Януари наближава, а в коремчето на мама все по-тясно става - тема 14

• 30 591
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Добро утро! bebo_sn екстра ти беше кафенцето! С удоволствие си го изпих моето и ставам да се приготвям за поредния работен ден!

Гледам много нови момичета си имаме и то все мами от мъжкия отбор. Добре дошли на всички!

bubeto_d   Hug така е времето наистина лети и после ще ни липсва всичко това, което ни се случва в момента. Доколкото може и ни позволява състоянието сме щастливи и радостни! Благодарим за топлите думи и че си се сетила да погледнеш какво става при хипопотамчетата  Grinning

Аз имам още 3 работни дни и съм много щастлива! Взех да си забравям болежките като си помисля, че повече няма да ходя на работа и да се бутам из софийския трафик  Laughing

Чакам с нетърпение понеделник да си видя и аз момчето, колко е порасло. Да дам и аз отчет най-после!

Приятен работен и почивен ден!   bouquet

# 106
Ех че хубаво посрещане !!! Благодаря ви , На 21 години съм , живея в Слънчев бряг и в София , това лято се проточи и оставаме морски и зимата ! Чакам момченце (гларусче) , първо бебче ми е ! Термина ми е за 26.01.12 , чакам с огромно нетърпение , бременноста ми върви прекрасно , през ноща спя непробудно , лягаме рано и ставаме раничко естествено . Общо взето се чувствам добре, пожелавам го на всички !  и лек и усмихнат ден Simple Smile  

# 107
  • Варна
Добро утро и от мен! И добре дошли на новите хипопотамчета Simple Smile

Аз да се похваля, снощи спах като къпана! Ставах до 00 само веднъж  newsm18 Само дето не разбрах тайната на добрия сън, че да го повторя ...
Нашия юнак вчера прави някакви салта, направо ми изкърти корема отвътре, много се надявам да не се е обърнал, че последния път като го гледахме си беше послушно главично разположен.. тази сутрин пак буйства, незнам какво не му харесва, ама е нещо нервен.. newsm78

Желая хубав ден от сърце, въпреки че през прозореца е доста мрачно...

# 108
  • до едно тепе
Добро утрооо!
Добре дошли на новите мами  bouquet
Позабавлявах се със суеверията Mr. Green
Аз си се подстригвам редовно и малчо всеки път с такъв кеф си показва пишката и не се е смалила определено hahaha
Простирането го прехвърлих на мъжо,защото ми докарва контракции ooooh!
А за пазаруването др.седмица ни идват мебелите и може би ще ни монтират щорите и се впускам в приключението обиколки на магазините.Като за начало мисля да оборудваме бебо с легло и количката,че са най-големите покупки.
Вчера бяхме на ЖК и както подозирах си тръгнахме с мерките и забележката,че са много 4 кг качени за един месец-ми то добре,че си бях свалила поне якето,че щеше сигурно 6 да ги измери доктора #Crazy Но поне се разбрахме кога да си  насроча следващия преглед,за да ми пусне навреме болничния Whistling
Прекрасен ден на всички  bouquet

# 109
Добро утро и от мен,
МАМЧЕТА ИСКАМ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ,ВЧЕРА МЪЖА МИ БЕШЕ РОЖДЕННИК,ДНЕС ПЪК АЗ  Simple Smile
http://cdn.solidrecipe.com/wp-content/uploads/2011/07/Birthday-Cake-Photos.jpg
ДА СИ ПОЖЕЛАЯ ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,И НАКРАЯ СЪС ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБЕТА!!!! Praynig
ДОБРЕ ДОЩЛИ НА НОВИТЕ МАМИ  Hug
ХУБАВ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ
Hug

# 110
Шоки, какво е направил свекърът с дрешките? Simple Smile

За магнезия и приема му - някои доктори казват, че в 9 месец вече не е нужно да се пие, а други са на мнение, че може да се приема и 1- 2 седмици и от 9-ти месец, та май е до разбирането на самия лекар.

