Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 692
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 810
  • Пазете Гор
Не съм южняк, неее.
В моя край ракията се прави от джанки с размер на фъстък, и се препича, препича. Гадна и стипчива е, но се пие като се замезва с мед, захаросан, ароматен.

Имам мискетова. Мека и пивка, бълбука в чашките като зехтин от Самотраки.

Черничевата ракия е тоже фино изделие, силно, но нежно. Като коприната на бубите, гризящи листата черничеви.

В градината ми работете с малки гащета и гумени ботуши. Практично е, а може и да ми е фетиш. Wink

# 811
  • Mars Hotel
Обаче, виж, не сме се сетили лични съобщения да пращаме на непознати. Дали не е време, м? Към кого да се насочим?  Thinking

Имаш ЛС.  Flutter

# 812
Валандинче, ти сега от добрите ли си?  Mr. Green Аз може да имам само два лака, но поне са лачени Laughing, т.е. ОПИ са  Mr. Green
Какво е ОПИ newsm78?

Колко си непросветена, това е ОПИ   Whistling Не поствам снимката в темата, някой може да я приеме за агитация  Laughing 

Куркума, допи ми се и смокинова, и черничева, при все, че аз ракия не употребявам, но така поетично я хвалиш  Flutter Почитателка съм ти  Sunglasses
Пък и умея да правя фантастично къри с куркума и градински зеленчуци  Whistling

# 813
  • в сърцето на един мъж...
Хм, Куркума и в моя край се прави ракия от джанки, да не излезем и градски сега Mr. Green А тати какво хубаво червено вино прави Flutter и гумени ботуши имам, и секси гащета Blush
Абе Слънчо, кви са тия опита дето ги пускаш тука, я марш Crossing Arms Британци пускай, британци Peace

# 814
Веднага  Flutter

Може да е мокър, но поне е облечен  Mr. Green

# 815
ох...мамин  Whistling

# 816
Лелеййй, като невидели, бе! Един мъж подхвърли нещо по-така и една лачена дама се възрадва срещу 1321483955 дами-британки  Joy hahaha

Био и секси? Био и секси.

# 817
  • в сърцето на един мъж...
Ох  Heart Eyes

# 818
  • Пазете Гор
Истинският зарзаватчия умее да простира

# 819
  • Варна
Лачените как дръпнали напред, безобразниците!
Стройни редици британски, стягайте се за бой! С тежка стъпка маршова да стигнем до Виктория!

# 820
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Британките умеем да копаем, торим и събираме, всичките Peace. И да ядем можем, ще ви консумираме продукцията с кеф Mr. Green

# 821
  • София
Британките умеем да копаем, торим и събираме, всичките Peace. И да ядем можем, ще ви консумираме продукцията с кеф Mr. Green

Лакирани ослвен всичко това и други работи умеем:

И да видите, че не сме злонамерени
Hug

# 822
Цялото кралско семейство се събрало да ви агитира за гласувате. Моля, не карайте Нейно величество да ви чака!

Най-добре го умеем  hahaha

# 823
  • Варна
К'во става тук, бе?!
Лачените се мобилизирали? Нищо, девойки британски, нощта е ваша - хайде, трупайте запаси - красавци, музика, филми, стихове!

# 824
3.2 килограма лакове  Whistling
това за цялостно покритие ли е ?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт