Професионални серии за коса - 25

• 50 116
  • 699
  •   1
Отговори
# 540
Тя и моята коса се разтяга когато е мокра, но въпреки всичко не се нуждае от протеин.  Simple Smile
А защо трябва да се мокри косата.....не трябва ли да се прави този тест на суха коса?  newsm78
Поне така са ми го правили фризьорките на мен.

# 541
Всяка коса се разтяга, когато е мокра, но степента на разтягане е ключова. Тестът може да се прилага и на суха, но на мокра е по-добре, защото тогава косата е най-еластична, най-добре се разбира каква е степента на късане, тоест на здравина.

"Though hair health assessments can be performed on dry hair, determining your cause of breakage is often easiest on wet hair. Hair in its wet state exudes the basic properties of elasticity and strength excellently. In fact, these qualities are often exaggerated on wet hair. Thorough and frequent wet assessments will help you maintain your hair's health and condition. "

Решавам да се доверя на тази статия, защото наистина личи, че е написана от професионалист.  Peace

# 542
Някой може ли да ми помогне да намеря продукти на Matrix или да се свържа с вносителите?
Имат страница във Фейсбук, но там няма информация за фирмата или телефони.

Гледах едно клипче, в което една канадка препоръчва за жени над 35 г. един шампоан на Матрикс.

# 543
Момичета, много ми е суха косата - на кичури съм от години, почти е руса, но я чувствам като слама. Правя маски с различни масла, зехтин, използвам Еластисайзер (Екстрийм), мия се със серия балсам и шампоан на Лакме, слагам коприната на Чи винаги преди сешуар, но просто е много суха и ефектът е минимален. Препоръчайте ми някаква серия, с която ще видя осезаема разлика. Косъмът ми е тънък, косата - гъста, дълга и чуплива, добре поддържана и здрава на вид.

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 18:41 от mamaLina

# 544
И аз с отзиви за Афоджий,днес пробвах 2 мин р-р,не е лош,усетих косата си по-плътна и с повече блясък,но нищо фрапиращо. Например с магнитния р-р на Джовани усетих също плътен косъма си,но и жилав(държа и на това),косата подредена и с повече блясък даже. Като пробвам двете стъпки ще дам и аз отзиви. Но мисля,че магнитния ще ми стане фаворит и ще го поръчам.

# 545
Забравих да ви кажа, че си направих теста с мокрите косъмчета и се втрещих  Shocked - косъмчетата се разтягаха като пружинка, като доста се късаха, без напрежение. Sad Тоест имам нужда от доооста протеин. Явно нито Джойковския протеинов реконструктор, нито КАТ на Редкен+балсама са ми достатъчни.  Shocked И в статията много хвалят Афоджий. Колкото и да не ми се щеше, ще взема да пробвам терапията в 2 стъпки, само се чудя кои точно продукти.  Thinking Сега ще гледам в рибката, че празници идват и кой знае как ще стоят нещата с поръчките след 1-2 седмици, когато всичко ще ми привърши.  

+1! Пандичка, откраднала си ми думите от клавиатурата. Точно снощи най-накрая изчетох статията и си направих теста. Косъма ми се разтяга като ластик. Явно съм прекалила с хидратирането, ама пусто желание все да ми е мека косата.  Whistling

Погледнах в рибата, обаче спрея с кератин и зелен чай вече го няма, изкупили сте го. ooooh! Мисля на първо време да си ползвам простия кератинов мист на Чи, пък после ще видим.
Мисля да пробвам 2 минутния реконструктор Thinking, защото протеина вече ми се струва прекалено за моята коса, поне за момента. Сега се връщам да изчета по въпроса, че тогава не обърнах внимание, тъй като не мислех че ще опра до Афоджии.

# 546
  • в 1001-та нощ
Момичета, много ми е суха косата - на кичури съм от години, почти е руса, но я чувствам като слама. Правя маски с различни масла, зехтин, използвам Еластисайзер (Екстрийм), мия се със серия балсам и шампоан на Лакме, слагам коприната на Чи винаги преди сешуар, но просто е много суха и ефектът е минимален. Препоръчайте ми някаква серия, с която ще видя осезаема разлика. Косъмът ми е тънък, косата - гъста, дълга и чуплива, добре поддържана и здрава на вид.

кои продукти на Лакме ползваш  Peace

sladurka  Hug на мен Магнитният също ми е мноооооого любим и на малко продукти отстъпва Wink трябва да пробваш и Нутрафикс - след време  Peace

# 547
Живея в слънчева страна и ползвам слънцезащитната им серия, която уж има овлажняващ ефект и УВ защита...

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 20:00 от mamaLina

# 548
Благодаря на всички, които се включиха по моето питане от преди няколко вече стр. Нищо интересно  от Лореал ново значи.

Ако някой иска да пусне състава на ампулата и запечатката файбърсютик, да ги разнищим едно хубаво, може да проличи и дали и каква  еално е ползата от запечатката.

Lilotti извинявай, не мога да помогна по твоя въпрос, но ми стана интересно, наистина ли избираш продуктите за коса на база възраст?

mamaLina на първо четене, забрави със суха коса балсам да ползваш какъвто и да е, маслена маска ти трябва на всяко миене + шапка отгоре за поне 10-15 мин под душа, и нещо по-богато без отмиване, нещо пак с масла. Ако там където живееш се предлага Macademia oil, препоръчвам маската и финиша с две ръце. + ако можеш спри сушоара, или в краен случай включи термоспрея на Чи, за мен коприната само дава по-слаба защита от срея.
УВ защита в отмиващи се продукти? Само на мен ли мми звучи несериозно?

# 549
Похвалвам серума Архитект на Керастаз! Едната фаза е силиконова очевидно, другата циментова. Това е най-невидимия и ефикасен продукт едновременно. Въобще утежняване няма и за износени краища като че ли е най-подходящ, защото замаскирва успешно.

mamaLina,

Този продукт със сигурност ще премахне сухотата, но доста утежнява.

http://www.lookfantastic.com/kerastase-nutritive-oleo-relax-slim … 0ml/10444817.html

Този крем на Фито е много хубав също

http://www.lookfantastic.com/kerastase-nutritive-oleo-relax-slim … 0ml/10444817.html

Този ми е перфектен на мен след изсушаване

http://zlatnaribka.com/balsammaska-bez-izplakvane-s-monoi-lakme- … -ml-185-1743.html

Този крем също е подходящ за теб

http://zlatnaribka.com/krem-za-silno-iztoshteni-kraishta-absolut … 0-ml-94-2859.html

Бих ти препоръчала и шампоана нутри-термик и маската на Керастаз. Избягвай протеини, реконструктори и кристали, а наблегни на кремовете и продукти без изплакване  Simple Smile

Но не ангажирам никой с мнението си ...

# 550
Аз днес си правих Фиберсютик пак + подстригване,и накрая ме накъдри с една мини преса на Лореал и много ми хареса резултата.И си взех лака с който ме напръска много ми хареса,не че слагам често но  Heart Eyes   - Лак за коса Loreal Infinium Lumiere 1 Flexible 500 мл.

# 551
Lilotti извинявай, не мога да помогна по твоя въпрос, но ми стана интересно, наистина ли избираш продуктите за коса на база възраст?

До сега - не, но в бъдеще сигурно ще се наложи все пак.
А ти нали не мислиш, че косата е една и съща на 20 и на 40-50 години... ?

Ако беше така,  едва ли щяха да разработват серии като тези:
 http://zlatnaribka.com/category/time-reset-264.html
 http://zlatnaribka.com/category/age-premium-295.html

От 7:53 нататък

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 22:34 от Lilotti

# 552
  • в 1001-та нощ
Някой може ли да ми помогне да намеря продукти на Matrix или да се свържа с вносителите?
Имат страница във Фейсбук, но там няма информация за фирмата или телефони.

Гледах едно клипче, в което една канадка препоръчва за жени над 35 г. един шампоан на Матрикс.

Питай в Академия Лореал  Peace те купиха марката преди години

Също можеш да пишеш в коментар на някоя от публикациите на стената  Peace

# 553

Ако някой иска да пусне състава на ампулата и запечатката файбърсютик, да ги разнищим едно хубаво, може да проличи и дали и каква  еално е ползата от запечатката.

Бях ги пускала и някоя от старите теми. Wink

Серум : AQUA / WATER , AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE , LACTIC ACID , PEG- 40 , HIDROGENATED CASTOR OIL , HYDROXYETHYLCELLULOSE , BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL , LINALOOL , LIMONENE , HEXYL CINNAMAL , BENZYL SALICYLATE , PARFUM/ FRAGRANCE  C35375/1

Запечатка : AQUA / WATER , CETEARYL ALCOHOL , PARAFINUM  LIQUIDUM / MINERAL OIL, DIPALMITTOYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE , CETYL ESTERS , AMODIMETHICONE , CETRIMONIUM CHLORIDE  , CAPRYLYL GLYCOL , 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL , TRIDECETH-6 , BUTYLPPHENYL METHYLPROPIONAL , LINALOOL , LIMONENE , HEXYL CINNAMAL , CITRIC ACID , BENZYL SALICYLATE , GERANIOL ,  BENZYL ALCOHOL , PARFUM/FRAGRANCE C35374/1

# 554
Здравейте,
иска ми се да сменя част от козметиката и затова ви питам:

- маската Инфра на ЧИ отнема ли от обема?
- спреят с масла за блясък на Афоджи нали се ползва вместо коприна?

Извинявам се, но може ли да дадете линк с поста за теста на косата? Не успявам да ви следя и сега като прочетох ми стана интересно...

Общи условия

Активация на акаунт