и аз така знам. С малкия пих магнезий  до средата на деветия. Сега още в четвъртия месец в Бг една докторка се опита да ме сложи на магнезий само защото ми била трета бременност, без да провери за контракции  Rolling Eyes

MartiSUNSHINE, много хубаво звучиш   bouquet

за кихавиците - аз страдам от нещо като алергия с променливо влияние, от една година, и никога не знам как ще съм - понякога кихам ужасно, друг пък носът ми е блокиран, трети път тече като река. Нищо не мога да направя, и си търпя.

П.п. Не успях да съм последната за деня, но съм първата за новия ден- така че използвам възможността да пожелая спокойна нощ и спорен, слънчев ден!
на мен пожелай облачен ден! Засега е такъв, ама като знам как вали само в съседния квартал, сигурно и днес няма да ни намокри  Sad

# 111
  • София
Добро утро! Бебо, мерси за кафенцето!   bouquet
Шоки, къде е чайчето?  Hug

Добре дошли на новите мами!  Hug
Ани, относно суеверието за подстригването, щом разбар че съм бременна отидох да се подстрижа и да му резна пишката Mr. Green, защото много искахме момиченце е да ама не пак е мъж  Simple Smile! Та общо взето това са бабини девитини! Mr. Green
Утре отивам да ми издадат 45 дневния болничен, но ще си ходя и на работа, че вкъщи не ме свърта и ще откача ooooh!! В понеделник съм си при моят доки на ЖК и ще дам отчет за младежа как се движи.
Момичетата, с втора бременост я кажете сегашните бебчета ли ритат повече или първите?
Тоз юнак много рита бре, имам чувството че някой път ще изскочи от някъде!  Joy

Лек ден ви желая, аз се гмуркам да работя!   bouquet

пс mirelailiya, да сте живи и здрави и двамата   bouquet! И да се радвате на едно здраво и пухкаво бебче януари! Hug

# 112
Ох , аз така се вълнувам , нямам търпение да започне голямото пазаруване !!! Но преди това ни предстоят малко ремонтни дейности , понеже живеем в съвсем нов апартамент. Набелязала съм си леглооо и количка и всичко , само трябва таткото да даде старт Simple Smile Решила съм  кътчето на малкия ми мъж да е на тема Tatty Teddy Bear Simple Smile

Честито , живи и здрави!!! и прекрасни малки бебчета Simple Smile

# 113
  • София
Добр'утро!

И аз да се разпиша в новата темичка. Бебо,   bouquet

Оф, тея суеверия имам чувството, че глутница свекърви са се събрали и са ги измисляли само да тровят живота на снахите си. И то тези за бременността пак са по-поносими, но след раждането на бебето какво е чудо - то не са червени конци, овалване на новороденото в сол да не мирише Shocked, нерязане на коса, нокти, неизвеждане 40 дни, къпане с жълтъци и всякакви от тоя род кретенизми.   Twisted Evil

На някои бои за коса пише, че не се препоръчват през първия триместър, след това фризьорките казват, че няма проблем. Друг е въпроса, че от миризмата на амоняк ми става адски лошо, а безамонячните бои не ми хващат, та ще си походя още малко небоядисвана. Подстригвала съм се и през двете бременности - единия ми син е с доволно голям пишок, предполагам и другия ще е така, то си им е генетично заложено.  Wink

За Коледните подаръци - с мъжа ми не си правим изненади, а всеки си казва какво иска, или си купуваме нещо за къщата, а юнакът винаги получава пълни чували, естествено. Най харесваните подаръци, освен металните колички и легото, които винаги се котират, са били ето този конструктор с електрически винтоверт, който получи на около1,6г., шейна тип "чук и гек" (на 2,6г), малка вратичка за домашен футбол (на 4,6). Сега му взехме ролери/кънки 2в1, тези, от магазин Темпо и бяха 65лв. За НГ взимаме само книжки, сега е на вълна енциклопедии и мисля да му взема детски атлас. Иначе мога да препоръчам любимите му на Коледна тематика: за Феликс и за котето Финдъс.

За лака на ноктите в Тина Киркова бяха много строги. Като ме приемаха, върнаха мъжа на една мацка да търси лакочистител, защото не можели да я вкарат с лак в предродилна, което ми се стори безумно, предвид, че мацката очевидно имаше болезнени контракции.

Новини не гледам откакто съм бременна, но крими-сериалите не можах да ги спра.

