Професионални серии за коса - 25

• 51 847
  • 699
  •   1
Отговори
# 210
И аз да се "отчета" за протеините на Афоджий /и балсама им/. За моята тънка, изрусявана коса ефекта наистина е много добър. Плътен твърд косъм, обем.

Измих с цимент на керастас. Подсуших добре косата с кърпа. Нанесох протеините. Изсуших с сушоар. След това измих. Сложих балсам 2 мин и пак измих. Накрая серум с арган.
Колко често мога да ги ползвам? Crazy

# 211
  • в 1001-та нощ
според мен веднъж седмично ще ти е ОК  Peace а като започне да ти идва в повече - сама ще усетиш  Peace

2 минутният не ми се видя силен  Peace

# 212
Много ясно казах, но ако има съмнение пак ще повторя - за мен този продукт не е нищо изключително или уникално - обикновен протеинов продукт и действа, като другите протеинови продукт.
Този протеинов продукт не беше ли най-силния?  newsm78
Аз такъв спомен имам, а ето че ти твърдиш, че не бил нищо особено и действал като другите.
Аз нямам голям опит с протеиновите продукти, но забелязвам разлика между Joico и Redken

Барышня-крестьянка, аз си мисля, че веднъж седмично е прекалено често да се ползва този продукт.  Thinking
Ти сама ще си прецениш как и колко често ти действа добре.  Peace

# 213
Мерси Алена.   bouquet
Страшно лепкаво чудо. Миризмата наистина е гадничка, но пък не ми се видя силна. Търпи се. Mr. Green
B & C, да, ако видя, че ми идва в повечко ще намаля. Засега просто няма да се стърпя, да не се намацам след седмица пак. Laughing

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 10:32 от Барышня-крестьянка

# 214
  • в 1001-та нощ
B & C аз съм имала доста по-потресаващ ефект от други продукти, преди време разбира се  Peace

Тогава опита ми е бил по-малък, грижите са били по-малко и косата ми е била по-сурова - по-малко хидратирана, с по-малко протеин .... по-девствена в грижите, но не и в третирането, един вид - по-жадна е била и предполагам е имала на къде да поеме

в момента е доста балансирана от към протеин и масла и каквото и да сложа - няма да поеме много, не е като при коса, която има повече нужда и ще глътне повече

за мен - поне както го усетих аз - не е прекалено силен или хипер екстремен, дори бих казала, не го квалифицирам "опасен"

честно казано, това което си помислих е, че ти би могла да опиташ, но с добро предварително и последващо хидратирано, някак да вбиеш протеина - между хидратациите  Peace

# 215
 Rolling Eyes Следващия път ще опитам с BC Moisture Kick shampoo.
Цимент и протеини, наистина май е прекалено...

# 216
честно казано, това което си помислих е, че ти би могла да опиташ, но с добро предварително и последващо хидратирано, някак да вбиеш протеина - между хидратациите  Peace
О, не! Моята коса е достатъчно плътна и протеинът не и понася. В момента не се накъсва, не цъфти и не виждам абсолютно никакъв смисъл да я втвърдявам допълнително....тя и без това си е твърдичка и плътна  Mr. Green
За балансиращ хидратиращ балсам и кератинов 2-минутен реконструктор може и да си помисля дали да си ги купя, но протеин в две стъпки е изключено да го пробвам.

# 217
  • в 1001-та нощ
ти си знаеш  Peace при мен не е по-твърда от обичайното, ако косата е хидратирана по принцип (не прекалено) - не виждам особен риск  Peace

ако ти попадне малко количество или от дозите - може да пробваш на някой кичур - ако ти се експериментира  Peace

но реално, ако нямаш нужда - няма и смисъл

аз за себе си съм установила, че протеините ми действат по-добре от маслата, защото косъмът ми е мек и гъвкав и с тях става по-жилва и държи форма

горе долу влизам в схема - през седмицата 2 пъти да ползвам лек продукт, веднъж протеин и чат-пат по-маслени

# 218
  • София
Момичета, всички ли протеинови терапии действат изправящо и отпускащо на къдрава коса? Sad Като ви чета как се отразяват на вашите коси-става по-плътен и твърд косъма, искам и аз такъв ефект,а сега ме е страх да ползвам вече 2 мин. рек-ор, за да не ми се изправи косата..Спрея със зелен чай и протеина в 2 стъпки пак ли така ще ми подейства? Толкова ми се иска малко да си "повтвърдя" косичката.. Tired

