Отговори
# 90
По традиция се записвам при вас Grinning

# 91
Страхотна тема ...  bouquet

# 92
Идвам при вас, след 4 месеца без резултат съм решила да дочакам  EFP тук - сред приятна компания и ръсещ се прашец. Стискам палци на всички и скоро Коледа да ни донесе вълшебство.

# 93
# 94
Сега се връщам от док и веднага влизам тук Simple Smile
Всичко е наред. (Благодаря, Господи!) Бебчо е станал 2,1см. Има си ръчички, крачета. Пусна ми да чуя и сърчицето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Най - накрая съм по - спокойна. Минути преди да вляза в кабинета сърчицето ми щеше да изкочи, толкова се бях притеснила... Тази вечер ще спя спокойно Simple Smile

# 95
Плодче, много се радвам, прегръщам те  Hug Все така и занапред  Peace

# 96
  • Сливен
Плодче  Hug Hug Hug много се радвам за теб, дано и аз и всички момичета тук се зарадваме като теб от такива красиви емоции  Praynig

# 97
Браво,плодче, нека да е все така до края  Hug Hug Hug

# 98
  • Пловдив
Плодчe, много се радвам! Все такива новини да носиш до термин  Hug Heart Eyes  bouquet

# 99
Плодче ,браво  Peace Peace

# 100
момичета, искам да благодаря на всички ви, че ви има!    bouquet
кафенце, благодаря ти за труда, който си положила и за сърцето, което си вложила.  халваджийския тефтер е номер едно  Peace  bouquet
ади, темичката е супер, дано донесе много хубави новини на всички ни   bouquet  Hug
плодче, много се радвам  Hug  Peace
хубава вечер на всички!

# 101
  • София
Ей Плодче много се радвам за теб, все така да расте и да стане поне 50см дълъг момък или мома Simple Smile
Днес бях на ФМ и от петък досега фоликулчето ми е нараснало от 13мм на 20мм  Laughing Така че Плодче твоя прегнил днес ми влезе в употреба. И ся да ви кажа каква ми е дилемата пък вие да си кажете експертното мнение. Последно правихме секс в неделя сутринта. Сега док каза след прегнила да правим секс в сряда сутринта и дотогава да се въздържаме. Ама мен пък ме е страх че фоликула може да се спука по-рано (то не е казано че точно на 36 час след прегнила се пука я). Та мисълта ми е да си правим тази вечер секс и после в сряда сутрин. Дали моя вариант е по-добър или да слушам док? Спермограмата ни не е толкоз лоша че чак пък 4 дни и половина въздържание (мен дори ми се вижда много). Даже Владимиров каза че си е добра СГ. Освен това мъжа ми активно си пие "дрогата". Хич не ми се ще да го изпускам и този фоликул че ми писна вече от тая стимулация.

# 102
Блонди, РОкси, Карола, Дони, Диана, Мишки,АдиHug Hug Hug Hug Благодаря Ви.
Ади, за по - сигурно правете секс и утре. Стискам палци и много ще се радвам Прегнила да помогне.  Praynig

# 103
Ади, аз все така си те чета внимателно и редовно. Ама невинаги мога да взема отношение.  Tired
Ако бях на твое място - щях да слушам док, обаче с една разлика - 24 часа преди неговата препоръка пак да пуснем войниците  Simple Smile

# 104
  • София
Сега се зачетох в списъка с бебетата и забелязах колко много от мамите в отчетната ни тема са писали тук ... offtopic

Блонди и аз си го мислех това вместо тази вечер, утре сутрин. Ама сутрин е много сложно с дребния караконджул като се облещи рано рано... (а само като си помисля сутрин какво желание имам....)

Общи условия

Активация на акаунт