Хайде, лек ден от мен, че се олях!
Леле, докато се словоизлея и домакинствам едновременно и 15 нови отговора, ама после ще ги чета  #Crazy

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 10:11 от Renkata

# 114
  • Бургас

Ето и чайчето  Wink
Мами, честит имен ден на Александър и Александрина!Нека бъдат живи и здрави и много щастливи и закриляни!
Ето и линк за именния ден на гореспоменатите - днес е денят на Александър Невски:
http://www.momentofpeace.net/2010/sv-alexander-nevski-23-nov
Мирела, честит рожден ден!Желая здраве, щастие, много радост и здраво и сладко бебче скоро!

# 115
  • На морето!
Добро утро!
Днес аз имам поредният плътно разграфен ден, като най-важната среща ще ми е със зъболекаря на детето. Има 2-3 кариеса са лечение и ще правим програма, с която се надявам да оправим нещата и до появата на бебе да сме решили този проблем.
Бебето е в кротка серия, дори снощи го побутвах да пораздвижи малко кълки, че не я бях усещала от сутринта. Тя обидено ме срита, но едно лениво и плахо и я оставих да спи. На всичкото отгоре ми е ужасно лошо и съм хремава, и ми е едно отпаднало. Но пия чай през деня, сега като изпия кафето ще си взема и топъл душ и ще съм свежа и като нова.
Харесах си и количка за бебето, дори и биберон-залъгалки му купих (не знаех, че Бебе Комфорт внасят и такива неща вече) и две хавлийки. Това си е цяло постижение за мен. Остават още страшно много неща, но нищо не харесвам и не бързам.
Хубав ден на всички- лежерен на неработещите и спокоен на работещите!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
Много пишете, бе. Ще се включа само за магнезия- док ми го изписа в 8ми месец и ще го пия до началото на 9ти, когато ще направим нови изследвания и според тях ще действаме.

# 116
Здравейте мами!

Шоки, благодаря за пожеланията  Hug
Ето една малка, сладка почерпка от мен:
http://images2.layoutsparks.com/1/99883/chocolate-baby-brown-cute.jpg

mirelailiya, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  и тук   bouquet

Слънчев ден момичета! Ние излизаме на въздух после пак съм с Вас  Hug

# 117
  • Бургас
Александрина, благодаря за почерпката, много е сладка с този бебок Simple Smile
Тити, и аз съм с алергия от малка към полени, домашен прах, плесен, мухъл и още някои нещица, но сега е чудо, каквото изреждаш и ти - кихане, понякога с течащ нос, понякога със запушен и със сълзящи очи, но ще се търпи явно.
А за дрешките - свекъра разпродаде всичко що намираше и имаше - лодки, мотор, мрежи, дрешките на Мимка, които бях свалила на първия етаж в едни големи торби, мислейки, че никой не би им посегнал, но не и въобще до каквото се добере.Сега вече не остана нищо за разпродаване и си живее с пенсията, която има...Абе тя историята е дълга и никога не съм мислила, че бих могла да попадна в такава ситуация изобщо, но живот и здраве да има, другото се преживява.Слава Богу всеки си е на отделен етаж, в отделно домакинство!

# 118
  • Габрово
на мен пожелай облачен ден! Засега е такъв, ама като знам как вали само в съседния квартал, сигурно и днес няма да ни намокри  Sad

Все едно пишеш за друга планета  Simple Smile.

# 119
Добро утро, майчета!
Благодаря за топлото посрещане във форума. Simple Smile На всички ви желая здраво бебче на финала и леко раждане Wink
mirelailiya, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана. Весел празник!
Мами, ние днес сме на ЖК. Вече нямам търпение, защото не сме ходили от доста време и ми се иска да видя бебчо колко е пораснал. После ще ви докладвам newsm53
Иначе много хубаво сте подхванали темата за Коледните празници, така се настроих коледно...  Simple Smile
Ние по принцип на Коледа сме с моите родители, а на Нова Година с приятели. Но тази Нова година може би ще сме си вкъщи, за да ми е по- спокойно. За подаръци още не съм мислила, има време. Ще събирам идеи и от вас  newsm10
Пожелавам ви хубав ден и много ритничета от малките бебоци Grinning

Общи условия

Активация на акаунт