Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 648
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 795
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ваня, това е играно и през 2008 , и през 2009... То не бяха майки, опс, Майки ( родителки на деца , раждани през Май), не бяха Априлки... току се появеше някой татко да пояснява колко им била сплотена темата. Недей, виж какъв купон се вихри тази година!  Simple Smile
Вярно ли Shocked?

Лачени момичета, за титлата не дават пари hahaha.

# 796
  • Belgium
Леле как върви тоя брояч  Shocked

Аз такова нещо не бях виждала.  Joy

# 797
Току-що получих ЛС с цел да гласувам за лаковете, с линк към тази тема. Потребителката е регистрирана днес.
Гласувах си за британците и за True Blood. Толкова. Чао.

hahaha hahaha hahaha Горката, на това му се вика фалстарт.

При все, че вчера заявих, че тази категория за мен е тъпня, вече ме агитираха на лични да гласувам.  Mr. Green Е, как да гласувам за нещо, което хич не ме касае и от което и хабер нямам.

Ей така, от съфорумски чувства.  Mr. Green

Смех, смеееех! Ние пък не сме сплотени, както се вижда и оттук, караме се, дерем си лицата, плюем се, размятаме мръсни памперси и после си се сърдим. Обаче, виж, не сме се сетили лични съобщения да пращаме на непознати. Дали не е време, м? Към кого да се насочим?  Thinking

# 798
  • Казанлък of all places
Щото само голи мъже са ви в главите, забрави ли?!

# 799

Ми разбира се, че забравих, нямам място в главата да помня!  Crossing Arms

Не мога да си довърша работата от изборни страсти, ей!  Laughing

# 800
  • в сърцето на един мъж...

Ми сори, ма по-добре голи мъже, отколкото ацетон Joy Голите мъже от време на време топлят, разни други работи правят, пък и краставиците заместват, не посягаме на биото... Мдаа

Тази категория ми е фаворит на мен вече и ми е смешно как от една даже не и почетна титла едни жени се побъркаха... По-голямо забавление отдавна не съм гледала Joy Да пишеш лс-та на непознати потребители... некои хора съвсем изтрещеха ooooh!

# 801
  • Пазете Гор
Зарзаватчиите се представяме отлично. Подозирах, че тази лековата надпревара ще осигури популярност за каузата ни, но резултатът надминава почакванията ми!

Тънкото е не само да изкопаеш, култивираш, наториш, засееш, разсадиш, връзваш, култучиш, плевиш, береш или консервираш, а да го споделиш.  Изкусни майстори на словото имаме, както на виното, туршиите, сушените деликатеси  Wink и лютеницата.

Винаги работя гол до кръста, с шапка, изпод която гледам морно  Wink.

Всеки обичащ лютеница, смокинова ракия, или прост одобряващ идеята за загорял от слънце и вятър здравеняк - да гласува!

# 802
Винаги работя гол до кръста, с шапка, изпод която гледам морно  Wink.
Искаме снимка, искаме снимка!  Laughing

# 803
Куркума, ще ти копам в градината, ако гласуваш за нас Praynig Praynig Praynig

# 804
  • Belgium
Куркума, пусни снимка и ти обещавам Биоградината да дръпне с много гласове   Whistling

# 805
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Куркума, фен съм ти до гроб, ако пратиш смокинова ракия Hug Това е една такава мистична история дето слушам от детските си години Blush Ти да не си от Южна България? Само там вирее такова нещо?
И гол до гръста, морен морен... Ех... Blush

# 806
Гола до кръста и морно гледаща изпод шапка  hahaha

# 807
  • гр.София-Красна поляна
hahaha hahaha hahaha

# 808
Чуваш ли, Куркума, чуваш ли Flutter? И лак ще си сложа, за повече ефект Crazy

Валандинче, ти сега от добрите ли си?  Mr. Green Аз може да имам само два лака, но поне са лачени Laughing, т.е. ОПИ са  Mr. Green
Какво е ОПИ newsm78?

# 809
  • София

Всеки обичащ лютеница, смокинова ракия, или прост одобряващ идеята за загорял от слънце и вятър здравеняк - да гласува!

Мдаааа, вече имам идея къде да дам втория си глас  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт