Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 721
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 870
С последното съвсем ме спечели, дай да си говорим за интертекстуалност.  Flutter Ама не тук.  Mr. Green

Който може, да пусне нещо смешно тук, да поддържаме настроението.   bouquet

# 871
Вижте само кои сме получателите!

Само държа да отбележа, че ЛС-та от новорегистрирани лакозастъпници получиха и някои от списващите в Британската тема  Laughing  Laughing  Laughing

# 872
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моите зарзавати са грозновати, а снимам малко по-зле, отколкото свиря на орган  Simple Smile. Ще покажа, но не е това идеята ми.

Ползвам снимките на един уникален талант - нашата 18 годишна градинска фея avocett. Прочетете блога и, усмихнете деня си!

Ние предлагаме създадена от нас красота и здраве, проникнати с нашата любов и вяра.
Глас от мен няма да получиш, че са ми само три и ги раздадох на любимите си калинки, но със сигурност спечели читател за великолепната ви тема Simple Smile.

# 873
Ето го цитатът на Приятно ми е – Богиня според който аз, Отилия и Дейв сме за тъпите във форума, а тя за тези с високото IQ. (Нали няма да го триеш, богиньо, бъди пич и си стой зад казаното!!!)

Ментова  Hug
Както писа Октоподесата някои теми са за хора с подходящо IQ. За другите - Отилия и Палада. Може и малко Дейв - за разкош.

Същата „Октоподеса” не пропусна да обиди Noir в Огледалото, като каза, че е тъпа (има си го цитата в темата, но не ми се рови сега назад). Не съм провокатор или скандалджийка, но не харесвам кухите яйца. Ако вие ги харесвате, гласувайте за британската групичка на Приятно ми е – Богиня.

Жалко, че излагаш така британската група. Та те дори не знаят, че си една от тях!!! Добре, че съм аз да видя изобщо в отчетната за какво става въпрос, че не ми беше ясно. Лаковете поне са задружни и заслужават победата.

Лакове напред!!! С ацетон и с песен, животът е по-лесен!!!

# 874
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Коментари/провокации в стил "Клюкарник-а" смятам да подмина...
Над, много надменно Tired.

# 875
  • Варна
Палада, насочи агресията си към мен персонално. След като смяташ, че не съм от Британската група, не засягай и тях  с това, което става.
Стоя зад думите си. Мисля, че ти ги доказа по перфектния начин.

Ако някой друг се е почувствал засегнат от думите ми, нека това по никакъв начин не се отрази на Британките. Остракизмът да е само за мен.

# 876
Уважаема Палада, последните ви постове минават някои граници. Живей и дишай ацетон до насита, но прекрати обвиненията, ако обичаш. Изразеното индивидуално мнение не следва да бъде приписвано на цяла една група. Аз например съм голям фен на Дейв Ломбардо.  Laughing

Поздрав за всички, които харесват пухкавите животинчета и дваж за феновете на Алън Дейвис и Стивън Фрай:  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 877
  • в сърцето на един мъж...
Палада, прекаляваш Peace До скоро имах доста положително мнение за теб, сега след цирка последните страници съм склонна да повярвам на написаното от Богиня Confused

# 878
  • София
 Joy Един ден да ми се отдаде възможност да спя до обяд и ще изтърва цялото шоу  ooooh!
Тук е станала битка на Богове и Титани  Joy А аз си мислех, че тазгодишните номинации минават кротко и скучно  Whistling

# 879

Браво!!! Вижда се, че сте внимавали на лекциите по фундаментална шундология, колега.   bouquet
Всъщност улових едва последния им цикъл, но имах значително количество самостоятелни научни изследвания по темата преди да се явя в аудиторията.
С последното съвсем ме спечели, дай да си говорим за интертекстуалност.  Flutter Ама не тук.  Mr. Green

Ще чакам подходящата тема  Mr. Green

Ето нещо забавно.

# 880
Вижте само кои сме получателите!

Само държа да отбележа, че ЛС-та от новорегистрирани лакозастъпници получиха и някои от списващите в Британската тема  Laughing  Laughing  Laughing

Аз държа да подчертая, че също получих агитация за темата с лаковете, а по- запознатите с нея знаят, че си пиша в нея от доста време.

Много е грозно момичета, не предполагах, че така ще се развият нещата. То е ясно, че идеята е да се привличат хора, които не пишат в темата, но мисля, че идеята е на първо място да се забавляваме с тези номинации и да се популяризират темите. С такъв тон не знам дали ще се услади победата, чиято и да бъде.

# 881
Палада, насочи агресията си към мен персонално. След като смяташ, че не съм от Британската група,

Къде видя агресия? Факти, мац, факти с цитати.

Каква група сте, британките? „Един за всички, всички за един”, а взехте сега да се разединявате. Тая не била от вас, онази не заслужавала еди що си, третата ммислела различно от четвъртата и т.н.

Лаковете са задружни! Това е група. Освен това агитацията на ЛС е полазила и пишещите там потребителки. Хората да си правят изводите! Аз приключих с тази грозна история. Верно, ме взехте за много тъпа.

# 882
  • Mars Hotel
Ох, Палада.
Дразнещото е, че само преди няколко страници точно толкова разпалено подкрепяше Британките и плюеше по брУкатените нокти.  Tired

# 883
  • в сърцето на един мъж...
Све, явно е променила приоритетите или са й предложили нещо по-изгодно от био краставица Mr. Green
Палада, ние не сме разединени, нито отстъпваме - покрай номинациите при нас се отбиха доста хора, на които им хареса атмосферата и останаха. Форума е затова форум, да има свободно движение на масите Mr. Green Всеки е добре дошъл, така че не виждам къде е драмата?
П.С. Май номинациите за Драма куин отминаха Thinking

# 884
А Палада чете и се хилоти зад монитора, сигурно  hahaha Палада, от мен имаш адмирации, че се забавляваш така добре в мрачния следобед, а също и молба да наминеш и към някои други скучни теми, сигурна съм, че ще се получи страхотно.

Аз агитации повече няма да правя- голям купон беше, позабавлявахме се, поговорихме си, погледахме лакове и мъже, оплакнахме око с краставици и останахме с горчив вкус в устата от последвалата игра на ``Стражари и апаши``.  Ако някои има нужда от лак- разчиствам се, че ми станаха много, пишете адреси на лични. Ако някой има свободен мъж, който говори на британски или поне котка, която мърка на британски- адрес пиша на лични  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт