Гласуване за Банда на годината 2011

• 33 737
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 885
Лакове напред!!! С ацетон и с песен, животът е по-лесен!!!
леле , че грозно е станало тук   Rolling Eyes

последния ми глас отива за британците  Peace

# 886
Чакай, Вал, има още един цял ден, не бягай!  Mr. Green

Све, забавно е, забавно е.  hahaha

Аз мисля, че няма да е лошо лачените момичета да се разграничат от Палада, защото им прави лоша услуга в момента.

Тази тема се превърна в комедия-трилър, цял нов жанр!

# 887
Ох, Палада.
Дразнещото е, че само преди няколко страници точно толкова разпалено подкрепяше Британките и плюеше по брУкатените нокти.  Tired

Точно така, но явно не си прочела нищо, което е  много жалко, защото не им помагаш с тези въпроси към мен! Промених гласа си защото:

Първо: не знаех, че Приятно ми е Богиня е в темата на британците; тя никъде не го е споменавала в Клюкарника, нито пък е агитирала за групата си. (от срам ли, що ли?)

Второ: някой от групата дори пита дали Приятно ми е – Богиня наистина пише при тях. (представяш ли си каква група?!)

Трето: момичетата от лачната тема също са получавали ЛС с агитация.

Четвърто: : не знаех, че според въпросната интелектуалка аз, Отилия и Дейв сме за тъпанарите на форума.

Стига ли???

# 888
  • Mars Hotel
Къде видя да ти задавам въпрос? Освен сега, де.

# 889
  • Варна
Палада, поне интерпретирай правилно.
Тц, длъжна ли да съобщавам на всички към кои групи принадлежа?
Здравейте. Приятно ми е - Богиня! И съм Британка и Парфманиачка.

# 890
Къде видя да ти задавам въпрос? Освен сега, де.

Гледах на кафе.

Тц, длъжна ли да съобщавам на всички към кои групи принадлежа?

Групата ти се скъса да агитира, а ти веднъж не гъкна. Лош признак е това, все пак си известна потребителка, можеше и да им помогнеш малко. Ама сакън, да не ти се развали имиджа на умна!!!

# 891
Палада, чак сега разбрах, че и ти се лакираш, а уж следя редовно съответната тема ...

# 892
Нов, нов, колко да е нов - 2006г сме го гледали вече тоз спектакъл . Априлките налазиха на ЛС когото набараха. Някои си бяха направили и нови регистрации с цел агитация.
И спечелиха, доколкото може да  се нарече победа подобно нещо. За всички беше ясно коя е л'бимата форумска група в онзи момент.
Победата трябва да носи радост, хора. Не да ти присяда.

А номинациите са за забавление. Британкита показаха как умеят да се забавляват. Laughing

# 893
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Усмивка, момичета Crazy

ама че драма настанала тука, фуй Whistling

# 894
Интересно е станало тук!
Параноици се изживяват като велики комбинатори и конспиратори, че и записки си водят кой, къде, какво и на кого казал Crazy

# 895
  • София
Темата кърти. Joy

И...к'во, мултиакаунтниг викате, а?
Това като екскурзиантите и новорегистрираните цели тумби роми на даден адрес при местните избори Joy Joy Joy

Да, това зрелище чаках! Laughing

Кой пише от профила на Палада? Crazy Да се намеси мод!!! Laughing

# 896
Нов, нов, колко да е нов - 2006г сме го гледали вече тоз спектакъл . Априлките налазиха на ЛС
някой сме го гледали , други си мислят ,че откриват топлата вода  Whistling

и  вместо забавление тамата завоня на ацетон

# 897
# 898
  • Mars Hotel
Нов, нов, колко да е нов - 2006г сме го гледали вече тоз спектакъл . Априлките налазиха на ЛС когото набараха. Някои си бяха направили и нови регистрации с цел агитация.

Не забравяйте и Дюканките, май 2009 беше. И те бяха много върли.  Laughing

# 899
Ох, Палада.
Дразнещото е, че само преди няколко страници точно толкова разпалено подкрепяше Британките и плюеше по брУкатените нокти.  Tired

Точно така, но явно не си прочела нищо, което е  много жалко, защото не им помагаш с тези въпроси към мен! Промених гласа си защото:

Душе, ти не си прочела нищо, Богинята агитира за нашата тема от n-брой страници, даже заряза шундолизма (професоре, ще трябва да посещавам лекциите по -често). А ти, прочее, бъркаш смисъла на британката тема- все още не сме издигнали Богинята в култ, че да я споменаваш във всяко второ задъхано свое изречение (макар днес да заявих, че при определени обстоятелства бих могла да и издигна светилище, но те все още не са налице). Позабавлява ли се още малко с обясненията ми hahaha

Общи условия

Активация на акаунт