Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 288
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 90
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пуци, остави ме аз да го дам, първо трябва да го нацелувам на раздяла Blush. Мило, мииило, откраднаХа те, ще тъжа на прага на сиротната конюшня newsm45

А такаааа,а на мен - твойто другарче не го даваш,а? Crossing Arms
Зис, дадох го веднъж, а ти какво направи- счупи ми го newsm45 smile3513 smile3534

# 91
Лабрадор, къде е обещаната агитка от татковци Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms?

# 92
Хърмаяни, ще имаш проблеми с Богиня, че тя изяви желание да притежава моя мъж Mr. Green Обаче щом е за допълнителни гласове за нашата Банда, бих го предоставила и на теб за известен период от време да го ползваш Mr. Green
Ти ли си титулярката? 
Извинявай, че те оставям за известно време без мъж. Blush
Ще го върна старателно опакован и с ненарушена цялост... след около 20-тина години.
Богиня ще ми прости.

# 93
За любителките на блещукащи влюбени вампири и две в едно Тюдори

Ето нещо и за мъжете гласоподаватели.

# 94
Нещо шотландско? Ирландско? Уелс? Ангийско превъзходно? Или нещо екзотично-колониално? Кажи си!
Вал, включвам се да помагам - екзотично-колониално, ирландско, едно канадче за разкош  bowuu

Злате, още преди да цъкна знаех кой ще изскочи  Sunglasses

# 95
Алооо, лаковете, къде сте? Само аз ви  развявам ацетонови помпони.  Crossing Arms
 Британките  яко налазиха темата, само мъже раздават, ще започнат и алкохол да сипват, к`во праим тогава  Laughing

# 96
Па да сипнем, отлежало шотландско

# 97

Този единият, така и така е прав, да идва насам!

# 98
# 99
Злате, още преди да цъкна знаех кой ще изскочи  Sunglasses
Ами познаваме си се  Laughing Hug

# 100
  • в сърцето на един мъж...
Хърмаяни, аз съм титуляра, но се дава за определен срок и срещу определен брой гласове, иначе офертите не важат Mr. Green Или британската банда става първа, или мъжете се прибират Wink

# 101
Я да извадим тежката артилерия Mr. Green. На вашето внимание, уважаеми гласоподавателки- британец Crazy
Да ме чака пред блока.
Лакиран!

Засега се опъва на лакирането, но уверявам те, маникюрът му е отлично поддържан  Flutter  Sunglasses

# 102
# 103
Биозеленчуковата градина също има глас от мен.

# 104
  • София
Биби, няма нужда да навлизаме с техните методи. Спри се, когато се наложи ще дойдем да агитираме. Притеснява ме, че много ги наплаших като им висях в темата и сега са паникьосани и раздават съкровищата си на който падне, което може да прецака в последствие темата им.

Гугутки, мои, мили ненагледни, не забравяйте, коя е вашата майчица. Едно време аз създадох темата за Истинска кръв и дори и Трайкова да ви е направила това което сте сега, аз поставих началото. Така че моля, след като подкрепите любимците си да гласувате и за новата ми мания - Лаковете.
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт