Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 711
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 840
Пример за добра агитация е на британките - весели, с чувство за хумор, лековато, забавно и публично (е, прекаляват със снимките на мъже,но все пак Wink...).  

+ 2 Simple Smile Само с едно не съм съгласна, не може да се прекали със снимките на мъже (Куркума да го приеме като намек за публично предоставяне на визуално доказателство на градинарско-лозарските му умения в действие)

В този ред на мисли, допада ми агитационния подход, който използва до момента. Леко, вмъкнато на подходящи места, облечено в подходящите думи. Приложи го едва при гласуването за банда, а не при индивидуалното за съфорумец, което показва екипност. Личното в полза на общото. Почти се навих да пусна оставащия си трети глас за неговата група. Казвам почти ... чакаме фотоматериал, недвусмислено доказващ групо-принадлежността му.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 ное 2011, 13:22 от Nickkie

# 841
Зисо, ако ми обещаеш, че ще ручаш с вилица от винкел, и салата Цезар мога да ти направя  hahaha  hahaha

# 842
  • Пазете Гор
Моите зарзавати са грозновати, а снимам малко по-зле, отколкото свиря на орган  Simple Smile. Ще покажа, но не е това идеята ми.

Ползвам снимките на един уникален талант - нашата 18 годишна градинска фея avocett. Прочетете блога и, усмихнете деня си!

Ние предлагаме създадена от нас красота и здраве, проникнати с нашата любов и вяра.

# 843
  • София
За тези ЛС-та, има ли вероятност да е черен пиар? Т.е., да се пускат от опоненти на групата, за която агитират, с идеята, че ще раздразнят получателя и ще гласува срещу нея.

И на мен това ми мина през ума...

# 844
  • гр.София-Красна поляна
Зисо, ако ми обещаеш, че ще ручаш с вилица от винкел, и салата Цезар мога да ти направя  hahaha  hahaha
Ако ми направиш и вилица от чугун ше си излея,ма.
Или от камък ше си изделкам с бръснарско ножче. hahaha hahaha hahaha

# 845
За тези ЛС-та, има ли вероятност да е черен пиар? Т.е., да се пускат от опоненти на групата, за която агитират, с идеята, че ще раздразнят получателя и ще гласува срещу нея.

Категорично НЕ  Peace

# 846
  • в сърцето на един мъж...

Със сигурност ние нямаме нищо общо Peace Всички видяхте нашия тип поведение, никой от нас не смята да пада толкова ниско Confused Приемаме темата като забавление, като начин да покажем нашата група и стил, не да се преборим с лакти и зъби за титла, която ние от доста време носим в сърцата си Peace

# 847
Geia, точно вашата група е извън всякакво подозрение в този смисъл. Публичната ви агитация е доказано прекрасна. Просто споделих нещо, което ми мина през ума още когато се заговори за ЛС, агитиращи за различни групи (защото чета, че има такива не само за Лаковете).

Британците, британците! Най-сплотена и позитивна група във форума! Simple Smile

# 848
Огладнях от снимките, които пуска Куркума. Невероятни са! Поздравления за фотографа!   bouquet

# 849
  • в сърцето на един мъж...
Nickkie  Hug съжалявам, много е неприятно и помрачава темата.
П.С. Прекрасен аватар Heart Eyes

# 850
Като говорим за био -краставици, из това мерзко пространство, Фейсбук, витае снимка на Хоумър Симпсън, татуиран в женски...скут, в четири действия. Последните две с краставица. Това само идва да покаже колко безнравствени могат да бъдат зарзаватите и аз протестирам срещу омърсяването на ефира

# 851
# 852
Nickkie  Hug съжалявам, много е неприятно и помрачава темата.
П.С. Прекрасен аватар Heart Eyes

Честно казано, и аз съжалявам, че го написах, защото макар че не е насочено срещу никого конкретно, а най-малко вас, наистина внася по-мрачна нотка в мрачен нюанс на тема, доволно развеселена и разшарена от вас.  Hug

Редактирам се.
П.С. Фен съм на породата  Heart Eyes

# 853
  • София
Просто споделих нещо, което ми мина през ума още когато се заговори за ЛС, агитиращи за различни групи (защото чета, че има такива не само за Лаковете).

Жалко, наистина!

# 854

Със сигурност ние нямаме нищо общо Peace Всички видяхте нашия тип поведение, никой от нас не смята да пада толкова ниско Confused Приемаме темата като забавление, като начин да покажем нашата група и стил, не да се преборим с лакти и зъби за титла, която ние от доста време носим в сърцата си Peace

не забравяйте, че поведението на един или двама души не е представителна извадка за цялата група  Peace

Общи условия

Активация на акаунт