Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 310
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 75
Нещо шотландско? Ирландско? Уелс? Ангийско превъзходно? Или нещо екзотично-колониално? Кажи си!
Вал, включвам се да помагам - екзотично-колониално, ирландско, едно канадче за разкош  bowuu

# 76
Кой е младежа, по който тупти Хърмаяниното сърце? Хари и Рон не са в списъка! Еййй, Даниел Радклиф...бързо отивам да се актуализирам Laughing

# 77
  • Казанлък of all places
Ако тук сега официално и пред всички ми се гарантира неприкосновеност и "Джон Смит" , една халба, за добре дошла при следващия ми шпионаж  ПЛЮС Даниел Дей Луис, британската банда получава един от трите ми гласа.

# 78
  • Талант на 2012,2013 г.
Без да се замислям гласувам за Спамърите. Sunglasses

Имам два свободни гласа.

# 79
Така , давайте , мoмичета , браво. Браво - наистина банда , страхотна за британцитте втори глас, даден. Много сте яки! Peace

ПП Може ли линк за банадата на дудуалистите?

# 80
Нещо шотландско? Ирландско? Уелс? Ангийско превъзходно? Или нещо екзотично-колониално? Кажи си!
Вал, включвам се да помагам - екзотично-колониално, ирландско, едно канадче за разкош  bowuu

Ух, ама ги подбрааа Heart Eyes
Ако тук сега официално и пред всички ми се гарантира неприкосновеност и "Джон Смит" , една халба, за добре дошла при следващия ми шпионаж  ПЛЮС Даниел Дей Луис, британската банда получава един от трите ми гласа.
Е, защо само шпионаж?!

# 81
  • КиТ

Дори две бири ще ти дадем и гарнитурка,може и още някой мъж да ти добавим,само гласувай Praynig Praynig Praynig,че лаковете станаха 50 подозирам конспирация  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 82
Кой е младежа, по който тупти Хърмаяниното сърце? Хари и Рон не са в списъка! Еййй, Даниел Радклиф...бързо отивам да се актуализирам Laughing
Тц, пораснах вече  Grinning 
Първият в анкетата ви е мъжът по мой вкус.

Рoсна kитка, всички петъчни теми на Приятно ми е -Богиня!
Те са и моят пръв фаворит тук.

# 83
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я да извадим тежката артилерия Mr. Green. На вашето внимание, уважаеми гласоподавателки- британец Crazy

Абе защо все моите мъже лазите- Ангелина, твой е ирландският ми бог Hug.

# 84
Я да извадим тежката артилерия Mr. Green. На вашето внимание, уважаеми гласоподавателки- британец Crazy
Да ме чака пред блока.
Лакиран!

# 85
Хърмаяни,благодаря Hug Ще помисля newsm78

# 86
  • Казанлък of all places
Ако тук сега официално и пред всички ми се гарантира неприкосновеност и "Джон Смит" , една халба, за добре дошла при следващия ми шпионаж  ПЛЮС Даниел Дей Луис, британската банда получава един от трите ми гласа.

Дори две бири ще ти дадем и гарнитурка,може и още някой мъж да ти добавим,само гласувай Praynig Praynig Praynig,че лаковете станаха 50 подозирам конспирация  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Готови сте, мойте хора. Ако може към Дей Луис да добавим и това последното дето е полегнало кутУ една ТЮдора ...да ви го пазя до след гласуването, не за друго.
Вал, ами то всичко при вас разпределено, аз какво там...

Joy, Даниел Дей Луис е почти рода - бил е пациент на кандидат -свекърва ми от едни други времена...

# 87
  • гр.София-Красна поляна
Пуци, остави ме аз да го дам, първо трябва да го нацелувам на раздяла Blush. Мило, мииило, откраднаХа те, ще тъжа на прага на сиротната конюшня newsm45

А такаааа,а на мен - твойто другарче не го даваш,а? Crossing Arms

True Blood, разбира се /по местожителството и личната ми титла  Mr. Green /

Прибави и британците,щото всички който пишем там,пишем и в британската  Flutter Flutter Flutter Кой повече харесваш Бил или Ерик,кат трябва и тях ще жертваме  Mr. Green
Пламено,искаш да играе винкело,а? Angry

# 88
  • в сърцето на един мъж...

Тук харесва ли ти?

Хърмаяни, ще имаш проблеми с Богиня, че тя изяви желание да притежава моя мъж Mr. Green Обаче щом е за допълнителни гласове за нашата Банда, бих го предоставила и на теб за известен период от време да го ползваш Mr. Green

# 89
Британците ме спечелиха с тази агитация  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт