Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 713
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 855
Чувсвам се измамена и употребена! След като прочетох цитата на Приятно ми е – Богиня (която принадлежи към британската група), съм сигурна, че ни разиграват и става въпрос за черен пиар. ЛС не са ни писани от лачената тема. Вижте само кои сме получателите!

Мръсен гаден номер. Нали съм наивна, хванах се и вас подведох! Cry

Цитат
Както писа Октоподесата някои теми са за хора с подходящо IQ. За другите - Отилия и Палада. Може и малко Дейв - за разкош.

[/size][/b]

Издухайте британците, момичета!!!

Надменни пуйки.

# 856
Чета си темата последните дни, за пръв път чувам Богиня да принадлежи към Британската група.  newsm78

# 857
  • Варна
Чета си темата последните дни, за пръв път чувам Богиня да принадлежи към Британската група.  newsm78
Изненада  Mr. Green

# 858
  • в сърцето на един мъж...
Бубанка, със сигурност е така Peace
Палада, бориш се за приз като агент провокатор или някоя от нас ти е написала нещо подобно? Ако се бориш за първото - да ти помогнем, ако ли не - дръж се на положение. Няма нужда да ни обиждаш Peace Аз лично не се смятам за надменна пуйка, не съм показала такова поведение и държа да не ме обиждат публично както аз не го правя за теб!

П.С. След като има бутони информирай модератор - само модераторите могат да кажат дали сме ние или не провокаторите. Никой от нас не ползва мултиакаунтинг.

# 859
  • София
И аз за лаковете, страхотно разбирателство и дух има в тази тема Hug

Коментари/провокации в стил "Клюкарник-а" смятам да подмина...

# 860
  • Варна
Чувсвам се измамена и употребена! След като прочетох цитата на Приятно ми е – Богиня (която принадлежи към британската група), съм сигурна, че ни разиграват и става въпрос за черен пиар. ЛС не са ни писани от лачената тема. Вижте само кои сме получателите!

Мръсен гаден номер. Нали съм наивна, хванах се и вас подведох! Cry

Цитат
Както писа Октоподесата някои теми са за хора с подходящо IQ. За другите - Отилия и Палада. Може и малко Дейв - за разкош.

Издухайте британците, момичета!!!

Надменни пуйки.
Палада, вадиш нещата от контекстаа.
И за протокола - сова съм. Надменна.

# 861
Палада, извинявай ама що за включване? Кое точно е гаден номер, ще ни кажеш ли? Кой и с какво те разиграва? Питам напълно сериозно, ще съм благодарна да ми отговориш.

Старая се да запазвам доброто си настроение, но не ми е приятно да бъдем обвинявани в мръсни номера и обиждани.

Ники, страхотна си!   bouquet

ПП Ако последният пост на Палада цели провокация, моите адмирации.  Confused

# 862
  • Варна
Палада, извинявай ама що за включване? Кое точно е гаден номер, ще ни кажеш ли? Кой и с какво те разиграва? Питам напълно сериозно, ще съм благодарна да ми отговориш.

ПП Ако последният пост на Палада цели провокация, моите адмирации.
Палада ми е конкуренция в Провокатора. Затова се държи така.
Аз не обиждам, колкото и да ми се иска.

# 863
  • гр.София-Красна поляна
Взе да става грозно вече... Rolling Eyes
Благодаря на всички гласували за Британките.  bouquet

# 864
Чакай, Боже, заради горецитираното изречение с IQ-то ли последваха "пуйките" и обвинението в мръсни номера?!  Shocked

Ще почакам още малко и ще направим официално изявление.  Mr. Green

# 865
Не съм убедена кое е най-жалко - че се прави; че ми хрумна, че мотивацията е още по-дълбока от видимата на първо четене или че написах какво ми е хрумнало, лично аз най съжалявам за последното, така че дайте да говорим за нещо друго. Сериозно. Нещо друго. Да си запазим темата и настроенията весели.  Peace

Мерси, ИрПуц, но, честно, съм, защото вие сте   bouquet Каквото повикало, такова се обадило Wink

# 866
  • Варна
Чакай, Боже, заради горецитираното изречение с IQ-то ли последваха "пуйките" и обвинението в мръсни номера?!  Shocked

Ще почакам още малко и ще направим официално изявление.  Mr. Green
Предполагам.
Ако се прочете внимателно Провокатора, всеки сам може да вземе решение.

# 867
Дадох глас, чакам да си видя красиви нокътите.

# 868

Форумът е за три висши. А пропуснеш мета-текст, хронология или интертекстуална референция, а се загубиш в дебрите на материала.

# 869
  • Варна

Форумът е за три висши. А пропуснеш мета-текст, хронология или интертекстуална референция, а се загубиш в дебрите на материала.
Браво!!! Вижда се, че сте внимавали на лекциите по фундаментална шундология, колега.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт