Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 326
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 60
  • КиТ
Имам два гласа за продан , давайте!

Какво желаеш  Flutter Flutter Flutter
Джой,Джой не тъжи,чакам нова страница да те утеша  Hug Hug Hug

# 61
  • София
 Британците. Отдавна ги шпионирам аз... обаче те всичко са си разпределили, коя взела Джъд Лоу, коя Шон Бийн и аз все не успявам да се вметна.
Няма да ги пуснат за всефорумна употреба. Не вярвай!
Що вие лаковете си ще ги разпратите ли по пощата? Всичките? Mr. Green

Лиле, как пък точно ти това да питаш? Дето пък точно на теб подарих цялата колекция Пампита Липман?!?

Вижте сега, те британците ги раздават по начина който те ги ползват, т.е. виртуално, а аз лаковете ги давам реално, за подарък/подкуп. Ако сте гласували за британците и не сте си получили британеца, не се натъжавайте, мога да направя деня ви по-красив с малко аромат на ацетон. Ако все още има някой, който има нужда от подходящ стимул за да даде гласа си за Най-готината банда на година, да ми пише на лични. Имам огромна колекция и почти неограничен избор. Изчистила съм си кутията и имам място за още стотици съобщения.

# 62
Нидей рива, Джо! Аз бързам, за да не се разколебаят в последния момент. То не пречи, де.  Mr. Green

Росна китка, има ли брит да ти е на сърце?

Пампита, това ли било - правиш зимно почистване и планираш с един удар да нацелиш два заека?  Twisted Evil Не й вярвайте, сигурно са с изтекъл срок на годност!

# 63
Имам два гласа за продан , давайте!

Нещо шотландско? Ирландско? Уелс? Ангийско превъзходно? Или нещо екзотично-колониално? Кажи си!

Пампите Липман е завинаги в моето сърце и кутия от 35 стегнати бройки! Обаче! Пампита Липман не пуши така...

И си мисля, че и ти ще оцениш тези..способности

# 64
  • Mars Hotel
Пуци, остави ме аз да го дам, първо трябва да го нацелувам на раздяла Blush. Мило, мииило, откраднаХа те, ще тъжа на прага на сиротната конюшня newsm45

Мерси, ама не плачи! Hug Аз ще се грижа добре за него!

# 65
ИрПуц, ако списъкът ви е актуален, значи моят любимец е свободен. Грабвам го.  Flutter

# 66
Пуци, остави ме аз да го дам, първо трябва да го нацелувам на раздяла Blush. Мило, мииило, откраднаХа те, ще тъжа на прага на сиротната конюшня newsm45

Къв е тоя младеж, `кат измита чиния?! С това ли подкупвате  Crazy

# 67
  • КиТ
Актуален е списъка,ако не фигурира никаде граби,но не забравяй да прочетеш и списъците на свръхнаглите Whistling Whistling Whistling

# 68
Категорично за лаковете  Peace

# 69
True Blood, разбира се /по местожителството и личната ми титла  Mr. Green /

# 70

Аууу, анатема! Отивай да се лакираш,  жено без вкус hahaha

# 71
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добавих линкове към темите в първи пост Peace. Извинете, че съм така туткава, ама официално се водя на работа днес Mr. Green.

# 72
  • КиТ
True Blood, разбира се /по местожителството и личната ми титла  Mr. Green /

Прибави и британците,щото всички който пишем там,пишем и в британската  Flutter Flutter Flutter Кой повече харесваш Бил или Ерик,кат трябва и тях ще жертваме  Mr. Green

# 73
  • вятър в маслините, вятър над хребета

Аууу, беж да се лакираш hahaha hahaha hahaha

# 74
ИрПуц, ако списъкът ви е актуален, значи моят любимец е свободен. Грабвам го.  Flutter

Актуален е. Той, че не е свободен, не е, ама граби, сега е позволено.  Mr. Green Надявам се, че собственичката ще отвори сърцето си. Нали, нали?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт