Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 276
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
От мен гласове за лаковете и за британките.
За първите защото и аз бях лакохоличка, пък и планувам да се завърна скоро там, а за британките защото са ми симпатични, пък и ми обещаха Джералд Бътлър в една друга тема  Mr. Green
Аууу, ще те впиша в черния дудоалистки списък  Twisted Evil

# 241

Вий редите ли стихове като мацките от турските сериали?А? Mr. Green

Ела, ела ми, д-р Хаус, да нацелувам твоя Мики Маус  Flutter

# 242

Денси радвам се че гласува за нас,че щях да те агитирам  Mr. Green Hug Hug Hug Утре съм замислила на едно друго място да агитирам Whistling Whistling Whistling,ако се сещаш,ено време как започнах Crazy кви времена Heart Eyes
Агитирай ме. Hug Не съм казала за кого съм гласувала. Всъщност то е ясно. Crazy Имам два свободни гласа.
November, чакаме твоето завръщане в темата. Hug

# 243
BirdsFlu, даже и аз не бих знаела, че така се казва ако не бях в темата и нямах двама тийнове вкъщи да ми надуват главата Laughing та...ние сме и образователна тема Mr. Green

Ела, ела ми, д-р Хаус, да нацелувам твоя Мики Маус  Flutter

За Хю само с респект!

# 244
  • София

Ела, ела ми, д-р Хаус, да нацелувам твоя Мики Маус  Flutter
Е, не Joy Joy
Оттеглям се Joy

# 245
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може ли да се редактира анкетата така, че да се виждат резултатите и без да се гласува?
Благодаря предварително.

ПП Че правителството е банда, шайка, даже мафия, го знам отдавна. Но не знаех, че са съфорумци.  Crazy
Каке, не ми се смей, така им е озаглавена темата на политичките, аз съм само съвестна машинописка Joy. Нямам нищо против да редактирам анкетата, но май в темата за обсъждания решихме резултаттите да са видими само след гласуване Hug.

Стихове се редят при гугутките, британките измисляме ритуални слова за магьосничество Joy

И отново:
БРИТКИ, БРИТКИ, БРИТКИ newsm18 newsm18 newsm18

# 246
За първите защото и аз бях лакохоличка, пък и планувам да се завърна скоро там, а за британките защото са ми симпатични, пък и ми обещаха Джералд Бътлър в една друга тема  Mr. Green
Буху, ти нали знаеш, че трябва да агитираш двупосочно Flutter Flutter Flutter?

# 247
  • Варна
Буху, ти нали знаеш, че трябва да агитираш двупосочно Flutter Flutter Flutter?
Да, да, ама тя вече е гласувала за Джери. Че и лаковете не пропуснала продажната душа...
 Twisted Evil

# 248
Нямам нищо против да редактирам анкетата, но май в темата за обсъждания решихме резултаттите да са видими само след гласуване Hug.

Кои вие?
Бре, много вожд в този форум, много нещо...  Rolling Eyes

# 249
  • София
Аз гласувах за петъчните.Обаче агитирах за британците, щото те ме подкупват с чар, стихове и разни материални неща Laughing

# 250
  • Варна
Аз гласувах за петъчните.Обаче агитирах за британците, щото те ме подкупват с чар, стихове и разни материални неща Laughing
Това е правилното поведение. Задоволяват се всички нужди на подрастващия организъм - и телесни, и нАучно-духовни.

# 251
Нямам нищо против да редактирам анкетата, но май в темата за обсъждания решихме резултаттите да са видими само след гласуване Hug.

Кои вие?
Бре, много вожд в този форум, много нещо...  Rolling Eyes
Всички, доредили се да изкажат мнение Laughing. Аз лично бих предпочела да виждам резултата, без да гласувам, има категории, в които нямам желание да дам глас, а са ми любопитни.

Това е правилното поведение. Задоволяват се всички нужди на подрастващия организъм - и телесни, и нАучно-духовни.
И аз така процедирах- имаш моя глас, нищо че сбърках линка за темата ти Laughing.

# 252
  • Варна
Джой, простено да ти е /къде е онази емотиконка с размахващото се кандило/

# 253

Не. Водещата позиция.

# 254
  • USA, Steak State
Ъъъ аз верно нещо не съм схванала идеята на тази класация.

Не знаех, че трябва да се агитира, една тема или ти харесва или не.
Дала съм си глас за шарената тема. В другите теми не ми е чак толкова комфортно колкото в нея.

П.С. За протокола имам 2 свободни гласа. Май и за парфюманките ще иде друг един. Кво да се прави ацетона, спирта и боята за коса са ми изпили и малко останалия мозък и не мога да мисля по възвишено от Красива мама.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт