-) мамешки теми

Блонди, честито!  Hands Clap Hands Clap Hands Clap Лека, успешна и .... розова  Wink (че тия кулинарни умения е грехота зян да отидат  Mr. Green)

rendence, ако колегите ти са такива като тези на моя мъж от една "командировка" в друг град Wink, не си много за завиждане, ако ще и 100 да са  Blush Ама дано са по-квалитетни, все пак  Laughing

Зузке, да си кажа, че помня как събираше прах като невидЯла в цикъла с бременността, та си обект на сериозното ми подозрение, така да знаеш  smile3520 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Вагабондче, лелеее, 10 дни  Crazy Crazy Crazy Много вълнуващо звучи  Crazy Crazy
Стискам палци всичко да е наред  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Честит имен ден на Яжето и Естела   bouquet

# 623
  • Варна
Перуник, страхотна си - много изчерпателно инфо  Hug Обаче един тъпичък въпрос - това олио се маже като лубрикант ли  newsm78 Или е нещо за пиене, което способства производството на слуз?
Естела  , стига бе  #Crazy В живота ми досега съм чувала единици пъти абсолютно същото име като моето #Crazy И затова реших, че най-вероятно си с по-разпространеното - Стела  Hug И аз съм Стилияна  Heart Eyes
Звездичке, честит ти именник   bouquet А нашия светия наистина е много добричък   Flutter

Рокси, Дони, Елил, Линко, Антонелка, Перуник, Звездичке, Блонди, Жоржи, ВНД, Плодче, сърдечно благодаря за милите ви пожелания   bouquet  bouquet Трогнахте ме!   love001
Е Яжке-адашке, Wink готино име,готини хора

# 624
ВНД, пъпки, не пъпки, ще търпим  Laughing

Плодче,  Мишки, Чочито, благодаря ви Hug  Hug

Ани, аз всъщност проблеми не съм имала, та и с докторите не съм, само дето попаднах на някакъв разсейко, дето на мецани май са й по-ясни нещата от на него, но важното е, че системата му проработи  Peace

Звездичке, казах му, цял ден беше ошашавен, сега се окопити малко, ще ходим на заведение и каза, че в понеделник ще кандидатства за помощи като за многодетно семейство  hahaha

Чери, аз след първия ясно положителен не правя повече. Действаме вечерта и на другата вечер. И ние летим за БГ точно на 24-ти и ще радваме родата с новината (е, ако всичко е наред дотогава, де, още е много рано   Embarassed).

Меце, ти готвиш ли новата тема, ние напредваме с изписването на тази, дано до полунощ да оцелее, но за сутрешното кафе се съмнявам  Laughing

В тази връзка гледах списъка. Струва ми се, че има ужасно много момичета (от чакащите две чертички), които не пишат тук изобщо, сигурно с месеци не са влизали в тази тема, а може би и във форума изобщо. Може да проверим по никовете и ако е така, няма смисъл да се пишат. Какво мислите?  Thinking

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора  Crazy

Кафенце, благодаря ти  Hug

# 625
  • Варна
Блонди, честита прекрасна новина, дано от нея след 9м. да излезе прекрасно момченце или момиченце! Hug
Мечкони, честито бебенце, много да ти е здравичко и много радост да ти носи!  bouquet
Мецани, Честит Рожден Ден!  bouquet
Яжке, Естела, Честит Имен Ден!  bouquet Естела за Св.Стилиян не си права, първо между светците няма малки и големи, просто някои са по-известни, други по-малко, второ Св. Стилиян е закрилник на бебетата и малките деца и трето и мойто мъж днес има имен ден! Laughing
Мегита, настръхнах докато четях през какво минаваш, моля се този кошмар да свършва по-бързо! Sad Praynig
Зазу Hug
Звездичке,да ти е жив и здрав и много да те слушка,това за нашия Светия не го бях чувала,интересно newsm78

# 626
  • Велико Търново
Перуник, наистина пише много хубави неща за тази иглика. Ще взема да я пробвам  Hug
Мишки, Кафенце, Чочи,   bouquet
Чочи, купувай теста и те чакаме да ни зарадваш  Hug
Естела  smile3521

Айде, аз отивам да запивам  Drunk

# 627
  • София
Момичета ...днес ми закъснява с един ден..не мога да излезна за тест тъй като пострадах с крака и само лежа от няколко дена... и реших да си премеря температурата -37.7 ...дали може да значи нещо това?
Звездичке радвам се че таткото знае и се вълнува  Hug
Мецаниии честит рожден ден!  bouquet

# 628
dharmaaa  мЪжо не може ли да ти купи?Или пък ако имаш тестове за ову направи от тях.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 629
  • София
jiorjita не ми се иска да моля Милото защото скоро има РД и ако има нещо ми се иска да го изненадам... а пък и нямам тестове за овулация Sad пффф

Общи условия

Активация на акаунт