Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 646
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 780
На мен няма ли някой да ми изпрати ЛС  Laughing  Laughing

Аз на теб лакове щях да ти пращам-ни вопъл, ни стон...

Mr. Green

# 781
Валандинче, ти сега от добрите ли си?  Mr. Green Аз може да имам само два лака, но поне са лачени Laughing, т.е. ОПИ са  Mr. Green

# 782
  • Belgium
Щом не са Шанел, не се хвали  Whistling

# 783
  • в сърцето на един мъж...
Йееее, Вал, трепач лакове - това само за бритски поддръжнички, нали, нали Flutter
Цеце, ко се прайш и ти бе, скрита лако-маниачка такава, явно са те усетили къде искаш да си hahaha

# 784

Embarassed

# 785
  • Belgium
Шегувам се, разбира се, да не се засегнеш  Wink

С тая борба, човек трябва да внимава какво говори, че да няма обидени накрая

# 786
  • Варна

За първи път чувам за тази марка, а пишех мноооого сериозно в темата Grinning

Valandin,марка козметика е Ланкастър. Grinning

# 787
Британците не сме тънкообидни  Sunglasses

# 788
Току-що получих ЛС с цел да гласувам за лаковете, с линк към тази тема. Потребителката е регистрирана днес.
Гласувах си за британците и за True Blood. Толкова. Чао.
Цеце, всичко ще си кажеш ти, лакоманианчка под прикритие такава  hahaha

# 789
  • Belgium
Британците не сме тънкообидни  Sunglasses

Да бе, за това бях обидена на прозрачен лак, при все, че гласувах за вас  hahaha

От любител до любител на дадена тема има огроооомна разлика  Laughing

# 790

То номера е да намериш заместителя, това е гъделът при мен, фейк Парадоксала ми е най-любимият лак  Laughing
Йееее, Вал, трепач лакове - това само за бритски поддръжнички, нали, нали Flutter

Е, за ценители естествено, макар цветовете да са ми безккрайно придиктъбъл, но най-любимите ми марки са именно английски Mr. Green

За първи път чувам за тази марка, а пишех мноооого сериозно в темата Grinning

Valandin,марка козметика е Ланкастър. Grinning

Смятай още колко имам да уча, благодаря се, че я има енциклопедията КМ (това с най-добри чувства, аз наистина съм по-грижовна към себе си и се харесвам повече, откакто започнах редовните си посещения там!!!)

# 791
  • София
Това с новорегистрираните потребители днес и агитацията на ЛС мисля, че не е много коректно от нито една страна.

Като се агитира, да се агитира явно!  ooooh!

# 792
  • Казанлък of all places
Ваня, това е играно и през 2008 , и през 2009... То не бяха майки, опс, Майки ( родителки на деца , раждани през Май), не бяха Априлки... току се появеше някой татко да пояснява колко им била сплотена темата. Недей, виж какъв купон се вихри тази година!  Simple Smile

# 793
  • София
Ваня, това е играно и през 2008 , и през 2009... То не бяха майки, опс, Майки ( родителки на деца , раждани през Май), не бяха Априлки... току се появеше някой татко да пояснява колко им била сплотена темата. Недей, виж какъв купон се вихри тази година!  Simple Smile

А, то си било и система, благодаря за разяснението!

# 794
  • София
При все, че вчера заявих, че тази категория за мен е тъпня, вече ме агитираха на лични да гласувам.  Mr. Green Е, как да гласувам за нещо, което хич не ме касае и от което и хабер нямам.

Общи условия

Активация на акаунт