# 219
Момичета, всички ли протеинови терапии действат изправящо и отпускащо на къдрава коса? Sad Като ви чета как се отразяват на вашите коси-става по-плътен и твърд косъма, искам и аз такъв ефект,а сега ме е страх да ползвам вече 2 мин. рек-ор, за да не ми се изправи косата..Спрея със зелен чай и протеина в 2 стъпки пак ли така ще ми подейства? Толкова ми се иска малко да си "повтвърдя" косичката.. Tired

Припомни ми какво е станало миналия път с 2-минутния, та се е появил този страх.   newsm78
Дори да има този ефект, надали косата ще се изправи от раз. Малко ми е трудно да си го представя.   newsm78
Все още не разбирам защо всички очакват еднозначен отговор на въпросите си, при положение, че виждаме колко различни случаи има?   newsm78   Peace

# 220
Моята коса е чуплива- не се е отпуснала и изправила нито от Еластисайзъра, нито от протеините, нито от 2 мин. реконструктор. Косата си се начупва, както обикновено, ако не е изправена със сешоар.

Този протеинов продукт не беше ли най-силния?  newsm78
Аз такъв спомен имам, а ето че ти твърдиш, че не бил нищо особено и действал като другите.
Най- силният е. MissNellie, спомена, че  този протеин е майката на протеините.  Mr. Green

Feeling,   202uu

a.l.e.n.a, целта ми не е да се заяждам. Самата казваш, че косата ти е балнсирана и явно заради това няма силен ефект при теб. Peace

# 221
  • в 1001-та нощ
така е - когато за първи път правих такъв тип терапия бях много въодушевена  Peace затова мога да разбера възторга и емоцията на дамите, които усещат този ефект сега от Афоджий

за мен обаче не е нищо или изключително - в този план - просто протеин  Peace

много се радвам, че и ти най-накрая намери свои продукти ....  Hug  bouquet

аз реално не желая по-силен ефект, предпочитам ефектът да е балансиран  Mr. Green не в някоя крайност, което ми се е случвало и в двете посоки  Hug

реално за да изследваш нещо - трябва да се доближиш до крайностите и да знаеш ка се получава - за да можеш да го управляваш за в бъдеше, затова умишлено съм стигала към крайности; и вече разбира се не  Peace

в този план съм вземала и продукти, които не са з амое тип коса - примерно изглаждащи .... за да мога да ги разбера и усетя  Peace и сега вече зная какво да вземам

рутината дава и спокойствието - да не пробваш новото нещо веднага - имам спокойствието и търпението да изчакам в момента .... докато в началото е една еуфория от всичко и искаш ефекта моментално и веднага, това са хубави трепети, като при влюбване, но улягат  Hug

# 222
Аз пък да споделя,че пробвах Реню Ц и съм възхитена Flutter Crazy Косъма ми е пригладен,като огледало,съответно хвърчащите косъмчета също са пригладени. Усещам косата си здрава Peace Става ми любим продукт. Обаче въпреки мазната на вид текстура усетих нужда от маска и сложих малко от тази на Вела.
Чакам до няколко дни попълнение в картата ми,но съм готова с поръчката,ще се радвам да споделите мнение,че на Алена сигурно и се повръща от мен Embarassed Mr. Green
Такааа...ето това:
2 мин р-р на Афоджий
балансиращия балсам на Афоджий
коприната на Чи,разбира се Heart Eyes и новата ми любов Реню Ц

Имам едни неща,които не ползвам и отивам да пиша в темата за размяна.

# 223
  • в 1001-та нощ
добре  Joy hahaha аз ще ти пиша на лични, че тук да няма подразнени или обидени  Hug

# 224
  • София
Момичета и аз пробвах Афолъджи:)! Ами очарована съм - дори мъжа ми ме попита какво си си слагала на косата - страхотна е:).Измих с шампоана за изтощена коса на Афолъджи, след това протеина в 2 стъпки (изсуших хубаво), след като изплакнах сложих от маслата (пак на Афолъджи). Сложих шапка за баня и затоплих със сешоара 5 мин. За финиш използвах термозащитния мус и накрая маслен спрей за блясък, пак на същата марка.
Косата ми изглежда великолепно - плътна, гладка, жилава. А блясъка е - уаууууу  bouquet!
Изключително съм доволна - най-добрата инвестиция:)!

Общи условия

Активация на акаунт